Amiért látni akarjuk: Papa Roach és Hollywood Undead a Sportarénában Cikk

Lesz pár intenzív és sanszosan látványos koncert a tavasz és pláné a nyár folyamán, épp ezért úgy döntöttünk hogy rendre kipécézünk egyet-egyet, és körbejárjuk az esemény élmény-faktorát, azaz hogy a zenei rész mellett – amit nyilván eszünk ágában sincs háttérbe szorítani – mit adhat még az élő villantás a rajongóknak.  

Valószínűleg masszívan illik e sorba, ha a körmére nézünk a március 4-i Papa Roach és Hollywood Undead tavaszindításnak, hiszen mindkét zenekart láttuk már itthon klubban, fesztiválokon, de arénában még nem, e közös szeánsz pedig, ismerve a zenekarok habitusát, igen mozgalmasnak sejlik.

Hirdetés

Papa Roach

Oh nem, Jacoby Shaddix és sleppje nem azok, akiket félteni kell, ha nagy tömeg elé eresztik őket, sőt, egész gigászi embermennyiséget is gond nélkül megdolgoztatnak énekkel, bemozdítással, ami mellé még jó pár ízes átvezető, sőt feldolgozás is jár. Bár a csapat hangszeres része nem feltétlen kalandozik túl sokat a tribünön – na azért fásult kiállásról szó sincs – az energiabomba Jackoby mindenki helyett cikázik faltól-falig, baromi erős pozitivitást görgetve a rajongók közé. Mutatjuk is: 

* * *

* * *

 

Hollywood Undead

A Hollywood Undead neve nem véletlen kapcsolódott össze a bulizással, ezt pedig élőben is szeretik bizonyítani, a nagyérdeműtől kiprovokálni. A srácok már rég nem szeppennek meg a nagyobb helyszínektől sem, amit rendre be is laknak, hanggal és fénytechnikával is, és ha már ott vannak, a közönséget sem hagyják porosodni, bár lássuk be, nem is nagyon kell őket nógatni. Össze is kaptunk pár bizonyítékot:

* * *

* * *

 

Ice Nine Kills

Amikor egy csapat a dallamos hardcore vonalon veti meg a lábát, akkor valószínűleg nem kíván túl sok unalmas vagy erőtlen pillanatot prezentálnia színpadon. Nos, az Ice Nine Kills remek példája ennek, és bár az Aréna játszótere némileg nagyobb, mint amin a legtöbbször mozognak, és koncertet nyitni sem mindig a legkönnyebb, de garantáltan nem kell majd félteni a bostoni brigádot:  

 

Papa Roach + Hollywood Undead koncert 2020 jegyek >>>

Papa Roach + Hollywood Undead koncert 2020 infók >>>

 

-fv-

Kapcsolódó

Virtuálisan azért lesz Download Festival idén is: jön a Download TV! Cikk

Nem lesz könnyű nyara sem a szervezőknek, sem a rajongóknak az idei fesztiválszezonban, de azért sokan igyekeznek tenni azért, hogy legalább részben jusson valami az élményekre már most vaskosan kiéhezett közönségnek.  Így tesz majd a brit  gigász, a Download Festival is, és 2020-ban a virtuális t

Joe Satriani: 'Shapeshifting' - április 10-én érkezik az új album Cikk

Joe Satriani, a modern gitározás egyik legnagyobb alakja, nem is adhatott volna találóbb címet vadonatúj albumának. A „Shapeshifting” (alakváltás) cím, Satriani egész karrierjét jellemezi, hiszen 35 év, és 17 album után sem találhat a hallgató, 2 hasonló stílusú lemezt a zenész diszkográfiájában.

Wacken 2019 Re-Live: Bullet For My Valentine, Prophets Of Rage, Powerwolf, ... Cikk

A Wacken Open Air folytatja a visszaemlékezést a 2019-es etapra, ennek jegyében pedig ma délután és este olyan zenekarok mozgatnak majd át minket a szobáink rejtekében, mint a Prophets Of Rage, a Bullet For My Valentine, a Powerwolf vagy a Rage! Az április 7-i közvetítés az előző naphoz haszonlóa

Új online platform indult a hazai folkzene és a jazz szféra segítésére Cikk

A jelenlegi járványügyi helyzet hívta életre a Karanténból szól a nóta elnevezésű Facebook oldalt, melynek elsődleges célja, hogy naponta élő produkciókat közvetítsen a magyar népzenei, cigányzenei és jazz szférából. A hiánypótló kezdeményezés a zene szeretete és a zenészek elhivatottsága mellett