Hálaadásnapi BBQ pulykavacsora a Budapest Barbecue Company-ban Cikk

Hirdetés

A Budapest Barbecue Company egy igazán egyedüli, és persze ínycsiklandozó ajánlattal állt elő a Hálaadás alkalmából: október 22-én, az amerikai családi ünnep jegyében egy különleges pulykavacsorát kínál családoknak, vagy nagyobb társaságoknak! 

  • Hálaadásnapi BBQ pulyka tál 4-6 fős: 1 db 4-5 kilós BBQ bébipulyka fondant burgonyával, gesztenyés baconos kelbimbó raguval, vörösáfonyás gravy-vel, pulykatepertővel és desszertnek sütőtökös pitével
  • Hálaadásnapi BBQ pulyka tál 10 fős (csak 5db!): 1 db 9-10 kilós BBQ pulyka fondant burgonyával, gesztenyés baconos kelbimbó raguval, vörösáfonyás gravy-vel, pulykatepertővel és desszertnek sütőtökös pitével

Asztalfoglalás >>>

 

- Budapest Barbecue Company -

Kapcsolódó

Kaliforniai hangulatú pizzázóval gazdagodik az Erzsébet tér Cikk

Caza Pizzabar A főváros újabb ikonikus helye lehet a Caza Pizzabar, az első olyan étterem Budapesten, ahol igazi, kaliforniai recept alapján készül a pizza. Ugyanakkor ez a recept a Caza esetében nemcsak az elkészítés módját jelenti: a Caza az USA nyugati partján uralkodó mentalitást is magával hozza, könnyedsé

Egy falat Izrael a 7. kerületben - megnyílt a Gólem Kávézó Cikk

Gólem Kávézó - sütemény A Király utcát és a Klauzál teret összekötő apró Csányi utcában nyílt kávézóval izgalmas színnel bővült Budapest gasztronómiai-kulturális palettája. Különleges szendvicsek, kencék, babkák és sok-sok közel-keleti íz Erzsébetváros szívében. A kávézó az októberben megnyílt Gólem Színház és Zsidó Elő

Újjászületett a Cupákos: megnyitott a Dobka étterem! Cikk

Dobka enteriőr Sokak kedvence volt az elmúlt három évben a Cupákos, az idők azonban változnak és egyre nagyobb az igény a könnyedebb ételekre is. Természetesen Tasnádi Ákos séf is a legújabb trendekhez igazodva alakítja fogásait, és már az elmúlt hónapokban is sokat változott a Cupákos kínálata, most pedig új kö

A tapas mánia elérte a Bazilikát - megnyílt a Tapassio Cikk

A Bazilika mellett nyitott meg Budapest legújabb étterme a Tapassio, ahol olasz-magyar-spanyol séfgárda állított össze különleges tapas kínálatot és remélik, hogy a „minifogásokkal” az egymással osztozás örömét is átadják a hozzájuk érkezőknek. A tapas-kóstolásnál ugyanis kevés finomabb és szórako