ELMARAD - Coone @ Cinema Hall (2020) Esemény

Hirdetés

"Amikor március közepén bejelentették a rendezvényeket korlátozó rendkívüli jogrendet, kiváró álláspontra helyezkedtünk, hogy jobban átláthassuk a közeli, de akár a távolabbi jövő lehetséges fejleményeit is.

A globálisan kialakult helyzet, illetve a határozatlan időre meghosszabbított kijárási korlátozás figyelembevételével az április 25-re meghirdetett, Coone fémjelezte BLACK Edition-re új időpontot egyelőre nem jelölünk ki. Ezzel kapcsolatban az elővételben vásárolt jegyek visszaváltását az info@wimgroup.hu mail címen tudjátok igényelni - kérünk Titeket, hogy az üzenetben pontosan adjátok meg a vásárló nevét, illetve a vásárló e-mail címét, amelyet a OneTicket rendszerében használ! (Visszautalni kizárólag arra a számlaszámra tudunk, amiről az előzetes tranzakció történt!)

Nem online - tehát személyesen - megváltott jegyek esetében kérünk Titeket, hogy szintén a fenti e-mail címen jelezzétek a kéréseteket!

A visszaváltási igények feldolgozása a OneTicket kollégáival együttműködve 04.15-től) egészen április 25-ig zajlik, így kérünk Titeket, hogy ebben az intervallumban jelezzétek felénk az adatok elküldésével az igényt, később ezt kezelni már nem fogjuk tudni!"

* * *

2020 tavaszán a hardstyle szcéna élő legendája érkezik Budapestre, aki arany betűkkel írta be az elektronikus zenekrónikájába a stílus nevét, aki világszerte újabb és újabb utakat nyit meg, és milliókhoz juttatja el az üzenetet, avagy április 25-én Coone a fővárosban!

A belga szupersztár a stílus igazi úttörője: a világhírű Tomorrowland fesztivál első nagyszínpados hardstlye előadója, de a Sziget Fesztiválon is ő képviselhette először a 150 BPM-ért rajongókat, a tavasz derekán pedig a Cinema Hallban, a hazai klubélet rajongói előtt is bizonyít majd!

  • Jegyár: 

  • Fellépők: Coone, …

  • Szervező: World Is Mine, Harddance Magyaroszág


Coone @ Cinema Hall jegyek >>>

 

World Is Mine

Kapcsolat

Kapcsolódó

Trivium & Heaven Shall Burn koncert 2023, Budapest [vendég: Obituary, Malevolence] Esemény

Trivium & Heaven Shall Burn koncert 2023, Budapest dátum

2023 Feb 14
Végül kiadós halasztás után, de 2023 elején a Trivium és a Heaven Shall Burn közös erővel nekiugrik Európának, és megannyi állomás mellett február 14-én* Budapestet is beveszik majd! Az esemény Barba Negra színpadát teszi majd próbára, a menü pedig igen gazdagon el lesz látva friss anyaggal, ugya

Epica + Apocalyptica koncert 2023, Budapest [vendég: Wheel] Esemény

Epica koncert 2023, Budapest dátum

2023 Mar 22
2023 tavaszán végre tisztességes ünnepet ülhetnek a szimfonikus metal rajongók, a többszöri halasztást követően 2023. március 22-én a stílus két óriása, a holland Epica és a finn Apocalyptica egyesíti majd erőit egy közös koncert égisze alatt a Barba Negrában! Az este vendége egy remek finn progre

Harley-Davidson European 120th Anniversary Esemény

Harley-Davidson European 120th Anniversary dátum

2023 Jun 22
A Harley-Davidson Magyarországon ünnepel: a legendás brand Budapesten tartja a Harley-Davidson European 120th Anniversary Festival-t! A rengeteg programot, többek között a legújabb modellek bemutatását is magában foglaló monstre esemény a Puskás Aréna Parkot lakja majd be 2023. június 22. és júniu

Nemzetközi Amerikai Autós Fesztivál (NAAF) 2023 Esemény

NAAF 2023 dátum

2023 Aug 10
A jubileumi XX. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválra 2023-ban kerül sor, várhatóan augusztus 10-13. között, egy új helyszínen, amely még több lehetőséget rejt. Szeretnénk ezt az évfordulót Veletek közösen, méltó módon megünnepelni! Hamarosan jelentkezünk a részletekkel!