Egész éves programok Badacsonyban és a Laposa Birtokon Cikk

Hirdetés

02.16: Borbarangolás Borvacsora

Hamisíthatatlan Laposa Borvacsora, ahol az ételkülönlegességekhez és a vulkanikus borokhoz most élőzene is párosul.

02.22-24: Gasztrohegy hétvégék 5.

Variációk egy témára: ezen a hétvégén minden a fánkokról szól. Lehet cukormázas, sós, puha vagy ropogós, mindenkit garantáltan levesz a lábáról. Járjátok be a hegyet és a résztvevő 9 vendéglátóhelyet, akár a vezetett Gasztrokalandok keretében.

03.09: Pino Borvacsora

A tavasz közeledtével érkezik a pincéből a Pino 2018-as, friss évjárata, melyet most egy exkluzív borvacsorán elsőként kóstolhattok meg a 2017-es évjárattal és a birtok legizgalmasabb borival együtt.

03.14: Pi Day & Night x Divino

Felejtsd el a matekot, a 3,14 most a PiNO-ról szól. Találkozz a Laposa Gasztrobirtok csapatával országszerte a 7 Divino egyikében, vagy gyere kóstolni a Birtokra!

03.22-24: Gasztrohegy hétvégék 6.

Felszáll a füst – Végre tavasz, végre terasz! Ezen a hétvégén minden grillről és a füstökről szól majd. Járjátok be a résztvevő 9 vendéglátóhelyet és nézzétek meg nálunk a naplementét!

04.12-14: Gasztrohegy hétvégék 7.

Ezen a hétvégén kövön és roston sütünk: húsok, sajtok, zöldségek sisteregnek majd roppanósra, vagy épp puhára. Végre újra a szabadban, a legszebb hegyi teraszokon!

04.13: Apukám Világa 2017 évjáratbemutató és borvacsora

Egy ikonikus Olaszrizling és egy ikonikus alapanyag találkozása. Séfünk az Apukám Világa új évjáratához egy egészen különleges borvacsorát álmodott: ritka, hogy egy egész ételsor a szarvasgomba köré épül. Idén palackba kerül az Apukám Világa harmadik évjárata, melyet - mint mindig - édesapánk születésnapjával egy időben mutatunk be. Történetek, ízek, tradíció és új generáció együtt.

05.17-19: Laposa frissTavasz

A frissTavasz egy igazi nagy összejövetel nyár előtt, Badacsony-imádóknak. A Laposa Gasztrobirtok minden egysége programokkal készül a hétvégére, lesz miből válogatni a birtoktúrától a koncertekig. Kötelező.

07.18-20: Kéknyelű 2018 x Kékszalag 2019

Július 18-án elstartol az 51. Kékszalag, és mint minden évben, idén is ilyenkor mutatkozik be a Laposa Kéknyelű új évjárata. Különleges ajánlatokkal és fogásokkal készülünk a Birtokon.

09.13-15: Laposa Szüret 2019

Járd be velünk a hegyet az aljától a tetejéig és less bele a szüreti időszak minden titkába. Számunkra ez az év egyik legfontosabb és legizgalmasabb része, tarts velünk a birtokbejárásra, az üzemlátogatásra, a piknikre, a koncertekre vagy a ráérős vasárnapi ebédekre.

 

További részletek >>>

 

Laposa Birtok

Kapcsolódó

Fagyi féláron - Május 8-án újra itt a Magyar Fagylalt Napja Cikk

2025. május 8-án ismét megrendezik a Magyar Fagylalt Napját, amikor az eseményhez csatlakozó cukrászdák és fagyizók országszerte féláron kínálják a fagylaltgombócokat. A szervező Élmény és Szakértelem Magyarország Alapítvány célja, hogy felhívják a figyelmet a minőségi magyar fagylaltra, közösségi

Május 17-én újra Nyitott Főzdék Napja! Cikk

Nyitott Főzdék Napa 2025   Május 17-én, szombaton újra országos program keretében nyílnak meg az érdeklődők előtt a magyar kisüzemi sörfőzdék. A Nyitott Főzdék Napján idén is a különleges fűszerekkel, speciális komlózási eljárásokkal készülő, vagy épp különféle hordókban érlelt sörök lesznek a középpontban. Ahogy azt a sö

Megvan a 2025-ös nyár desszertje? Cikk

Elkészült Budapest kürtőskalácsa Budapest kürtőskalácsa olyan, mint maga a főváros: sokszínű, zöld, bulis, nagyvilági. A kürtőskalács reneszánszát éli a turisták körében, de a készítők szerint most új szintre lép a minőség. Ez a kürtőskalács elsősorban a budapestieknek készül, és április 20-tól a Szent István Bazilikánál bárki me

20. alkalommal versenyezhetünk a Fogaskerekűvel Cikk

XX. Előzd meg a Fogaskerekűt! Nincs tavasz Budapest kedvenc sportnapja nélkül, ráadásul ebben az évben komoly jubileumot ünnepel az Előzd meg a Fogaskerekűt hagyománya: kereken 20. alkalommal mérheti össze bárki magát a piros hegyi vasúttal. A történet viszont nem is olyan egyszerű, mint ahogy azt elsőre gondolnánk, hiszen a