December az Akváriumban: Sinead O’Connor, Rødhåd, Paul Van Dyk, Hybrid Minds, Front 242, Adriatique, ... Cikk

Hirdetés

Ideje elkezdeni búcsút inteni a 2019-es évnek, és ezt amit ugyan sokféleképpen tehetünk, de szerintünk az egyik legjobb módja, ha feltöltekezünk nagy adag klubélménnyel, amihez az egyik legjobb hely e hónapban is az Akvárium Klub lesz! 


December 01-08.

Már a december legelső napján elkezdhetjük az Akvárium utolsó 2019-es belakását, hiszen itt lesz egyrészt az EBM stílus egyik legnagyobb kultuszcsapata, a Front 242, másrészt e napon találkozhatunk először a Halott Pénz sztorit bemutató ’ Emlékszel, Sopronban?’ filmmel. A lélegzetvételnyi szünet után 5-én a Corvinus Egyetem dedikált, már teltházas éjszakája nyújtózik majd valamennyi teremben, majd 7-én szombaton Király Viktor nagykoncertje után Felix Kröcher pörgeti majd a kisterem hangulatát, miközben a nagyteremben a brit Monxx és a francia Ganon döngöli majd a dobhártyákat. A hétvégéhez pedig korona is ját, hiszen vasárnap egy Michael Jackson show és kiállítás tiszteleg majd a pop királya emléke előtt.


December 09-15.

Nem mindennapi eseménnyel indul december második hete, hiszen 9-én Sinead O’Connor finoman sem gyakori klubkoncertjét csíphetik el a szerencsés rajongók. 14-én sűrű szombatot kapunk, amit az este elején a Besh o droM és az Amoeba lemezbemutató fémjelez, a folyatásban pedig a Hybrid Minds, DC Breaks és Fred V padlózzák majd a basszust a Nagyhallban, miközben a Kishallban Klaudia Gawlas pörgeti majd a techno-t a nagyérdeműnek. A vasárnapot ezúttal egy PomPom X-Mass Party matinéja indítja, majd a stafétát a hazai hip hop színtér javát felvonultató Adventi Rapcirkusz veszi majd át az estére.


December 16-22.

December harmadik hete, szép lassan fenyőillatra, bejglire, forralt borra cseréljük a sulis és a melós dolgainkat. Ehhez a ’akvás’ zenei aláfestést december 20-án pénteken a Brains, Paul Van Dyk, és három fiatal zenekar, az Antares, a Polytrip és a 1LIFE, 21-én szombaton pedig a Brains (bizony, duplán), Freddie, Adriatique és I Hate Models adják majd. A vasárnapi levezetésről, vagyis inkább átvezetésről, ezúttal Children Of Distance évzáró bulija, és a ByeAlex és a Slepp ráadásnapja gondoskodik. 


December 23-31.

És itt az év vége, több teljes hetünk már nem lesz 2019-ben. De hogy ne csak a szilveszter érje a pénzét, 23-án hétfőn – már se suli, és elvileg meló is gyéren – megkapjuk a ByeAlex és a Slepp teltházas koncertjét, ami után egy Necc Party is kerekedik. Ezután jön a kötelező kalóriagyűjtés, majd 26-án a Parno Graszt pendíti meg  a húrokat, majd 27-én és 28-án egy Follow The Flow duplázásnak lehetünk tanúi, amihez 27-én egy  Barabás Lőrinc Quartet, 28-án pedig még egy Kéknyúl koncert is jár, miközben a 27-i éjszaka elektronikus ütemeiről Rødhåd és Vril, a 28-iról pedig Ed Rush, Kemal, és a Bad Company gondoskodik majd, igen komoly szakértelemmel.

Még az év vége előtt a rajongóknak a hagyományos évzáró The Hungarian Depeche Mode Fan Club 29-én, másnap, az előszilveszter jegyében, lesz egy Wellhello és egy Dope Calypso koncert is, amihez a Kollektiv Turmstrasse ad még egy dedikált Pre-NYE party-t, majd a 2019 legvégén ismét kikerekedik az egész placcot belakó Akvárium Szilveszter, melynek az atommagját ezúttal egy masszív Necc Party adja majd!   

 

További Akvárium Klub programok és jegyelővétel >>>

 

-fv-

Kapcsolódó

Egy helyen támad az Alien és a Terminator - újra megnyitott a budapesti scrap metal kiállítás Cikk

scrap metal kiállítás Csak Budapest belvárosáig kell menni ahhoz, hogy találkozhassunk az Alien-nel, a Terminator-ral vagy a Transformes sztárjával, Űrdongó-val. Az Amazing Metal Art Gallery csapata egy teljesen egyedülálló és extrém szoborparkot hozott létre, ahol ismert filmkarakterek és kreatív installációk eleven

Június 10-ig lehet jelentkezni az ország legpoposabb gyermektáborába Cikk

Heureka Pop Tábor 2020 Zenei gyerektábort szerveznek június 16. és 19., valamint július 6. és 10. között Velencén, ahol a 8-16 éves gyermekek ismert előadókkal zenélhetnek együtt. A Heureka Pop Tábor vendégei lesznek a Honeybeast, a Margaret Island, a Lóci játszik, Odett és Járai Márk is. A rendhagyó zenei táborban a

Nagy-Szín-Pad 2020: az Analog Balaton, az Aurevoir, a Carson Coma és Ohnody az idei nyertesek Cikk

Nagy-Szín-Pad! 2020 nyertesek 2014 óta minden évben az Akvárium Klub színpadán és a Petőfi TV műsorában versengenek az adott év kimagasló, élőzenei produkciói. A tét a meghívott fellépők számára talán a legfontosabb, hiszen minden résztvevő meghívást kap a Telekom VOLT Fesztiválra, a Szigetre, a Campusra és a STRAND Fesztiválr

Megtisztul és kiszínesedik a pesti rakpart a pünkösdi hétvégén Cikk

Budapest Restart 2020 - pesti rakpart A pünkösdi hosszú hétvégén ismét megnyílik a pesti alsó rakpart Margit híd és Közraktár utca közötti szakasza. Az autómentesített területen most gyerekprogram és szemétszedési akció várja a kilátogatókat, és még hétfőn is sétálhatunk a rakparton. Május közepén nyílt meg első alkalommal a pesti al