Skorpió is akad az ország legnagyobb gin tonic választékának alapanyagai között! Cikk

Neverland gin & tonic

Hirdetés

Thaiföldről rendelik a szárított skorpiókat hazánk alighanem legkülönlegesebb gin tonic variációjához. A Neverland szabadulószobák bárjaiban kóstolható polgárpukkasztó ínyencségnek a bartenderek egy vad, csípős, fűszeres világot kölcsönöztek, és aki elég bátor, a végén el is fogyaszthatja a pohár fenekén fekvő ízeltlábút. A budapesti szórakoztatóhelyen található meg egyébként az ország legnagyobb gin tonic választékja, melyek elkészítéséhez a skorpiók mellett olyan speciális alapanyagokat kínálnak, mint a japán málnalevél, a gyöngyhagyma vagy a dzsungelbors.

Október elején teljes egészében megújult a Dohány utcai Neverland Bar Escape Room itallapja. Mivel hetente nyílik új ginlepárló a világon, és a kézműves tonicot készítő helyek száma is dinamikusan növekszik, az ajánlatot napjaink legkedveltebb kevert italára építették fel a legszórakoztatóbb budapesti szabadulószobában. A vendégek papíron több mint 40 féle gin tonicból választhatnak, de ha ez nem lenne elég, akkor akár 100-nál is több készleten lévő ginből variálhatnak kedvük szerint.

Neverland skorpiós gin & tonic

A kínálat legnagyobb sztárja egyértelműen a skorpiós gin tonic, amit a szórakoztatóhely bartenderei alkottak meg, és amely egyedülálló egész Magyarországon. Az ízeltlábúakat Thaiföldről importálják, hogy aztán egy vad, csípős és fűszeres ital részét képezzék. A skorpiót az ínyencségeket kedvelő vendégek természetesen el is fogyaszthatják. Íze a tücsökhöz hasonlít, szaga pedig a jobbára rovarokból, bogarakból készülő haltápokéra emlékeztet.

A Neverland Bar Escape Room itallapján szereplő összes gin tonicot a helyi bartenderek alkották meg. Workshopokon párosítottak több százféle gin tonicot dzsungelekből, Ázsiából és Ausztráliából származó fűszerekkel, kivonatokkal, így született meg a tökéletes végeredmény.

A legkülönlegesebb italkombinációk közé tartozik egy gyöngyhagymás, umami kivonatos finomság, az ázsiai ízvilágot egy szójás, sós gin tonic képviseli, ételek mellé pedig tökéletesen passzol az olívaolajjal, paradicsommal, rozmaringgal és bazsalikommal készülő, gyakorlatilag salátának ható frissítő.

Neverland gin & tonic 2

Nem maradhat el a kínálatból egy kizárólag magyar alapanyagokból felépített hazai gin tonic sem, amit paprikával fűszereznek a Neverland bartenderei.

Természetesen a gin tonicok tömkelege mellett különlegesebbnél különlegesebb koktélokkal is várják a vendégeket a Dohány utcában. Ezen a téren akár megtapasztalhatjuk az Unicum és a nyers tojás együttes hatását, de átélhetjük a kétféle abszintet tartalmazó, lángoló koktél által nyújtott élményeket is.

Neverland Bár további információk >>>

 

Neverland

Kapcsolódó

A pünkösdi hétvégén nyit a Plázs, indul a 10. jubileumi szezon Cikk

A pünkösdi hétvégén nyit a Plázs, indul a 10. jubileumi szezon Immár hagyományosan a pünkösdi hétvégén nyitja meg kapuit a balatoni nyár ikonikus helyszíne, a siófoki Plázs. A jubileumi 10. szezon Rúzsa Magdi nagykoncertjével és a fiatalok ezreit vonzó Grand Opening eseménnyel veszi kezdetét június 7-én. Másnap vadonatúj koncerttel érkezik a Neoton Família, a

2025-ben is Bor & Pezsgő Fesztivállal indul a budapesti nyár Cikk

Bor & Pezsgő Fesztivál és Junibor Ünnep  2025 A nagy sikerű Bor & Pezsgő Fesztivál és Junibor Ünnep idén immár 4. alkalommal kerül megrendezésre a Szabadság téren, hogy bemutassa és ünnepelje a magyar és nemzetközi borok és pezsgők gazdag világát. A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat. Az elmúlt években a fesztivál a b

2025-ben is a Gyerek Szigettel kezdődik a vakáció Cikk

Gyerek Sziget 2025 programok Rendhagyó koncertek, népszerű előadók, interaktív előadások, cirkuszi forgatag, zsonglőrök, cserkészek, kézműves foglalkozások, újdonságok és várva-várt kedvencek töltik meg a Hajógyári-szigetet június 20. és 22. között, ahol a Generali Gyerek Sziget ingyenes programjai garantálják a felhőtlen szó

Mi kerül idén a Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztivál poharába? Cikk

IV. Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztivál Egyre tudatosabbak, alkalomszerűbbek, ízlésükben nyitottabbak: ilyenek ma a magyar borfogyasztók. A Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztivál szervezői idén is azért dolgoznak, hogy a kulturált borfogyasztás és a borral kapcsolatos élmények újra a hétköznapok részévé váljanak, különösen a fiatalabb gener