Második alkalommal kerül megrendezésre a Csak a Mentes Év Séfje verseny! Hír
Hirdetés
2019 őszén második alkalommal kerül megrendezésre a Csak a Mentes Év Séfje, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az allergénmentes, egészséges táplálkozás fontosságára, valamint bemutassa, hogy allergénmentesen is lehet finoman és változatosan étkezni.
A versenybe beküldött recepteknek és a szuperdöntőben elkészítendő ételeknek az alábbi feltételeknek kell megfelelni: glutén-, cukor-, tejmentes és vegán. A három fordulós receptverseny résztvevői közül kerül ki a három győztes, akik részt vehetnek a 2019. november 6-án megrendezésre kerülő Szuperdöntőn. Az eseményen szakmai zsűri értékeli az elkészült ételeket.
Szakmai zsűri:
- Mautner Zsófia - gasztroblogger, műsorvezető szakácskönyv író, Chili & Vanília.blog tulajdonosa
- Huszár Zsuzsanna - vegán és cukormentes táplálkozási specialista
- Posta Renáta - fogyokúrás tanácsadó, paleo gasztroblogger, cukor-, glutén-, és tejmentes receptek és étrendek fejlesztője
- Kiss Mona - gluténmentes gasztroblogger, szakács és szaktanácsadó, szakácskönyv író
- Tanács Attila - mesterszakács, fejlesztő séf, Mindenmentes főzősuli alapítója
- Stöhr Gréta - vegán séf, műsorvezető
- Vágó Piros - mentes gasztrokalandor
- Varga István - nyers vegán séf
További részletek és nevezés >>>
Csak a Mentes Év Séfje
Kapcsolódó
Megérkezett a Budapest Park mentális egészséggel foglalkozó sorozatának záró epizódja Hír
Az elmúlt hetekben a Budapest Park hiánypótló videósorozatot készített. Az Engedj be! névre hallgató kisfilmek a fiatalok mentális egészségére koncentrálnak, és ismert zenészek személyes hangvételű történetein keresztül mutatják meg a nézőknek azt, hogy nincsenek egyedül a problémáikkal. A most me
Megvan Békés megye első Michelin Guide-ajánlott étterme Hír
Szarvason, a Holt-Körös partján, a mocsárciprusok árnyékában várja vendégeit Békés megye első Bib Gourmand minősítésű étterme. A Michelin Guide ezzel a címmel azokat a vendéglátóhelyeket emeli ki, amelyek kiváló minőségű ételeket kínálnak mérsékelt áron. A megújult Újváros Bisztró tulajdonosainak
Melyik a sör legnépszerűbb fűszere? Május 25-én (ez is) kiderül! Hír
Május 25-én, szombaton újra országos program keretében nyílnak meg az érdeklődők előtt a magyar kisüzemi sörfőzdék. A Nyitott Főzdék Napján idén a különleges fűszerekkel készülő sörök lesznek a középpontban. Ahogy azt a sörkedvelők az elmúlt négy évben már megszokhatták, tavasszal újra megnyitnak
Ónódi Eszter és Piszkor Norbert séf exkluzív menüt rakott össze a MADHOUSE Bistronak Hír
Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttartha