Amiért látni akarjuk: Papa Roach és Hollywood Undead a Sportarénában Cikk

Lesz pár intenzív és sanszosan látványos koncert a tavasz és pláné a nyár folyamán, épp ezért úgy döntöttünk hogy rendre kipécézünk egyet-egyet, és körbejárjuk az esemény élmény-faktorát, azaz hogy a zenei rész mellett – amit nyilván eszünk ágában sincs háttérbe szorítani – mit adhat még az élő villantás a rajongóknak.  

Valószínűleg masszívan illik e sorba, ha a körmére nézünk a március 4-i Papa Roach és Hollywood Undead tavaszindításnak, hiszen mindkét zenekart láttuk már itthon klubban, fesztiválokon, de arénában még nem, e közös szeánsz pedig, ismerve a zenekarok habitusát, igen mozgalmasnak sejlik.

Hirdetés

Papa Roach

Oh nem, Jacoby Shaddix és sleppje nem azok, akiket félteni kell, ha nagy tömeg elé eresztik őket, sőt, egész gigászi embermennyiséget is gond nélkül megdolgoztatnak énekkel, bemozdítással, ami mellé még jó pár ízes átvezető, sőt feldolgozás is jár. Bár a csapat hangszeres része nem feltétlen kalandozik túl sokat a tribünön – na azért fásult kiállásról szó sincs – az energiabomba Jackoby mindenki helyett cikázik faltól-falig, baromi erős pozitivitást görgetve a rajongók közé. Mutatjuk is: 

* * *

* * *

 

Hollywood Undead

A Hollywood Undead neve nem véletlen kapcsolódott össze a bulizással, ezt pedig élőben is szeretik bizonyítani, a nagyérdeműtől kiprovokálni. A srácok már rég nem szeppennek meg a nagyobb helyszínektől sem, amit rendre be is laknak, hanggal és fénytechnikával is, és ha már ott vannak, a közönséget sem hagyják porosodni, bár lássuk be, nem is nagyon kell őket nógatni. Össze is kaptunk pár bizonyítékot:

* * *

* * *

 

Ice Nine Kills

Amikor egy csapat a dallamos hardcore vonalon veti meg a lábát, akkor valószínűleg nem kíván túl sok unalmas vagy erőtlen pillanatot prezentálnia színpadon. Nos, az Ice Nine Kills remek példája ennek, és bár az Aréna játszótere némileg nagyobb, mint amin a legtöbbször mozognak, és koncertet nyitni sem mindig a legkönnyebb, de garantáltan nem kell majd félteni a bostoni brigádot:  

 

Papa Roach + Hollywood Undead koncert 2020 jegyek >>>

Papa Roach + Hollywood Undead koncert 2020 infók >>>

 

-fv-

Kapcsolódó

Jazztavasz 2020: Rebekka Bakken, Roy Ayers, Kamasi Washington, Lee Ritenour & Dave Grusin és Wynton Marsalis is érkezik! Cikk

A jazz élő legendáit hozza el a közönségnek az évad folytatásában a Müpa. A Jazztavasz sorozat legújabb előadójaként május 9-én Rebekka Bakken norvég énekesnő lép színpadra, míg a világ első számú vibrafonistája, Roy Ayers május 22-én zenél először Magyarországon. A 21. századi modern jazz fejedel

Február az Akváriumban: Tycho, Milky Chance, Sasha, Monuments, The Upbeats, Bob Moses, ... Cikk

A januári melegítés után februárban már nyoma sincs az első hónap tétovaságának, és teljes gázra kapcsol a klubszezon! Ezt természetesen az Akvárium Klub sem hagyja szó nélkül, és sok tucat programmal tesz róla, hogy még véletlen se fulladjon unalomba a legrövidebb hónap egyetlen hétvégéje sem! 

Intim Torna Illegál : a 10. évét ünnepli a zenekar az évindító turnéval Cikk

Négy album, ötven dal, tizenegy kislemez, tíz videoklip, Ötszáz koncert, négyezer setlist, ötszáz pár dobverő, harmincezer ugrabugra! 2020-ban tíz éves az Intim Torna Illegál, így a zenekar úgy döntött, hogy felidézi a tíz év együttlét és barátság legszebb, örökké tartó pillanatait. A szülinapi k

Nagyszabású jótékonysági koncertet ad a Medikus Zenekar a Müpában Cikk

A Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikáján gyógyuló gyermekeket támogatja a Medikus Zenekar március 10-i, nagyszabású jótékonysági koncertjével. A klinikán kezelik az ország minden második leukémiás, illetve daganatos betegét, a jegyekből befolyó összeget teljes egészében az inté