B4 Brisket & Burger - Szaftos smash-burgerek a Bazilikánál Cikk

B4 Brisket & Burger

Hirdetés

A B4 Brisket & Burger megnyitotta kapuit a héten, és már most beállt a frissen felfutó smash-burger hullám élvonalába. A belvárosi gyorsétterem egyszerűségre és változatosságra törekszik, egy klasszikus, amerikai gyorséttermi élményt nyújtva a vendégeknek menüjével. Az árakat kedvező szinten tartják, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyék a jó minőségű húsokból készült szendvicsezés élményét.

Az étlapjukon található smash burger egyedi ízekkel, egy- vagy kétrétegű húspogácsával, brisket, azaz marhaszegy szendvics házi szósszal és savanyú káposztával, kacsamell steak szendvics, a jól ismert, bőséges sajttal töltött Juicy Lucy burger, Juicy csirkemell szendvics, valamint quesadillák is szerepelnek.

Különlegességüket a kiváló minőségű húsok jelentik, melyeket mind frissen a konyhájukban készítenek elő. Gondoltak a vegetáriánusokra és vegánokra is, lehetőség van a beyond meat választására, valamint ételeiket gluténmentesen is elkészítik.

„Budapesten először mi indítottuk el a Koreában és Japánban már közkedvelt  fluffy palacsinták kínálatát. Ezek az elképesztően puha és könnyű palacsinták banánnal és nutellával vagy eperrel és oreo darabokkal tálalva az igaziak. Tesztidőszakunk alatt ez volt az egyik legkedveltebb termékünk, ahogyan a klasszikus smash burger és a Juicy Lucy is.” – mondta Mészáros Balázs, a B4 konyháját vezető profi séf.

Hozzátette, hogy amikor észrevették, hogy hosszú sorok alakulnak ki az étteremben, várólista-asztalt is kihelyeztek tele friss földimogyoróval, hogy a vendégeknek legyen valami rágcsálnivalójuk a várakozás alatt.

Az új B4 Brisket & Burgerben a Bazilika mellett a minőségi ételek, a barátságos kiszolgálás és az egyedi hangulat garantált. 

B4 Brisket & Burger Facebook >>>

B4 Brisket & Burger Instagram >>>

B4 Brisket & Burgerben TikTok >>>

 

B4 Brisket & Burgerben

Kapcsolódó

Októberben érkezik az első Budapest Garden Party Cikk

Budapest Garden Party 2024 2024. október 4. és október 6. között első alkalommal ad otthont a Városliget a Budapest Garden Party Zenei - Gasztrofesztivál rendezvénynek, ahol koncertek, gasztronómia és családi programok várják a látogatókat. A koncertfellépők között ott lesz a Neoton Família, az Első Emelet, Karácsony János,

Az ország kisüzemi sörfőzdéiben bolyonghatunk hétvégén Cikk

Nyitott Főzdék Napja 2024 Május 25-én, szombaton újra országos program keretében nyílnak meg az érdeklődők előtt a magyar kisüzemi sörfőzdék. A kezdeményezés célja, a korábbi évekhez hasonlóan az, hogy egyenesen a sörfőzdékhez vigye a sörszerető, illetve a gasztronómia iránt érdeklődő közönséget. A rendezvényen résztvevő k

Ízkalandozás a ropogós malacfültől a robbanócukros makaronig Cikk

A ropogós malacfültől a robbanócukros makaronig Michelin-csillagos ételek menzai áron, gasztro-béke Kína és Tajvan között, latin hangulat az Őrségből, japán-magyar rántotthús rokonság, erdélyi ízek, kockásabroszos legendák, tepertő, malacfül, labneh és remek vegán fogások. Az MBH Bank Gourmet Fesztivál olyan hazai és világkörüli gasztroutazást

Inspiráló nők a Gourmet országkóstolóján Cikk

Gourmet Fesztivál 2024 A nők szerepe egyre láthatóbbá és meghatározóbbá válik a gasztronómiában, ezt hangsúlyozza idén a hazai gasztro szcéna legkedveltebb eseménye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál, május 24-26. között, a Millenárison. A „sétáló országkóstoló” ezúttal is nagyot merít a hazai kulináris kínálatból: kiváló é