Egy hónap múlva tavaszváró mini-SVÉT a Rosinantéban Cikk

Hirdetés

Több kiváló étterem összefogásával a Szentendrei-szigeten található Rosinante Fogadóban 2012 februárjában jött létre az első gasztrorandevú, amely közel hozta egymáshoz a fogékony közönséget és az akkor még nyolc innovatív vidéki konyhát vezető séfet. A jelenleg 17 vidéki étterem közös nevezője a minőségi konyha és a szívből jövő vendéglátás. A cél mindezek népszerűsítése évi egy nagy, illetve több kisebb rendezvény keretén belül azzal a nem titkolt szándékkal, hogy az ínyenc utazók fókuszába új, kevéssé ismert kulináris desztinációk kerüljenek.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A vendégeket a sokadalom elkerülése érdekében a Rosinante Fogadó három turnusban fogadja. A szervezők azt kérik, hogy csak azok regisztráljanak, akik biztosan el tudnak jönni február 23-án, mert a ház befogadóképessége limitált. Jelentkezni 2019 január 23-tól lehet a férőhelyek erejéig lehet.

A résztvevő éttermek

  • Kistücsök Étterem (Balatonszemes) - Jahni László séf
  • Nomád Hotel és Glamping (Noszvaj) - Simon János séf
  • Viator Étterem és Borbár (Pannonhalma) - Gyurik Gábor séf
  • Macok Bisztró és Borbár (Eger) - Macsinka János séf
  • Almalomb-Kulináris Kitérő és Találkozóhely (Hosszúhetény) Illés Roland séf
  • Rosinante Étterem és Fogadó (Szigetmonostor) - Jónás Gábor séf

 

SVÉT

Kapcsolódó

Az Anna & the Barbies is fellép a siófoki Halfesztiválon Cikk

Október 4-6. között rendezik meg a siófoki Halfesztivált főzőversenyekkel, vásárral, gyerekprogramokkal és ingyenes koncertekkel. A város legnépszerűbb gasztrofesztiválján fellép a Zorall, az Anna & the Barbies és Farkasházi Réka gyerekzenekara is. Október 4-én, pénteken kezdődik a Halfesztiv

Kés-Villa-Buda - Összefogás indult a budai vendéglátásért Cikk

A Kés-Villa-Buda-projekt tizenkét étterem összefogása, melyek közösen gondolkodnak, közös értékek mentén képzelik el a működésüket: van köztük több generációs, tradicionális, újító, sőt, kereteket feszegető. A lényeg: a klasszikus budai vendéglátás elveit vallják, kínálatukban a magyar ételeket pr

Szekszárd Palackban: kötetlen sétálókóstoló a szekszárdi borok jegyében Cikk

Közös gondolkodás eredményeként született meg néhány éve a Szekszárd Palack, ami a minőség és az elkötelezettség fokmérője lett a borvidéken. Az ebbe töltött borokat és az elmúlt évek tapasztalatait szeretnék megosztani a szekszárdi borászok október 22-én, egy budapesti sétálókóstolón. A palack

Indul a Gasztrohegy új évada Badacsonyban! Cikk

Vége a nyárnak, így Badacsonyban az egész évben nyitvatartó helyek máris új programokon törik a fejüket. A tavaly indult Gasztrohegy sorozat hihetetetlen életet hozott az őszi és téli hétvégékbe, megteltek a szálláshelyek, csoportok látogatták végig a tematikus hétvégéken a vendéglátóhelyeket – a