ART Mozi Zalaegerszeg Helyszín

ART Mozi

A népszerű belvárosi Art mozi elődje, az Ady mozi 1958-ban nyílt meg a nagyközönség előtt. Az igényesen kialakított környezetben az elmúlt majdnem hat évtized során több ezer filmes produkció nyújtott szórakozást a nézőknek. Art és sikerfilmek egyaránt szerepeltek a palettán. A "MI MOZINK"-at szívesen látogatja a város lakossága, valamint nyaranta a városba látogató turisták is.

Hirdetés

Jelenleg a filmszínházban naponta három előadást tekinthetnek meg az érdeklődők. A premierfilmektől kezdve a közönségsikereken át a művészfilmekig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő előadást. Örvendetes, hogy egyre nagyobb a fiatalok, főként diákok érdeklődése az egyedileg megrendelt, esetenként idegen nyelvű filmek iránt. A fiatalabb és idősebb korosztály egyaránt szívesen látogatja a napi előadásokat.

A jelenleg üzemelő 66 férőhelyes, légkondicionált moziteremben a legkorszerűbb vetítéstechnika és hangberendezés áll rendelkezésre. A mozi nagyterme 628 fő befogadására alkalmas, ahol a szervezők havonta több alkalommal különböző kulturális programokat kínálnak a város érdeklődő polgárainak.

 

ART Mozi Zalaegerszeg műsor >>>

 

Forrás: ART Mozi Zalaegerszeg

Kapcsolat

Kapcsolódó

Norbi Movie Helyszín

Mozik

  • Foursquare
  • Cím:
    Budapest, Gát Utca 36,
    1096, Magyarország
art_plusz_cinema_logo

Art+Cinema Helyszín

2015. október 1-től Art+ Cinema néven folytatja tovább működését a korábbi Örökmozgó, az Erzsébet körút 39. száma alatt, továbbra is artmoziként, és két teremmel. A földszinti terem felvette Lugosi Bé

cinema_city_logo

Cinema City Balaton Helyszín

A Cinema City Balaton a legjobb premier filmekkel, barátságos és gyors kiszolgálással várja a kedves mozinézőket Veszprémben, az év minden napján!

Uránia Nemzeti Filmszínház Helyszín

  • Telefonszám: +36 (1) 4863400
  • Cím: Budapest, Rákóczi út 21. (Vas u.), 1088, Magyarország