ELHALASZTVA! - Black Food Festival Budapest 2020 Esemény

Hirdetés

"Konkrét új dátumot nem tartunk célravezetőnek kijelölni már most, de biztosak lehettek benne, hogy amint tisztábban látjuk a (napról napra változó, és reményeink szerint ezek után inkább pozitívan alakuló) helyzetet, azonnal tájékoztatunk mindenkit az új fesztivál dátumáról. Egyben biztosak lehettek: a fesztivált előbb vagy utóbb MINDENKÉPP megtartjuk!

Megértéseteket köszönjük, az elővételben megvásárolt belépőjegyek természetesen az új dátumra lesznek érvényesek"

* * *

2020. március 21-én ismét beveszi az utóbbi években a világ megannyi országában már felpörgött fekete étel őrület, és érkezik a Black Food Festival! Az délben kezdődő eseménynek a budapesti OFF Kultúrszövőgyár ad majd otthont.

Kóstoltál már fekete fagyit, fekete tésztát, fekete hamburgert vagy hot-dogot? Fekete fánkot vagy fekete macaront? Ha már igen, akkor ott lesz a helyed, mert ezen a napon csak ilyen fogások várnak majd rád! Ha még nem, akkor pedig pláne itt a helyed, mert egy új világ tárul ki előtted! Különleges ételeket és italokat kóstolhatsz, amelyek nemcsak jól néznek ki, de nagyon finomak is.

Lesz tehát fekete hamburger, fekete fagylalt, fekete és sötét macaron, őrületes fekete bubble waffel, a híres spanyol édesség churros is fekete színben, fekete tortilla, fekete chiliszósz. Lokodi Ákos séf külön a fesztivál számára kreált Sherry Black Dog különleges fekete hotdogot kínál majd, és lesz fekete „kockafánk”, fekete nyalóka és cukorka is. A fesztivál londoni eseményén legnagyobb sikert arató fekete lángos csapat csak emiatt érkezik Budapestre Londonból.

A szervezők komoly vegán és mentes, továbbá teljesen természetes ételekkel is készülnek, különleges sötét színű zöldségeket és gyümölcsöket hoz majd a Virtual Fruit, amúgy zöldség nagykereskedő csapata.

Nyilván az ital sem maradhat ki az elsötétítésből, így a vendégek fekete kávékülönlegességeket, például Coffee & Tonicot kóstolhatnak majd a Caffe Perté jóvoltából, hatalmas fekete sör választék lesz, kisüzemi és minőségi nagyüzemi egyaránt, a Guinness saját fekete söre mellett üde színfoltként az új Hop House 13 világos sörét mutatja majd be, ez a sör a Nairobi Black Food Festivalon is jelen volt. De lesznek fekete koktél különlegességek is a Boutiq Bar jóvoltából, a Brebis csapata pedig fekete ginnel készül.

Ha pedig bárki aggódna, megnyugtatjuk, nem kell furcsa, elszenesedett, vagy agyonszínezett ételekre gondolni! Mert lehet fekete a kávé, a kóla, a csokoládé, a medvecukor, a fagylalt, a szeder, a ribizli, a retek, a szezám, a balzsamecet, a tészta, a kenyér, sütemény, a rizs, a kukorica, a keksz, koktélok, és még sok-sok minden más. Ezernyi lehetőség és finomság, amely nemcsak ízében, hanem látványban, hangulatában, egyediségében nyújt maradandó élményt.

 

Black Food Festival Budapest 2020 jegyelővétel >>>

Black Food Festival Budapest 2020 további infók >>>

 

Kapcsolat

Kapcsolódó

John Cleese: Last Time to See Me Before I Die - 2020, Budapest Esemény

John Cleese: Last Time to See Me Before I Die - 2020, Budapest időpont

2020 Apr 24
Elég keményen bele kellene túrnunk az abszurd humor világába, hogy nagyobb figurát találjunk mint a Monty Python csapat egyik fő motorja, John Cleese, az pedig, hogy a legendás humorista 2020-ban Budapestre is elhozza a Last Time to See Me Before I Die című showját! A produkció április 24-én érke

Tokaji Tavasz 2020 Esemény

Tokaji Tavasz 2020 időpont

2020 Apr 25
Tokaji Borlovagrend (Confrérie de Tokaj) elmúlt tíz évben végbement megújulásának egyik legfontosabb és leglátványosabb kifejeződése az immár hagyományos Tokaji Tavasz. Ennek keretében került sor korábban a Nagy Tokaji Árverésekre is. Noha idén árverés nem lesz, de a Tokaji Tavasz színes programma

Coone @ Cinema Hall (2020) Esemény

Coone @ Cinema Hall időpont

2020 Apr 25
2020 tavaszán a hardstyle szcéna élő legendája érkezik Budapestre, aki arany betűkkel írta be az elektronikus zenekrónikájába a stílus nevét, aki világszerte újabb és újabb utakat nyit meg, és milliókhoz juttatja el az üzenetet, avagy április 25-én Coone a fővárosban! A belga szupersztár a stílus

Necc Party a Sportarénában Esemény

Necc Party a Sportarénában esemény

2020 Apr 30
Lógott már a levegőben, és a rendre teltházat hozó Budapest Park-bulik tökéletesen ki is jelölték az utat: 2020. április 30-án az ország legnagyobb házibulija és legvágyottabb 'bűnös élvezete', azaz a Necc Party egy teljes éjszakára beveszi magát a Budapest Sportarénába! "Az Arénát egy éjszakára