ELMARAD - Coone @ Cinema Hall (2020) Esemény

Hirdetés

"Amikor március közepén bejelentették a rendezvényeket korlátozó rendkívüli jogrendet, kiváró álláspontra helyezkedtünk, hogy jobban átláthassuk a közeli, de akár a távolabbi jövő lehetséges fejleményeit is.

A globálisan kialakult helyzet, illetve a határozatlan időre meghosszabbított kijárási korlátozás figyelembevételével az április 25-re meghirdetett, Coone fémjelezte BLACK Edition-re új időpontot egyelőre nem jelölünk ki. Ezzel kapcsolatban az elővételben vásárolt jegyek visszaváltását az info@wimgroup.hu mail címen tudjátok igényelni - kérünk Titeket, hogy az üzenetben pontosan adjátok meg a vásárló nevét, illetve a vásárló e-mail címét, amelyet a OneTicket rendszerében használ! (Visszautalni kizárólag arra a számlaszámra tudunk, amiről az előzetes tranzakció történt!)

Nem online - tehát személyesen - megváltott jegyek esetében kérünk Titeket, hogy szintén a fenti e-mail címen jelezzétek a kéréseteket!

A visszaváltási igények feldolgozása a OneTicket kollégáival együttműködve 04.15-től) egészen április 25-ig zajlik, így kérünk Titeket, hogy ebben az intervallumban jelezzétek felénk az adatok elküldésével az igényt, később ezt kezelni már nem fogjuk tudni!"

* * *

2020 tavaszán a hardstyle szcéna élő legendája érkezik Budapestre, aki arany betűkkel írta be az elektronikus zenekrónikájába a stílus nevét, aki világszerte újabb és újabb utakat nyit meg, és milliókhoz juttatja el az üzenetet, avagy április 25-én Coone a fővárosban!

A belga szupersztár a stílus igazi úttörője: a világhírű Tomorrowland fesztivál első nagyszínpados hardstlye előadója, de a Sziget Fesztiválon is ő képviselhette először a 150 BPM-ért rajongókat, a tavasz derekán pedig a Cinema Hallban, a hazai klubélet rajongói előtt is bizonyít majd!

  • Jegyár: 

  • Fellépők: Coone, …

  • Szervező: World Is Mine, Harddance Magyaroszág


Coone @ Cinema Hall jegyek >>>

 

World Is Mine

Kapcsolat

Kapcsolódó

[ÚJ DÁTUM] John Cleese: Last Time to See Me Before I Die - 2022, Budapest Esemény

John Cleese: Last Time to See Me Before I Die - 1. előadás

2022 Jun 11
Elég keményen bele kellene túrnunk az abszurd humor világába, hogy nagyobb figurát találjunk mint a Monty Python csapat egyik fő motorja, John Cleese, az pedig, hogy a legendás humorista 2022 nyarán Budapestre is elhozza a 'Last Time to See Me Before I Die' című showját! A produkció a járványhely

[ELMARAD] Tale Of Us @ Vasúttörténeti Park Esemény

Tale Of Us @ Vasúttörténeti Park dátum

2021 Oct 23
A The Project: Budapest az Artbat-bulival megmutatta, hogy milyen hangulatot lehet összehozni a Vasúttörténeti Parkban ha nívós elektronikus zenével töltik meg, ez pedig folytatásért kiált:  2021. október 23-án a Tle Of Us  emeli majd egy újabb szintre a helyszín party-értékét! A Tale Of Us és az

[ELHALASZTVA] Alanis Morissette koncert 2021, Budapest Esemény

Alanis Morissette koncert 2021, Budapest időpont

2021 Nov 03
A közelgő Alanis Morissette turné koncertjei – köztük a 2021. november 3-ra meghirdetett budapesti fellépéssel – későbbi időpontban kerülnek megrendezésre.  A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra, amely hamarosan bejelentésre kerül. Alanis Morissette a következőket üze

Kosheen koncert 2021, Budapest Esemény

Kosheen koncert 2021 Budapest dátum

2021 Nov 05
Bristol a '90-es évet talán legizgalmasabb elektronikus zenei olvasztótégelye volt, nem véletlen, hogy ebben az üstben főttek ki többek között a trip hop ütemei is, olyan csapatokat és előadókat termelve ki, mint a Massive Attack, Tricky, a Portishead vagy a Kosheen, akik 2021 őszén ismét megmutat