Megjelent a Rockstar Magazin X. évfolyamának 12. száma! Hír

Hirdetés

Itt a friss ROCKSTAR MAGAZIN! 25. jubileumát ünnepli a Víz, Zene, Virág Fesztivál június 21. és 24. között. Budapesttől egy órányira, Tatán, rendre több tízezrek gyűlnek össze a térség legnagyobb összművészeti fesztiválján, ahol három színpadon, valamint az Öreg-tó felszínén és a tatai vár vadregényes kertjében zajlanak az események. Kozma Gergő főszervezővel beszélgettünk.

Június 21. és 24. közt harmadik alkalommal lesz UKK&ROLL Rock Hétvége, ami lényegében a Megyer Camp „leszármazottja”. A régi helyszíntől 5 km-re, Ukk és Sümeg közötti hatalmas területen, csodálatos helyszínen, barátságos környezetben tartják meg a fesztivált, ahol lesz kempinglehetőség és természetesen a lényeg: a hamisítatlan R&R! A fesztivál főszervezőjével, Molnár Péterrel dumáltunk az idei buliról.

Az idei Könyvhétre időzítve jelenik meg Babiczky Tibor hatodik verseskötete, a “Félbehagyott költemények”, amely valóban félbehagyott szövegeket, félbehagyott gondolatokat tartalmaz – az olvasó feladata, hogy hazavigye és tovább írja őket. A Rockstar Magazin 5 kedvenc kérdésére válaszolva, most ő fejezte be a mi gondolatainkat.

Ha egy film sikeres, akkor törvényszerű következményként kéne a folytatásának is legalább akkora népszerűségre szert tennie, hiszen ami már egyszer bevált, az működik. Persze a filmvilág tele van csalódást keltő második, harmadik, tizenhatodik részekkel, de olykor-olykor sikerül megismételni, vagy akár felülmúlni a kezdő mutatványt. Idén nyáron rengeteg film kap folytatást – ebből a hamarosan vászonra kerülő felhozatalból szemezgetünk filmajánlónkban.

Természetesen nem maradhatnak ki az elkövetkezendő 2 hét legérdekesebb és legizgalmasabb koncertjei, kiállításai, gasztronómiai eseményei, előadásai; és a film-, könyv- és lemezajánlók sem. Valamint szokásos #ÖKO-rovatunk is tartogat meglepetéseket. Érdemes tehát lapozgatni!

Keresd a legfrissebb Rockstar Magazint a 650 budapesti lelőhely egyikén vagy lapozd online >>>

 

Sajtóanyag: Rockstar Magazin

Kapcsolódó

Kreatív fővárosi kirakatokat keres az Együtt a Művészetért Egyesület és a Budapest Projekt Galéria Hír

Nemzetközileg is egyedülálló művészeti projektre írt ki pályázatot Kirakatban Budapest címmel az Együtt a Művészetért Egyesület a Budapest Projekt Galériába 2018. októbere és 2019. márciusa közötti időszakra. A pályázat célja egy-egy olyan kreatív kirakat létrehozása a város szívében, amely látván

Új magyar vígjáték érkezik a Coming Out rendezőjétől Hír

Végéhez közeledik Orosz Dénes Mimi munkacímen futó vígjátékának forgatása. A Poligamy és Coming Out című filmeket is jegyző rendező új komédiája a szülőkről való leválás és a gyermekvállalás nehézségeit dolgozza fel a direktorra jellemző humoros, könnyed formában. A film Mészáros Béla, Tenki Réka

Megjelent a Rockstar Magazin X. évfolyamának 14. száma! Hír

Itt a legújabb ROCKSTAR MAGAZIN! Budapest rengeteg csodát rejt, amiből borzalmasan nehéz lenne választani. Mi nem is tesszük, és nem is kérünk rá senkit. Inkább igyekszünk megmutatni mindent, amit csak tudunk és amit csak lehet – annak, aki ezt a lapszámot a kezében tartja. Újra itt a Fekete Zaj!

Gyűlik a pénz a Csengetett, Mylord? közönségtalálkozóra Hír

Hatalmas az összefogás a Csengetett, Mylord? közönségtalálkozója körül, a rendezvényre már több, mint egymillió forintot gyűjtöttek a rajongók. Az érdeklődőknek július 18-ig van lehőségük utalni, a részvételhez szükséges összeg minimuma ötezer forint. A szervezők már öt szereplőtől kaptak ígéretet