Lávafolyamként pusztít az All Machines Will Fail első lemeze - bemutató március 3-án a Turbinában Hír

All Machines Will Fail

Hirdetés

December elején a Disappear sötét, örvénylő videójával indultunk el egy újabb iamyank-útra, ezúttal már trió felállásban. Az All Machines Will Fail világa hosszú ideig formálódott, mire megtalálta hozzá a megfelelő társakat. yank mellett Mohácsi Matyi (basszus - Trillion, Grand Mexican Warlock) és Kocsis Máté (dobok - Ghostchant, ex-Idoru) hármasa adja meg a megfelelő zenei formát annak a nyers erőnek és a hirtelen elsodró érzelmi állapotoknak, amik minyájunkban bennünk laknak. 

“A zenekar új színt hozott az életembe, amiért már most hálás vagyok nekik. Igyekszem nem determinálni semmit az All Machines Will Fail-lel kapcsolatban, ezt meghagyom inkább nektek.”

A most megjelenő And We három tételes szerzemény, amiről az alkotók inkább nem mondanának elöljáróban semmit, hogy nyitva hagyják előttünk az összes lehetséges értelmezés-ajtót. De nem csak a zene, hanem a vizuális világ is csodálatos együttállásokból formálódott ki; a felvételeket Bánházi Gáborral készítették a Zengőkertben, hol velük volt Jim / Sinco is, a mozgóképes örvénylés az ő munkája. 

Az All Machines Will Fail arculatát Borbás Marci álmodta meg, a borító pedig Bartis Attila József Attila-díjas író, fotográfus képe. 

“Hatalmas megtiszteltetés a számunkra, hogy engedélyt kaptunk Bartis Attila művének album borítóként való felhasználásra. Ehhez a zenei anyaghoz, különösen nehéz feladat volt megfelelő vizuális társat találni. A “Húsvéti bárány” olyan zsigeri szinten ragadott meg, amiből tudtam, hogy megtaláltam, amit kerestem.”

Az anyag emberközeli színezete és egyes streaming platformok körül kialakult kurrens légkör miatt az And We egyelőre exkluzíven csak Bandcampen érhető el egy csak ott hallható hidden track-kel. Az All Machines Will Fail élőben először, meglepetés vendéggel március 3-án játszik élőben a Turbina Kulturális Központban, amire a jegyek már elérhetők a Tixán.

 

All Machines Will Fail

Kapcsolódó

Rendhagyó albumának bejelentésével tért vissza Bruce Springsteen Hír

Bruce Springsteen - Do I Love You Bruce Springsteen bejelentette legújabb albumának megjelenését, amely november 11-ére esik majd és az ”Only The Strong Survive” címet kapta. Az album rendhagyó módon nem bruce saját dalait hallhatjuk majd, hanem olyan nagy soul előadók műveit, mint Motown, Gamble and Huff vagy Stax, Springsteen ik

Depresszió: November 4-én érkezik a Vissza a Földre című nagylemez Hír

Vissza a Földre címmel november 4-én jelenik meg a Depresszió új nagylemeze. A nagyon ütős borítóval megtámogatott 10 tételes album a Covid időszak alatt állt össze - egy vérbeli Depressziós hangzású, hangulatú anyag született, viszont a dalok kissé modernebbek az eddigieknél. A felvételek a Song

Itt a Káosz! - Megérkezett a Hooligans új videóklipje Hír

HOOLIGANS • KÁOSZ Leforgatta legújabb videóklipjét az ország egyik legnépszerűbb rockzenekara, a Hooligans. A tavalyi év több szempontból is mérföldkőnek számított a csapat életében, ugyanis nem csupán fennállásuk 25. évfordulóját ünnepelték az esztendő során, de piacra dobták karrierjük legzúzósabb nagylemezét is

Látógatórekordott hozott a 11. Park-szezon - 2027 végéig már biztos a helyszín Hír

Budapest Park - látogatórekord 2022 Az idén tíz éves szórakozóhely és kulturális komplexum csúcstechnológiás hangrendszerrel és lenyűgöző látványvilággal indította - három év után végre a tervezett időpontban - idei évadát, amely minden eddiginél sikeresebbnek bizonyult. Rengeteg külföldi világsztárt és a hazai zenei élet krémjét vo