Hét új street food a Food Truck Show-n Hír

Burger illat, utcazene és lóverseny – szeptember 1 és 3 között ötödik alkalommal rendezik meg a hagyományos Food Truck Show-t a Kincsem Parkban. Ízekből és választékból nem lesz hiány: a szokásos kedvencek mellett hét új truck-kal bővül a csapat, így összesen 52 büfékocsi, több mint kétszáz fogásából áll a guruló gasztronómia kínálata. A rendezvény alatt folyamatosan pörögnek a ló- és agárversenyek is, a fesztivál alatt az ország leggyorsabb sprintfutamát rendezik meg. A gyerekeknek zöld-játszóházzal, a családoknak filmvetítéssel is kedveskednek a szervezők, ráadásul az első nagy Street Food Könyv is kapható lesz!

Hirdetés

Nem lesz hiány újdonságból az idei Food Truck Show-n, a csapathoz ugyanis hét új büfékocsi csatlakozik idén ősszel. Az új kocsikból gombócot, lecsót, mindenmentes waffelt és BBQ-s füstölt fogásokat árulnak, de van már truck-ja a Bookline-nak, sőt a BKK-nak is. Emellett a rendezvény idei meglepetése a helyszínen bemutatott Food Truck Receptkönyv, amelyben a legjobb truck-ok receptjeit lehet megtalálni.

A sok street food mellett ló és agárversenyeket is rendeznek az első őszi hétvégén: pénteken a Lóverseny az Éjszakában versenysorozattal indulnak a hétvégi futamok. A szombati nap fő attrakciója hazánk leggyorsabb sprintfutama, a Marschall József emlékverseny és a Hungária díj lesz. Vasárnap galoppversenyekre fogadhat a street food-ozó közönség.

A családosok, és főleg a kisgyermekek számára is izgalmas lesz a hétvége, őket arcfestéssel, pónilovaglással és egy különleges, újrahasznosított anyagokból készült zöld játszótérrel várják. Esténként Food Truck Cinema, azaz filmvetítés kezdődik, pénteken a Paripa, szombaton az Alkotó, vasárnap pedig a Kincsem című mozifilm kerül a vászonra.

Szeptember 2-án, szombaton roller felvonulást lát vendégül a fesztivál. A főváros minden rolleresét várják az eseményre, akik 10 órakor a Hősök terén találkoznak és a Kincsem Parkig gurulnak majd. A felvonulás körülbelül fél órát vesz igénybe, így a környezetbarát járművel az autósokat sem tartják fel sokáig.

A Food Truck Show hétvégéje alatt hagyományosan most is ingyenesen közlekedik a sárga iskolabusz, amely a Deák Ferenc tér és a Kincsem Park között ingázik minden nap nyitástól zárásig. A 2-es metró Pillangó utcai megállójától sem kell gyalogolnia senkinek, a Kincsem Parkig kisvonatra szállhatnak az érkezők.

Bővebb információ >>>

 

Sajtóanyag:  Food Truck Show

Kapcsolódó

A Veritashoz került a Márton és Lányai pálinka Hír

A Veritas borkereskedés és Bárány Péter, a Rézangyal Kft. volt kereskedelmi igazgatója vásárolja meg a Márton és Lányai pálinkamárka jogait tulajdonló cég 50%-át. A két fél sokáig versenytársként szerepelt a piacon, most azonban összeálltak, hogy együtt képviseljék Magyarország egyik legismertebb to

Taroltak a Costes éttermek a Dining Guide díjkiosztón Hír

Mindkét Costes étterem, a Costes és a Costes Downtown csapatának volt miért örülnie a hétfő esti Dining Guide díjkiosztón: a Ráday utcai étterem a legmagasabb, 93 ponttal végzett az élen, míg a belvárosi Downtown 91 ponttal holtversenyben a harmadik lett. Az idei Dining Guide kalauz fődíját, azaz

Megszületett a Magna Mátra, az új mátrai borász szervezet Hír

Hiába hazánk második legnagyobb kiterjedésű borvidéke a Mátrai, a legutóbbi időkig a súlyához mérten mégis csak kevés szó esett róla. A most alakult Magna Mátra szervezetnek viszont már közös víziója van arról, hogy miként válhat a régió erős identitású termőhellyé. A nyolc alapító pince (Benedek

Megújulnak a Winelovers bortesztek! Hír

Már hagyomány, hogy a Winelovers prémium boros rendezvényeit (Tokaji Március, Kékfrankos Április, Pezsgő Június, Olaszrizling Október, Bordói November) megelőzően a kiállító pincészetek borait egy szakmai zsűri végigkóstolja, véleményezi, pontozza, és a bírálat alapján megnevezi a felhívásra beérkez