Lávafolyamként pusztít az All Machines Will Fail első lemeze - bemutató március 3-án a Turbinában Hír

All Machines Will Fail

Hirdetés

December elején a Disappear sötét, örvénylő videójával indultunk el egy újabb iamyank-útra, ezúttal már trió felállásban. Az All Machines Will Fail világa hosszú ideig formálódott, mire megtalálta hozzá a megfelelő társakat. yank mellett Mohácsi Matyi (basszus - Trillion, Grand Mexican Warlock) és Kocsis Máté (dobok - Ghostchant, ex-Idoru) hármasa adja meg a megfelelő zenei formát annak a nyers erőnek és a hirtelen elsodró érzelmi állapotoknak, amik minyájunkban bennünk laknak. 

“A zenekar új színt hozott az életembe, amiért már most hálás vagyok nekik. Igyekszem nem determinálni semmit az All Machines Will Fail-lel kapcsolatban, ezt meghagyom inkább nektek.”

A most megjelenő And We három tételes szerzemény, amiről az alkotók inkább nem mondanának elöljáróban semmit, hogy nyitva hagyják előttünk az összes lehetséges értelmezés-ajtót. De nem csak a zene, hanem a vizuális világ is csodálatos együttállásokból formálódott ki; a felvételeket Bánházi Gáborral készítették a Zengőkertben, hol velük volt Jim / Sinco is, a mozgóképes örvénylés az ő munkája. 

Az All Machines Will Fail arculatát Borbás Marci álmodta meg, a borító pedig Bartis Attila József Attila-díjas író, fotográfus képe. 

“Hatalmas megtiszteltetés a számunkra, hogy engedélyt kaptunk Bartis Attila művének album borítóként való felhasználásra. Ehhez a zenei anyaghoz, különösen nehéz feladat volt megfelelő vizuális társat találni. A “Húsvéti bárány” olyan zsigeri szinten ragadott meg, amiből tudtam, hogy megtaláltam, amit kerestem.”

Az anyag emberközeli színezete és egyes streaming platformok körül kialakult kurrens légkör miatt az And We egyelőre exkluzíven csak Bandcampen érhető el egy csak ott hallható hidden track-kel. Az All Machines Will Fail élőben először, meglepetés vendéggel március 3-án játszik élőben a Turbina Kulturális Központban, amire a jegyek már elérhetők a Tixán.

 

All Machines Will Fail

Kapcsolódó

Barbie-dalt hozott a nyárhoz Dua Lipa Hír

Dua Lipa  „Dance The Night” Dua Lipa vadonatúj single-je a nyár legjobban várt filmjéhez készült. A ’70-es évek nosztalgikus stílusával megfűszerezett popdal lett a vezető előfutár a Barbie-film hatalmas sztárokat felvonultató, soundtrack lemezéről. Az ikon 2017-ben robbant be a köztudatba ’Dua Lipa’ című albumával, ami azó

Horváth Tamás és Kowa közös dallal jelentkezett Hír

FEHÉR HOLLÓ - KOWALSKY MEG A VEGA X HORVÁTH TAMÁS Egy nem mindennapi páros alakult meg: Horváth Tamás és a Kowalsky meg a Vega zenekar állt össze egy dal erejéig, az összeborulásból pedig máris elkészült, a "Fehér holló" című videóklip. A meglepő együttműködés Horváth Tamás ötlete volt, melyre Kowa azonnal igent mondott, a végeredmény annyira jól

A Halott Pénz indítja az pünkösdi hétvégét Veszprémben Hír

Halott Pénz  - Gyárkert 2023 Visszatér a kezdetekhez Járai Márk. A Halott Pénz énekesének karrierje Veszprémben indult, ezért is szereti annyira a várost, ahol örömmel lép fel az Európa Kulturális Fővárosa évében is. A zenekar az egész szezont végigkoncertezi, különböző kis rituálékat is kialakítottak már a hosszú utazásokra.

'Részegen egy rolleren' - Érzelmes dallal indítja a nyarat a Wellhello Hír

Wellhello - Részegen egy rolleren Noha a dalcím egy újabb mókás Wellhello-dalt is sugallhatna, a Részegen egy rolleren az együttes történetének egyik legmélyebb és legérzékenyebb száma: kapcsolatainknak azt az oldalát mutatja meg, amelyben a nyilvánvalóan létező szerelem ellenére úgy tűnik, nincs tovább. A már megszokott módon köz