Éjszakai sörgyártúra is várja szombaton a Főzdekocsmák Éjszakája résztvevőit Hír

Főzdekocsmák Éjszakája 2023 - Szent András Sörfőzde

Hirdetés

Október 7-én délben kezdődik az a „kocsmakvíz”, amelyhez online csatlakozhatnak a programban résztvevő sörfőzdék vendéglátóhelyire látogató vendégek, és amelyben mintegy 30, a kisüzemi sörfőzéssel kapcsolatos kérdésre válaszolhatnak. A kizárólag egy napig elérhető felület a Főzdekocsmák Éjszakája miatt nyílik meg. Az ország több helyszínén is zajló programon a vendégek a frissen csapolt sörök mellett a sörfőzdék saját vendéglátóhelyeinek sajátos hangulatával ismerkedhetnek.

Tokajban a BAZ Beer sörfőzde az eseménnyel egy időben zajló Tokaji Szüreti Napokon és a város másik felén található üzemben is kóstolókkal, utóbbi helyszínen pedig főzdetúrával készül.

Ózdon, a Bolyki Serházban nem csak a sörfőzde alaposabb megismerésére lesz lehetőség, hanem a vendégek most hétvégén kóstolhatják majd először az új Szűretlen Ribizlis sört is!

Az Etyeki Sörmanufaktúra hat tételes sörkóstolóval gazdagított főzdelátogatásokkal várja a vendégeket, este pedig koncert is lesz a teraszon!

Kőbányán, a Horizont Brewing Taproomjában a Baan’s Kitchen hamburgerei lesznek kóstolhatók a friss sörök mellé, a környékbeli lakosokat pedig extra 10 százalékos kedvezmény várja! Nem messze onnan, a Monyo Brewing-nél ugyancsak bejárható majd a sörfőzde, enni pedig különféle curryket lehet majd!

Székesfehérváron, a hübris sörfőzdében hétvégén „üktoberfest” rendezvény lesz, élő sramli zenével, sült kolbásszal, főzdetúrákkal és persze sörivó versenyekkel!

A Pécsi Sörfőzde különleges, esti főzdelátogatásokat szervezett a Főzdekocsmák Éjszakája alkalmából, amelyeket követően valamennyi pécsi sör kóstolható lesz frissen csapolt formában!

Békésszentandráson pedig a Szent András Sörfőzde vendéglátóhelye és mintaboltja készül külön programokkal, street food ételekkel és ötletes sörös ajándékokkal.

A Főzdekocsmák Éjszakája egyes programjai előzetes regisztrációt követően látogathatók!

Online kocsmakvíz és a részletes programtáblázat >>> 

 

Főzdekocsmák Éjszakája

Kapcsolódó

Melyik a sör legnépszerűbb fűszere? Május 25-én (ez is) kiderül! Hír

Nyitott Főzdék Napja 2024 Május 25-én, szombaton újra országos program keretében nyílnak meg az érdeklődők előtt a magyar kisüzemi sörfőzdék. A Nyitott Főzdék Napján idén a különleges fűszerekkel készülő sörök lesznek a középpontban. Ahogy azt a sörkedvelők az elmúlt négy évben már megszokhatták, tavasszal újra megnyitnak

Ónódi Eszter és Piszkor Norbert séf exkluzív menüt rakott össze a MADHOUSE Bistronak Hír

Ónódi Eszter - Madhouse Bisztró Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttartha

Soproni Sörnapokkal indul a SopronFest 2024! Hír

Demjén Ferenc - Soproni Sörnapok 2024 Punnany Massif, Budapest Ragtime Band, Demjén Ferenc, Kispál és a Borz, Necc Party, Csík Zenekar, Kraak & Smaak és Be Massive Horizon – hogy csak néhányat említsünk a SopronFest mostanra teljessé vált Fő téri programjából, amely Soproni Sörnapok néven várja a közönséget. A SopronFest nemcsak

Női energiák mozgatják az idei Gourmet fesztivált Hír

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. Május 24-26. között idén is több mint 100 kiállító várja a látogatókat a népszerű „országkósto