Last Train koncert 2020, Budapest Esemény

Hirdetés

A Last Train melankolikus és dühös zenéje magában hordozza azt a rengeteg kilométert, amit a zenekar az évek során megtett. A négy fős francia rock csapat tagjai 2017-es alakulásuk óta épp csak átléptek a kamaszkorból a felnőttek világába, az elmúlt években pedig 350-nél is több koncertet adtak világszerte, megtanulva, hogy a türelem is fontos része lehet a fejlődésnek. Így jött világra a The Big Picture című lemezük, melyet február 4-én a Dürer Kertben is bemutatnak.

Szemeik gyakran vizslatják a naptárat, sarkuk a padlón dobog, a gitárok pedig megszöktek a stúdióból: oly sok jel, mely elárulja a rejtett türelmetlenségét azoknak, akik az utóbbi három évben csak az utat ismerték és 350-nél is több koncertet adtak Franciaországban, Ázsiában és az Egyesült Államokban. A Last Train a színpadon alakult, a ritmus a turnékon, és első lemezük, a Weathering két autópálya között született. A párizsi Bataclantól a világ legfontosabb fesztiváljaiig jutott ez a négy srác, akik forró vasalóval égették magukra a francia rockot.

Az első lemez utódja egy évig ért, ahogy maguk is: átléptek a serdülőkorból a fiatal felnőttek világába, gyorsabban, mint azt gondolták volna. Idő kellett, hogy kialakítsák saját lemezkiadójukat, ügynökségüket és elsősorban, hogy jelentést adjanak a zenélésnek. Magukhoz ölelték a rock zene kliséit, hogy feltárják a tiszta jelentését: egy kifejezési eszközt maga a műfaj előtt, kimeríthetetlen, felfedezésre váró utak forrását.

A zenekar második albuma a The Big Picture egy freskó, tájakról és olyan terekről, ahol nincsenek korlátok vagy határok. Ugyanakkor a lemez egy intim, mély felfedezés, egy vallomás is. Melankóliából, dühből és izgalomból született önvizsgálat. Intenzív, végzetes és mindig őszinte ez a gondosan felfűzött tizenegy dal, mely egy új fejezetet hozott a zenekar számára. A szeptemberben megjelent lemez egyúttal - szó szerint is - új utak felé tereli a zenekart és Franciaországon túl, szinte egész Európában felfedezhetik zenéjüket. Budapesten február 4-én a Dürer Kertben.

  • Jegyár: 1500 / 2000 Ft

  • Fellépők: Last Train, ...

  • Szervező: New Beat, Dürer Kert

 

Last Train koncert (2020 Budapest) jegyek >>>

 

További 2020-as New Beat koncertek:

 

Kapcsolat

Kapcsolódó

ELMARAD - Lenny Kravitz koncert, Volt Fesztivál 2020 Esemény

Lenny Kravitz koncert, Volt Fesztivál 2020 időpont

2020 Jul 03
Lenny Kravitz koncert a Volt Fesztivál 2020 harmadik napján, azaz július 3-án! * * * További Volt 2020 fellépők ezen a napon: The Pretty Reckless, Nervo, Faithless DJ set, High Contrast live, Dirtyphonics DJ set, FuntCase, Majka & Curtis, ... * * * Volt 2020 jegyárak: 4napos bérlet + ny

ELMARAD - Marshmello, Volt Fesztivál 2020 Esemény

Marshmello, Volt Fesztivál 2020 időpont

2020 Jul 04
Marshmello a Volt Fesztivál 2020 utolsó napján, azaz július 4-én! * * * További Volt 2020 fellépők ezen a napon: Borgore, Halott Pénz, Bagossy Brothers Company, Irie Maffia... * * * Volt 2020 jegyárak: 4napos bérlet + nyitónap: 37490 - 40490 Ft 4napos bérlet: 34490 - 37490 Ft 4napos VIP b

ELMARAD - Sofi Tukker koncert 2020, Budapest Esemény

Sofi Tukker koncert 2020, Budapest időpont

2020 Jul 06
A kialakult járványhelyzet miatt Sofi Tukker teljes európai turnéját lemondani kényszerült, köztük a július 6-i Budapest Parkos koncertet is. Ígérjük, minden erőnkkel azon leszünk, hogy ezt a jövőben bepótoljuk! Amennyiben jegyed szeretnéd egy bármely másik Budapest Parkos koncertre felhasználható

ELMARAD - Banks koncert, Balaton Sound 2020 Esemény

Banks koncert, Balaton Sound 2020

2020 Jul 08
Banks koncert a Balaton Sound 2020 első napján, azaz július 8-án! * * * További Balaton Sound 2020 fellépők ezen a napon: Martin Garrix, Don Diablo, Matoma, Loco Dice, Julian Jeweil, Carnage, Jpegmafia, Pan-Pot,  Moksi, Reiner Zonneveld, ... * * * Balaton Sound 2020 jegyárak: 5napos bérlet: