ELMARAD - Coone @ Cinema Hall (2020) Esemény

Hirdetés

"Amikor március közepén bejelentették a rendezvényeket korlátozó rendkívüli jogrendet, kiváró álláspontra helyezkedtünk, hogy jobban átláthassuk a közeli, de akár a távolabbi jövő lehetséges fejleményeit is.

A globálisan kialakult helyzet, illetve a határozatlan időre meghosszabbított kijárási korlátozás figyelembevételével az április 25-re meghirdetett, Coone fémjelezte BLACK Edition-re új időpontot egyelőre nem jelölünk ki. Ezzel kapcsolatban az elővételben vásárolt jegyek visszaváltását az info@wimgroup.hu mail címen tudjátok igényelni - kérünk Titeket, hogy az üzenetben pontosan adjátok meg a vásárló nevét, illetve a vásárló e-mail címét, amelyet a OneTicket rendszerében használ! (Visszautalni kizárólag arra a számlaszámra tudunk, amiről az előzetes tranzakció történt!)

Nem online - tehát személyesen - megváltott jegyek esetében kérünk Titeket, hogy szintén a fenti e-mail címen jelezzétek a kéréseteket!

A visszaváltási igények feldolgozása a OneTicket kollégáival együttműködve 04.15-től) egészen április 25-ig zajlik, így kérünk Titeket, hogy ebben az intervallumban jelezzétek felénk az adatok elküldésével az igényt, később ezt kezelni már nem fogjuk tudni!"

* * *

2020 tavaszán a hardstyle szcéna élő legendája érkezik Budapestre, aki arany betűkkel írta be az elektronikus zenekrónikájába a stílus nevét, aki világszerte újabb és újabb utakat nyit meg, és milliókhoz juttatja el az üzenetet, avagy április 25-én Coone a fővárosban!

A belga szupersztár a stílus igazi úttörője: a világhírű Tomorrowland fesztivál első nagyszínpados hardstlye előadója, de a Sziget Fesztiválon is ő képviselhette először a 150 BPM-ért rajongókat, a tavasz derekán pedig a Cinema Hallban, a hazai klubélet rajongói előtt is bizonyít majd!

  • Jegyár: 

  • Fellépők: Coone, …

  • Szervező: World Is Mine, Harddance Magyaroszág


Coone @ Cinema Hall jegyek >>>

 

World Is Mine

Kapcsolat

Kapcsolódó

ELHALASZTVA - 80's Disco Retro Festival 2020: C.C. Catch, Alphaville, Opus, Dschinghis Khan, Ken Laszlo, ... Esemény

80's Disco Retro Festival 2020 időpont

2020 Jun 06
Az új dátum bejelentéséig a jegyértékesítés szünetel. A korábban megvásárolt jegyek az új dátumra lesznek érvényesek. * * * 2020 nyarának elején a Budapest Park ismét egy óriási 80-as retro diszkóvá alakul és június 6-án a 9. szezonban is felcsendülnek élőben a 80-as évek legnagyobb slágerei és

ELHALASZTVA - VinCE Budapest Wine Show 2020 Esemény

VinCE Budapest Wine Show 2020 időpont

2020 Jun 06
Ismét megnyitja kapuit június első hétvégéjén a VinCE Budapest Wine Show a Várkert Bazárban. Az ország egyik legjobban várt beltéri boros eseményén több száz bor, pezsgő és párlat kóstolására lesz lehetőség. A mesterkurzusokon válogatott nemzetközi tételek kerülnek a poharakba, a kiállítótérben pe

ELHALASZTVA! - Céline Dion koncert 2020, Budapest Esemény

Céline Dion koncert 2020, Budapest időpont

2020 Jun 07
"A koronavírussal kapcsolatos nemzetközi helyzet tükrében, valamint tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre, Celine Dion bejelentette, hogy a COURAGE WORLD TOUR európai koncertjeinek többségét későbbre halasztja. Az európai turné 2020. május 21-én indult volna Prágában és a 2020. július 25

ELHALASZTVA - Black Veil Brides koncert 2020, Budapest - vendég: Creeper Esemény

Black Veil Brides koncert 2020, Budapest időpont

2020 Jun 08
Az új dátum bejelentéséig a jegyértékesítés szünetel. A korábban megvásárolt jegyek az új dátumra lesznek érvényesek. * * * Fekete smink, testfesték, szegecses ruhák – a KISS és a Mötley Crüe inspirálták a kaliforniai bázisú Black Veil Brides csapatát arra, hogy napjainkban megidézzék a ’80-as é