Budapesti éttermet nyitott Pécsi Sörfőzde Hír

Hirdetés

Autentikus magyar ételek mellé kínálja legjobb söreit a Pécsi Sörfőzde Budapest szívében, a Káldy Gyula utcában. A közelmúltban nyitott Pécsi Sör Beer & Traditional Food a főzde saját éttermeként nem csak a turisták, hanem a budapestiek számára is tartogat kellemes meglepetéseket. 

Könnyen válhat a belvárosban bolyongó turisták kedvenc éttermévé a Pécsi Sörfőzde budapesti főhadiszállása, hiszen a változatos sörkínálat mellé igazán klasszikus magyar ételeket választhatnak a vendégek. Egy illatosan gőzölgő halászlé, a házi galuskával kínált marhapörkölt vagy a ropogósra sült csülök, egy-egy pohár frissen csapolt pécsi sörrel, desszertnek mondjuk a házi lekvárral kínált csörögefánkkal kiváló ebéd vagy vacsora, de nem csak főétkezésekkor jöhet jól a Pécsi Sör Beer & Traditional Food, hiszen a hely egy laza sörözéshez is tökéletes.

Annál is inkább, mert a Pécsi Sörfőzde Prémium termékei – a Búza, a Barna és a Lager – is frissen csapolva kóstolhatók, de szintén a csapból folyik a nemrégiben megújult, ugyancsak a német sörtisztasági törvénynek megfelelően készülő Pécsi Szalon is. A hat sörcsappal rendelkező pultnál ezek mellett pedig időnként olyan, jellemzően inkább palackban elérhető főzetek is kérhetőek, mint a Pécsi APA, a Három Királyok, vagy épp az újdonságnak számító, limitált kiadású Tavaszi Sör.


Ami az üveges kínálatot illeti, érdemes megkóstolni a Gluténmentes Prémium Lagert, a meggyes és citromos Radlert, és – ugyancsak az autóval érkezők kedvéért – az alkoholmentes Szalont is.

Akik csak néhány falatot ennének a sörök mellé, azok kedvéért a konyhából frissen készülő sörkorcsolyák is előkerülnek. A klasszikus láger sörökhöz nagyszerű választás lehet a sörkolbász vagy a Káldy hamburger, a tépett marhahúsos tortilla tökéletes párja a Pécsi APA, frissen sült zellerchips pedig egyszerűen minden sör mellé nagyszerű!

Az étteremben a Pécsi Sörfőzde tervei szerint a jövőben sörbemutatók, sörkóstolók is lesznek, de a hely a jókora kivetítő miatt a sportrajongók számára is kiváló választás! Kóstold meg a Pécsi Sörfőzde friss főzeteit, a hozzájuk kínált magyaros fogások kíséretében, a VI. kerületben, a Káldy Gyula utca 5-ben!

Újdonságok, napi menü és rendezvények a Pécsi Sör Beer & Traditional Food Facebook oldalán találhatóak.

 

Pécsi Sörfőzde

Kapcsolódó

Meggyes ale-t hozott a nyárindításhoz a Pécsi Sörfőzde Hír

Pécsi Meggy Ale Felsőerjesztésű, meggyes sörrel köszönti a nyarat a Pécsi Sörfőzde. A termékfejlesztő csapat Hegyesné dr. Vecseri Beáta Kutatási- és Fejlesztési Igazgató, a Corvinus Egyetem Sör- és Szeszipari Tanszékének volt vezetője közreműködésével alkotta meg a Pécsi Meggy Ale sört, a Pécsi Craft termékcsalád

Idén elmarad a Gourmet Fesztivál Hír

A hazai gasztronómia legnagyobb seregszemléjét idén már biztos, hogy nem rendezik meg. A Gourmet Fesztivál azonban jövőre igyekszik kárpótolni a kulinária szerelmeseit. “Figyelembe véve a kormány intézkedéseit, valamint a hatóságokkal és a partnereinkkel folytatott egyeztetések eredményeit, arra

Sörvásárlással segítheted a koronavírus ellen harcoló orvosokat! Hír

A Hara’Punk Sörfőzde adománysört készít, amelynek teljes profitját – egyeztetve a járvány kezelésén dolgozó orvosokkal –, életmentő eszközök és gyógyszerek beszerzésére ajánlják fel. A koronavírus elleni küzdelmet támogatja új sörével a Hara’Punk Sörfőzde. A F**k Coronavirus egy közösségi finansz

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete rendkívüli támogatást kér a kormánytól Hír

Többek között a járulékok elengedését, munkaerő megtartási támogatást, a nagyüzemi sörgyárak mennyiségi korlátozó szerződéseinek felfüggesztését, a közüzemi díjak támogatását, és az újraindítást segítő támogatást kér a kormánytól a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete (KSE). A szervezet a Miniszterelnök