Testament, Annihilator és Death Angel koncert a Barba Negrában 2017.11.18, Barba Negra, Budapest

testament_koncert_2017_fejlec

Három, műfajában külön-külön is kultikus zenekar állt össze egy masszív őszi európai körútra. A Bay Area thrasher óriás Testament legutóbbi lemezének címét viselő, “Brotherhood Of The Snake” turné vendégzenekarai az úgyszintén Bay Area-béli Death Angel, valamint a  Jeff Waters vezette kanadai Annihilator, és ez az igazán fajsúlyos hármas november 18-án magyar foldre, a Barba Negra Music Club-ba is befut!

"Ez a hármas le fog tarolni mindent" - nyilatkozta a Testament főnök, Chuck Billy. A tavalyi év folyamán nem csupán a Testament, de a Death Angel is friss lemezzel jelentkezett (The Evil Divide), és minden túlzás nélkül állítható, hogy 2016-ban a stílus két legnívósabb korongját sikerült letenniük az asztalra. 

A Jeff Waters gitármágus vezette Annihilator Dave Padden énekes kiválása után 2015-ben jelentette meg legutóbbi, “Suicide Society” címre keresztelt sorlemezét, amelyen az 1997-es Remains album óta újra kizárólagosan Waters tölti be az énekesi posztot is, a tavalyi évben pedig egy félig a klasszikus dalok akusztikusan áthangszerelt verzióit, félig a 2016-os balingeni "Bang Your Head!!! fesztiválon készült koncertfelvételt tartalmazó, Triple Threat címre keresztelt anyaggal jelentkezett, melynek grafikai munkálataiért változatlanul Havancsák Gyula felelt.

Hirdetés

 

Testament, Annihilator és Death Angel koncert jegyelővétel >>>

 

Meet & Greet

Találkoznál a zenekarral? Az alábbi linken limitált meet&greet csomagot vásárolhatsz! Figyelem, nagyon fontos, hogy a koncertre való belépésre önmagában nem jogosít, tehát kizárólag meglévő belépőd mellé válthatod!

A csomag tartalma:

 • VIP előzetes belépés a helyszínre
 • exkluzív találkozó a Testament tagjaival
 • fotózkodási lehetőség
 • dedikálás (fejenként két tárgyat lehet aláíratni, beleértve akár egy gitárt is)
 • 1 darab 8x10cm-es dedikált fotó
 • Testament tornazsák
 • 1 csomag Testament gitárpengető
 • hivatalos meet&greet laminált pass

Testament, Annihilator és Death Angel koncert mett & greet jegyek >>

 

Szöveg: Hammer Concerts

Kapcsolat

 • Testament koncert 2017 időpont:
  Kezdete:
  2017 Nov 18 20:00
  Vége:
  2017 Nov 18 23:00
  Barba Negra Club:
  Budapest ,
  Prielle Kornélia u. 4 ,
  1117 ,

Kapcsolódó

She Wants Revenge koncert 2023, Budapest Esemény

She Wants Revenge koncert 2023, Budapest dátum

2023 Sep 24
Lady Gaga kérésére szerepelt a daluk az American Horror Storyban, a dalhoz készült klipet ráadásul nem más rendezte, mint Joaquin Phoenix. A She Wants Revenge a sikerek ellenére azonban többször feloszlott, majd újra összeállt, legutóbb éppen tavaly döntöttek úgy, hogy ideje újra zenélni és turnér

Combichrist + Megaherz koncert 2023, Budapest Esemény

Combichrist + Megaherz koncert 2023, Budapest dátum

2023 Sep 25
Közös turnéra indul és Budapestre is ellátogat az Andy LaPlegua vezette aggrotech / industrial metal formáció, a Combichrist és a német indusztriális (azaz Neue Deutsche Härte) zenekar, a Megaherz. A koncert 2023 szeptember 25-én döngöli majd meg a közönséget a Barba Negrában. ... Jegyár:

[ÚJ DÁTUM] God Is An Astronaut koncert 2023, Budapest Esemény

God Is An Astronaut koncert 2023, Budapest dátum

2023 Sep 25
A kontinens post rock mezőnyének egyik ékköve és egyben legerősebb bástyája 2023 őszén visszatér a magyar fővárosba, és sszeptember 25-én a Dürer Kert falai között elevenítik fel a második, ’All Is Violent, All Is Bright’ című albumuk anyagát. A turné eredetileg 2020, majd 2021, illetve 2022 tava

Thomas Bergersen & Nick Phoenix: Two Steps From Hell Live 2023, Budapest Esemény

Two Steps From Hell Live 2023, Budapest dátum

2023 Sep 27
  2023. szeptember 27-én 20 órától a Papp László Budapest Sportarénában élő koncerten lesznek hallhatóak Thomas Bergersen és Nick Phoenix művei. A világhírű zeneszerzők összefogásából indult Two Steps from Hell amerikai formáció olyan filmek zenéihez is nevét adta, mint a Harry Potter, A Karib-teng