Meggyes ale-t hozott a nyárindításhoz a Pécsi Sörfőzde Hír
Hirdetés
Felsőerjesztésű, meggyes sörrel köszönti a nyarat a Pécsi Sörfőzde. A termékfejlesztő csapat Hegyesné dr. Vecseri Beáta Kutatási- és Fejlesztési Igazgató, a Corvinus Egyetem Sör- és Szeszipari Tanszékének volt vezetője közreműködésével alkotta meg a Pécsi Meggy Ale sört, a Pécsi Craft termékcsalád második tagját.
Hosszú hónapok termékfejlesztésének eredménye a Pécsi Sörfőzde újdonsága, a Pécsi Meggy Ale, amely figyelemfelkeltő csomagolásával, élénk színével, a meggy és a sör friss ízének jól kiegyensúlyozott kombinációjával a nyári szezon kedvelt frissítője lehet a sörkedvelők körében.
Az új sör szűretlen, a benne található meggykoncentrátum együtt érlelődik a sörrel, így jóval intenzívebb, gyümölcsös ízeket biztosít a terméknek, garantálva a különleges fogyasztási élményt, az élénk, meggypiros színt és az átható, meggyes illatot. A termék receptjének kialakításakor fontos szempont volt, hogy a meggy friss, édeskés íze mellett a felsőerjesztésű alapsör karakterei is érvényesüljenek. A Pécsi Meggy Ale egyszerre édes, és a gyümölcshöz méltón, frissítően savanykás. Alkoholtartalma mindössze 4 százalék, így az ajánlott 4-7 Celsius fokos fogyasztási hőmérsékleten ideális nyári frissítő sör.
A Pécsi Sörfőzde a Meggy Ale-t megelőzően a közelmúltban olyan innovációkkal lepte meg a fogyasztókat, mint a Pécsi Bio sörcsalád, illetve jelentős sikereket ért el gluténmentes söreivel is. A feljesztéseknek pedig nincs vége, hamarosan újabb terméket köszönthetünk a Pécsi sörök családjában.
A Pécsi Sörfőzde további termékei >>>
Pécsi Sörfőzde
Kapcsolódó
Pécsen és Budapesten indult csapolt söröket népszerűsítő kampány Hír
A különleges minőségű csapolt sörökre fókuszál a Beerporn.hu sörmagazin áprilisban megjelent, két új Bakancslista kiadványa. Az első, vidéken használható sörútlevéllel érkező vendégeket öt nagyon különböző hangulatú, a sörkultúrát népszerűsítő helyen váltható be Pécsen. Az új, budapesti Bakancslis
Megvan Békés megye első Michelin Guide-ajánlott étterme Hír
Szarvason, a Holt-Körös partján, a mocsárciprusok árnyékában várja vendégeit Békés megye első Bib Gourmand minősítésű étterme. A Michelin Guide ezzel a címmel azokat a vendéglátóhelyeket emeli ki, amelyek kiváló minőségű ételeket kínálnak mérsékelt áron. A megújult Újváros Bisztró tulajdonosainak
Melyik a sör legnépszerűbb fűszere? Május 25-én (ez is) kiderül! Hír
Május 25-én, szombaton újra országos program keretében nyílnak meg az érdeklődők előtt a magyar kisüzemi sörfőzdék. A Nyitott Főzdék Napján idén a különleges fűszerekkel készülő sörök lesznek a középpontban.
Ahogy azt a sörkedvelők az elmúlt négy évben már megszokhatták, tavasszal újra megnyitnak
Ónódi Eszter és Piszkor Norbert séf exkluzív menüt rakott össze a MADHOUSE Bistronak Hír
Ónodi Eszter az ország egyik legismertebb színésznője, a Katona József színház tagja, számos ismert film és sorozat főszereplője. Évek óta nagyon odafigyel a környezetére, méhlegelőt alakít ki a telkén, virágot ültet, biciklivel jár és arra törekszik, hogy a főzések során is a lehető legfenttartha