Friss nevek a környéken: Ozzy, Parov Stelar, Skillet, Chase & Status és a többiek Cikk

Hirdetés

Derekasan felszaporodtak a környéki nyári bejelentések, épp ezért a külön hírek mellett egy gyors mazsolázást is adunk az utóbbi napok friss neveiből, szigorúan csak a környező országokat és szigorúan csak ezt a hetet nézve, hogy láthassuk, kik lettek a héten nagyon esélyesek, hogy hozzánk is befussanak a nyáron!   

Andy C: június 25-29, Hideout Festival (HR) - A brit dj nálunk is rendszeres vendég, igen esélyes, hogy jövőre is pörget majd a nyáron egy szettet a határon belül is.

Chase & Status: június 25-29, Hideout Festival (HR) - Bár a szomszédban dj set felállásban lesznek, nagyon időszerű lenne egy live produkció már tőlük a hazai földön.

Gregory Porter: június 29, Nova Jazz & Blues Night Festival (AT) - A kiváló jazz, blues és soul énekes osztrák szomszédinknál lép fel június végén, és nagyon szívesen vennénk egy újabb magyar látogatást tőle!  

Ozzy Osbourne: június 13, Prága (CZ) - A legendás énekes eddigi legközelebbi dátuma hozzánk, ráadásul ezen a koncerten a szintén nem kis arcokból verbuválódott The Hollywood Vampires-szel lép fel. Ez utóbbiban csak nagyon reménykedünk, de Ozzy szinte biztos, hogy előbb-utóbb be fog futni Magyarországra is!

Parov Stelar: június 29, Nova Jazz & Blues Night Festival (AT) - Szint egy köpésre a határtól játszik, pont a Volt Fesztivál alatt a Parov Stelar Band, akik szinte kötelező tartozékai már a hazai nyárnak… kell még tovább fejtegetni?

Pop Evil: július 4-6, Rock For People (CZ) - Tökös amerikai rockzene, aminek épp itt az ideje, hogy hazai földön is beröffenjen! Ha nem is fesztiválon, de egy klubban remélhetőleg fel is bukkannak majd.

Skillet: július 4-6, Rock For People (CZ) - Őket sem kell már bemutatnunk a hazai közönségnek, és szerintünk minden esély megvan, hogy 2018 nyarán ismét üdvözöljük őket valamelyik magyar színpadon.  

Skunk Anansie: június 25-27, INmusic Festival (HR) - A horvát fesztivál második neve a brit rock banda, akiket a legutóbbi Sziget koncert után egy klubban is nagyon szívesen megnéznénk a nyár folyamán.  

Status Quo: június 30, Lovely Days (AT) - A legendás, bár már sajnos nem eredeti felállású rock banda osztrák földön játszik a nyáron, és már nagyon is ideje lenne egy magyar látogatásnak!


-FV-

Kapcsolódó

Sziget2017_kasabian

Sziget 2017 – Kasabian, Flume, Billy Talent, The Pretty Reckless, The Kills és a többiek Megérkezett a második Sziget 2017 fellépőadag!

Vártuk, már nagyon vártuk a Sziget 2017 lajstrom folytatását, bő egy hónappal az első bejelentés után végre itt az új adag, amiben többek közt ott a sokak által visszavárt Kasabian és Billy Talent, a már korábban önbejelentő Interpol, az igazi csemegének ígérkező Jamie Cullum, a The Kills, a Metro

Sziget 2017 diákjegy program Cikk

Ezek változnak A diákkedvezmény lebonyolításában több változás is lesz az előző évekhez képest, ezek a következők: a 2017-es Szigetre csak 7 napos diákbérletet lehet vásárolni csak online lehet fizetni megszűnik az 5 napos fizetési határidő, csak azonnali fizetés lehetséges, mint bármelyik int

Linkin Park koncert buszos út 2017.06.27 Linkin Park @ Volt Fesztivál 2017

Vitán felül a 2017-es hazai szezon egyik legnagyobb durranása Linkn Park befutója a Volt Fesztiválra, amit természetesen mi sem nézhetünk tétlenül, és a Todibusszal együtt, és buszos fesztiválutat szervezünk nektek június 27-re! Ráadásul az estének egy markáns hazai vonatkozása is van, ugyanis a 201

Na ilyen egy punk fesztivál! - Íme a Punk-Rock Bowling 2017 fellépősora 2017.05.26 - 2017.05.29, Las Vegas, USA

Évről-évre belefutunk az amerikai Punk Rock Bowling fellépősorába, és egyszerűen muszáj az állunkat a földről felkapni, ugyanis elképesztő, hogy mennyire egyben van a fesztivál fellépősora. Szó sincs arról, hogy giga headlienereket rángatna össze, hanem egyszerűen és tökösen, három igen tömény napon