Budapesti éttermet nyitott Pécsi Sörfőzde Hír

Hirdetés

Autentikus magyar ételek mellé kínálja legjobb söreit a Pécsi Sörfőzde Budapest szívében, a Káldy Gyula utcában. A közelmúltban nyitott Pécsi Sör Beer & Traditional Food a főzde saját éttermeként nem csak a turisták, hanem a budapestiek számára is tartogat kellemes meglepetéseket. 

Könnyen válhat a belvárosban bolyongó turisták kedvenc éttermévé a Pécsi Sörfőzde budapesti főhadiszállása, hiszen a változatos sörkínálat mellé igazán klasszikus magyar ételeket választhatnak a vendégek. Egy illatosan gőzölgő halászlé, a házi galuskával kínált marhapörkölt vagy a ropogósra sült csülök, egy-egy pohár frissen csapolt pécsi sörrel, desszertnek mondjuk a házi lekvárral kínált csörögefánkkal kiváló ebéd vagy vacsora, de nem csak főétkezésekkor jöhet jól a Pécsi Sör Beer & Traditional Food, hiszen a hely egy laza sörözéshez is tökéletes.

Annál is inkább, mert a Pécsi Sörfőzde Prémium termékei – a Búza, a Barna és a Lager – is frissen csapolva kóstolhatók, de szintén a csapból folyik a nemrégiben megújult, ugyancsak a német sörtisztasági törvénynek megfelelően készülő Pécsi Szalon is. A hat sörcsappal rendelkező pultnál ezek mellett pedig időnként olyan, jellemzően inkább palackban elérhető főzetek is kérhetőek, mint a Pécsi APA, a Három Királyok, vagy épp az újdonságnak számító, limitált kiadású Tavaszi Sör.


Ami az üveges kínálatot illeti, érdemes megkóstolni a Gluténmentes Prémium Lagert, a meggyes és citromos Radlert, és – ugyancsak az autóval érkezők kedvéért – az alkoholmentes Szalont is.

Akik csak néhány falatot ennének a sörök mellé, azok kedvéért a konyhából frissen készülő sörkorcsolyák is előkerülnek. A klasszikus láger sörökhöz nagyszerű választás lehet a sörkolbász vagy a Káldy hamburger, a tépett marhahúsos tortilla tökéletes párja a Pécsi APA, frissen sült zellerchips pedig egyszerűen minden sör mellé nagyszerű!

Az étteremben a Pécsi Sörfőzde tervei szerint a jövőben sörbemutatók, sörkóstolók is lesznek, de a hely a jókora kivetítő miatt a sportrajongók számára is kiváló választás! Kóstold meg a Pécsi Sörfőzde friss főzeteit, a hozzájuk kínált magyaros fogások kíséretében, a VI. kerületben, a Káldy Gyula utca 5-ben!

Újdonságok, napi menü és rendezvények a Pécsi Sör Beer & Traditional Food Facebook oldalán találhatóak.

 

Pécsi Sörfőzde

Kapcsolódó

Kortárs festmények az új Soltész borokon Hír

Az egri Ostoros Családi Pincészet Soltész borcsaládja három prémium vörösborral lepi meg ősszel a borkedvelőket. A palackok nemcsak a tartalmuk miatt izgalmasak, a címkékre a Munkácsy-díjas, elismert képzőművész, Bukta Imre egy-egy alkotása került. A második generációs családi borászat már több m

Felmérést indít a Borháló a borfogyasztási szokásainkról Hír

"Együtt borozunk 2019 – trendkutatás" néven átfogó online felmérést indít a Borháló Borkereskedés a magyar vevők borvásárlási és borfogyasztási szokásairól. A huszonhárom kérdésből álló, tíz perc alatt kitölthető kérdőív az egyuttborozunk.hu címen érhető el 2019. augusztus 26-a és november 17-e k

Második alkalommal kerül megrendezésre a Csak a Mentes Év Séfje verseny! Hír

2019 őszén második alkalommal kerül megrendezésre a Csak a Mentes Év Séfje, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az allergénmentes, egészséges táplálkozás fontosságára, valamint bemutassa, hogy allergénmentesen is lehet finoman és változatosan étkezni. A versenybe beküldött recepteknek és a

Másodszor is kifut a Winelovers borhajó Hír

A Winelovers River Night az a borkóstoló, ahonnan nem lehet csak úgy hazamenni. És nem csak azért, mert meg kell várni, hogy az extra hosszú Dunai sétahajózás után kikössön Budapest egyik legexkluzívabb rendezvényhajója, hanem azért is, mert ha ki is kötött, az embernek egyáltalán nem lesz kedve ú