Hálaadásnapi BBQ pulykavacsora a Budapest Barbecue Company-ban Cikk

Hirdetés

A Budapest Barbecue Company egy igazán egyedüli, és persze ínycsiklandozó ajánlattal állt elő a Hálaadás alkalmából: október 22-én, az amerikai családi ünnep jegyében egy különleges pulykavacsorát kínál családoknak, vagy nagyobb társaságoknak! 

  • Hálaadásnapi BBQ pulyka tál 4-6 fős: 1 db 4-5 kilós BBQ bébipulyka fondant burgonyával, gesztenyés baconos kelbimbó raguval, vörösáfonyás gravy-vel, pulykatepertővel és desszertnek sütőtökös pitével
  • Hálaadásnapi BBQ pulyka tál 10 fős (csak 5db!): 1 db 9-10 kilós BBQ pulyka fondant burgonyával, gesztenyés baconos kelbimbó raguval, vörösáfonyás gravy-vel, pulykatepertővel és desszertnek sütőtökös pitével

Asztalfoglalás >>>

 

- Budapest Barbecue Company -

Kapcsolódó

Enrico Crippa: „A magyar éttermeknek önbizalomra van szüksége, és nem kell félniük a paprikától!” Cikk

A Dining Guide étteremteszteléseit idén Enrico Crippa, a három Michelin-csillagos Piazza Duomo étterem séfje vezette, aki a múlt hét folyamán látogatta meg a legjobb hazai éttermeket. A nemzetközi szaktekintélyt meglepte a magyar topéttermek szervizeinek magas színvonala, és elvarázsolta a magyar

Stand étterem: könnyedség, légiesség, megbízhatóság és nyugalom Cikk

Hogyan szolgálja egy jó design a profi gasztronómiát? Fónagy Dóra építész-designer a nyáron megnyílt Stand étterem példáján keresztül mutatja be, milyen, amikor bizonyos séfek és étteremtulajdonosok munkájukat közvetlenebb módon prezentálják a vendégek felé. A konyha oltár, központi elem, energiap

Zenemű készült a Stand étterem konyhájának zajaiból Cikk

A Stand videójában Gál Kristóf zeneszerző a Stand étterem hangjaiból alkotott zenéjét Terei Miklós rendező-operatőr az étteremben forgatott képanyaga teszi teljessé. Az alkotók különleges koncepciójának megvalósítása nem volt könnyű feladat. Széll Tamás kést élez, Szulló Szabina szarvasgombát tisz

A jó borlap titkai Fiáth Attilától Cikk

Öncélúan összeállított borlapok. Túlértékelt magyar tételek. Borok, amiket csak a sommelier szeret, de nem illenek az ételekhez. Milyen hibákat fedezhetünk fel egy borlapon, ha étterembe megyünk? Fiáth Attila borszakértő néhány fontos szempontra hívja fel a figyelmet. Fiáth Attila a kifinomult bo