Csak a Mentes Karácsonyi Vásár 2018 Esemény

Hirdetés

Mindenhol ünnepi fényárba öltöztetett fák és kirakatok világítják be a sötét téli délutánokat, édes forralt bor illata csábítja a hazafelé igyekvőket a csípős hidegben, és a végtelenített Jingle bells dallamait már mindenki kívülről dúdolja – megállíthatatlanul érkezik a karácsony! Az ünnepi készülődésből a Csak a Mentes csapata is szeretné kivenni a részét, ezért idén már 3. alkalommal rendezik meg a teljesen ingyenes Csak a Mentes vásárt december 8-9-én a Duna Palotában, ezúttal karácsonyi kiadásban. Óriási segítség lesz ez a két napos rendezvény azoknak, akik ételérzékenység vagy diéta miatt választják a mentes életet.

Mitől mentes?

Lesznek glutén,- laktóz,- cukormentes, bio, paleo és vegán termékek, és lesznek olyanok is, amik mindenmentesek, azaz minden allergén hozzávalót száműztek belőle! Helyet kapnak még natúr-, és bio kozmetikumok és minden, ami nem hiányozhat egy egészséges vásárból sem.

A több, mint 60 kiállító biztosítja majd, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő mentességű termékeket, sőt itt még a karácsonyi ajándékokat is egyszerűen lehet majd beszerezni. A kiállítókról folyamatosan lehet tájékozódni a Csak a Mentes vásár facebook eseményénél és a weboldalon.

Próbáld ki, tanuld meg!

A vásáron ingyenes workshopokon is részt lehet majd venni, melyek segítséget nyújtanak a karácsonyi menü összeállításában, vagy bevezetik a mentes világba azokat, akik csak most ismerkednek ezzel az életmóddal. A részletes programot a www.csakamentes.hu weboldalon lehet megnézni. Valamint a kiállítók kóstolókkal is várják a rendezvényre érkezőket.

Profiktól hitelesen

A Csak a Mentes olyan szakmai csapattal érkezik, akik garantálják, hogy itt tényleg profi segítséget kaphat bárki, aki kilátogat a rendezvényre. Lehetőség lesz beszélgeteni, táplálkozási tanácsot kérni a szakértőktől, vagy akár megosztani egymással a történeteket, tapasztalatokat.

A Csak a Mentes állandó szakértői:

 • Steiner Kristóf – vegán életmód és táplálkozási tanácsadó, szakács, gasztroblogger és író
 • Posta Reni – életmód tanácsadó, a paleohedonista életmód nagykövete
 • Kiss Mona – gluténmentes gasztroblogger, szakács és szaktanácsadó, szakácskönyv író
 • Hevesi Tamás – a vegetáriánus élet nagykövete, zenész
 • Virágh Barbara – táplálkozási és életmód tanácsadó, újságíró
 • Kutasi Kelly – Funkcionális edző, az egészség nagykövete
 • Huszár Zsuzsa – vegán és cukormentes táplálkozási specialista
 • Varga István – Nyers Vegán Séf
 • Kovács Nikolett – Sportoló, a legeredményesebb magyar női motorversenyző, glutén-, és tejérzékeny

 

További részletek >>>

 

Csak a Mentes

Kapcsolat

 • Csak a Mentes Karácsonyi Vásár 2018 időpont:
  Kezdete:
  2018 Dec 08 10:00
  Vége:
  2018 Dec 09 17:00
  Duna Palota:
  Budapest ,
  Zrínyi u. 5 ,
  1051 ,