Purci Dance Party 2018 Esemény

pdp_2018_fejlec

A Cudi Purci Booking ismét tető alá hoz egy remek nyári szeánszot!  Augusztus 12-én egy kiváló zenés-táncos mulatság keretében, többek között a legendás High On Fire 20 éves jubileumi koncertje, és hasonlóan tökös produkciók döngölik majd bele a földbe a Dürer Kertbe összegyűlt nagyérdeműt! 

Hirdetés

A High On Fire a kortárs amerikai stoner metal egyik alapköve, igazi hízott disznó riffeléssel és olyan, a lehető legjobb értelemben vett, mocsárgőzzel, amit csak kevés banda tud ilyen zsigerből a pofánkba tolni. Egy biztos, nem véletlen trónolnak az esti line-up élén!

Svédországból érkezik a Victims, és nyers, agresszív punk hardcore-t hoz majd jóféle északi ízekkel átszőve. Ha valamit is mond neked a Raging Speedhorn vagy az Integrity neve, akkor érdemes lesz időben melegíteni egy baromi intenzív tesiórára a Dürer Kertben.

Nem kisebb erővel ken majd agyon minket az olasz The Secret! A grindcore-tól és crustcore-tól finoman sem idegenkedő srácok méltán érdemelték ki Itália legelborultabb zenekarának a címét, ebből pedig garantált ízelítőt kapunk majd e balzsamos éjszakán

Az amerikai Pillorian viszonylag friss jelenség a sötét zenék palettáján, de a black metalt hibátlanul a vénájába injektált, oregoni csapat a stílus legjobb hagyományai szerint fogja porrá őrölni a csontjainkat augusztus 12-én!   

Egy másik friss amerikai zenekar is az esti mulatság lajstromára került: a lávaként hömpölygő, röghegy vastagságú témákat, tiszta ám vészjósló női énekkel házasító pakoló Brume is a Dürer Kert vendége lesz e napon, és a legízesebb doom hagyományokkal győzi majd meg az összesereglett nagyérdeműt.

Még egy remek svéd banda odafért a minifesztiválnyi koncertsorba, mégpedig a 70-es évek rockzenéjéből egy óriást markoló, okkult hatásokkal gazdagon megspékelt Spiral Skies, akik az idén tavasszal megjelent, Blues for a Dying Planet anyagukkal hívnak majd minket szeánszra.

  • Jegyárak: 5900 / 6900 / 7900 Ft
  • Fellépők: High On Fire, Victims, The Secret, Pillorian, Brume, Spiral Skies
  • Szervező: Cudi Purci Booking, Dürer Kert 

 

Purci Dance Party 2018 jegyelővétel >>>

Kapcsolat

Kapcsolódó

Infected Mushroom 2019, Budapest - vendég: Skazi, Yahel Esemény

Az elektronikus zenei vonalra is ráerősít a Budapest Park – július 12-e ugyanis a psytrance, a goa, az indusztriál és egyéb keményvonalas műfajok szerelmeseinek kedvez. Egy minifesztivál keretein belül több hazai élvonalbeli DJ mellett ugyanis a Budapest Park színpadán hat év után újra az Infected

Bladerunnaz 20. Birthday Party: Noisia, Matrix, Logistics, Feint, ... Esemény

Bladerunnaz 20. Birthday Party időpont

2019 Feb 23
Természetesen lesznek csúcspontjai a Bladerunnaz 20., jubileumi évnek, az egyik pedig garantáltan február 23. szombat lesz, amikor a szervezőcsapat teljes terjedelmében beveszi az Akvárium Klubbot, és a placc valamennyi zenére alkalmas helyszínét berezonáltatja majd kiadós basszus adaggal.   Az ü

Pink Pill (P!NK cover) koncert 2019, Sport Bisztró Esemény

Pink Pill koncert 2019, Sport Bisztró időpont

2019 Feb 23
A legnagyobb P!nk rajongók már tudják, hogy kedvencük idén nyáron Bécsbe látogat, és azt is, hogy egy új hazai tribute zenekar már a napokban megkezdi a „bemelegítést”: a Pink Pill band február 23-án a Sport Bisztróban lép fel, tavasztól pedig egyre több helyen koncerteznek majd.  Akár P!nk régeb

Wilkinson ft. MC Ad-Apt az Akvárium Klubban Esemény

Wilkinson ft. MC Ad-Apt @ Akvárium Klub 2019 időpont

2019 Feb 23
Érkeznek a Bladerunnaz 20. születésnapját ünneplő show-k, amelynek egyik friss eleme egy újabb pörgős este az Akvárium Klubban:  2019. február 23-án Wilkinson és MC Ad-Apt érkezik majd a placcra, egy különleges, korai kezdésű, azaz este 8 órakor elrajtoló szettel. Jegyárak: 3490 / 3990 / VIP: