Corey Taylor koncert 2024, Budapest [infó, jegyek] Esemény

Corey Taylor koncert 2024

Hirdetés

Corey Taylor új szólóalbuma megjelenését követően újra útra kelt, bejárva a fél világot, hogy nyáron visszatérjen Európába, és beiktasson turnéjába egy budapesti koncertet is, 2024. június 5-én a Barba Negrában.

A megalkuvást nem tűrő, kendőzetlen és minden téren kiemelkedő Corey Taylor továbbra is hatással van a popkultúrára, mind a Grammy-díjas, többszörös platinalemezes Slipknot, mind a platinalemezes rockbanda, a Stone Sour frontembereként. Taylor emellett még a New York Times bestseller listáján is szerepel íróként, valamint számtalan filmes és televíziós kredittel rendelkező színész. Rajongók és zenészek generációira egyaránt hatással van, hangja emberek millióit vonza világszerte. 14 platina- és 46 aranylemezzel büszkélkedhet, albumai közül három az első helyen, öt a Top 10-ben debütált a Billboard 200 listáján. Eddig 1 Grammy-díjat nyert és 13 jelölést kapott.

Első könyve 2011-ben jelent meg, amit azóta további 3 követett. Színészként olyan produkciókban szerepelt, mint a Fear Clinic, az Officer Downe, a Ki vagy Doki? sorozat, vagy Sharknado 4. Szintén szerepel a QI című angol showban is, ahol önmagát játssza.

2020-ban több mint 300 000 dollárt gyűjtött össze közvetlen segélynyújtásra a COVID-19 elleni küzdelem támogatásaként, 13 dedikált gitárt bocsájtva árverésre személyes gyűjteményéből. Ezután elindította a non-profit Taylor Alapítványt, amelynek célja, hogy támogassa és segítse a katonai veteránokat, és személyes segítséget kaphassanak a poszttraumás stressz-betegségben szenvedők.

Nemrégiben Corey Taylor megszerezte kedvenc Famous Monsters márkája jogait, újraindította magazinját, játékait, horrorfilmjét, valamint fesztiválokat is rendezett.

2023 szeptemberében jelent meg második önálló stúdióalbuma, a CMF2. Ez tovább szélesítette sokrétű zenei univerzumát – és segített megtalálni önmagát. „Ez áll a legközelebb az igazi énhez, ami mindig is voltam” – mondta róla.

A budapesti koncertre jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjainak, valamint a regisztrált Live Nation tagok számára elérhetők november 29-én 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés december 1-én 10 órakor indul a www.livenation.hu, www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül. A koncertre limitált számban VIP csomagok is elérhetők, már az elővásárlási időszak alatt is.

  • Jegyárak: 18.300 - 20.300Ft

  • Fellépők: Corey Taylor, ...

  • Szervező: Live Nation

Corey Taylor koncert (2024 Budapest) jegyelővétel >>>

 

Live Nation

Kapcsolat

Kapcsolódó

[ELMARAD] Volt Fesztivál 2023 Esemény

„Sajnos, a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLTot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta” „A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi „love brand”, a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk, azonban már az idei sop

[ELMARAD] Hello Ugar 2022 Esemény

A megnövekedett költségek arra a döntésre kényszerítettek minket, hogy abba kell hagynunk az idei fesztivál megszervezését. Sajnos olyan mértékkel kerülne többe az idei fesztivál, amit már nem bírunk sem megfinanszírozni, sem kitermelni. Ne haragudjatok! Természetesen a bérletek árát mindenkine

[ELMARAD] Rockmaraton Fesztivál 2022 Esemény

Lassan két éve húzódik ez a járványhelyzet, ami alapjaiban forgatta fel az életünket. A 2019-es teltházat követően még eufórikus örömben terveztük a több évtizedes munkánkat megkoronázó 30. jubileumot - mindhiába. A bizonytalanság, a szakmaiatlan kormányzati döntések és ésszerűtlen szabályozás

[ELMARAD] Lakeside Weekend 2022 Esemény

2022-ben egy kisebb, Lakeside Weekend Fanatics nevű rendezvény kerül megrendezésre a Lakeside Weekend helyett új helyszínen, Kunfehértón július 7. és július 10. között.  További részletek, infók >>>