Megjelent a Rockstar Magazin X. évfolyamának 12. száma! Hír

Hirdetés

Itt a friss ROCKSTAR MAGAZIN! 25. jubileumát ünnepli a Víz, Zene, Virág Fesztivál június 21. és 24. között. Budapesttől egy órányira, Tatán, rendre több tízezrek gyűlnek össze a térség legnagyobb összművészeti fesztiválján, ahol három színpadon, valamint az Öreg-tó felszínén és a tatai vár vadregényes kertjében zajlanak az események. Kozma Gergő főszervezővel beszélgettünk.

Június 21. és 24. közt harmadik alkalommal lesz UKK&ROLL Rock Hétvége, ami lényegében a Megyer Camp „leszármazottja”. A régi helyszíntől 5 km-re, Ukk és Sümeg közötti hatalmas területen, csodálatos helyszínen, barátságos környezetben tartják meg a fesztivált, ahol lesz kempinglehetőség és természetesen a lényeg: a hamisítatlan R&R! A fesztivál főszervezőjével, Molnár Péterrel dumáltunk az idei buliról.

Az idei Könyvhétre időzítve jelenik meg Babiczky Tibor hatodik verseskötete, a “Félbehagyott költemények”, amely valóban félbehagyott szövegeket, félbehagyott gondolatokat tartalmaz – az olvasó feladata, hogy hazavigye és tovább írja őket. A Rockstar Magazin 5 kedvenc kérdésére válaszolva, most ő fejezte be a mi gondolatainkat.

Ha egy film sikeres, akkor törvényszerű következményként kéne a folytatásának is legalább akkora népszerűségre szert tennie, hiszen ami már egyszer bevált, az működik. Persze a filmvilág tele van csalódást keltő második, harmadik, tizenhatodik részekkel, de olykor-olykor sikerül megismételni, vagy akár felülmúlni a kezdő mutatványt. Idén nyáron rengeteg film kap folytatást – ebből a hamarosan vászonra kerülő felhozatalból szemezgetünk filmajánlónkban.

Természetesen nem maradhatnak ki az elkövetkezendő 2 hét legérdekesebb és legizgalmasabb koncertjei, kiállításai, gasztronómiai eseményei, előadásai; és a film-, könyv- és lemezajánlók sem. Valamint szokásos #ÖKO-rovatunk is tartogat meglepetéseket. Érdemes tehát lapozgatni!

Keresd a legfrissebb Rockstar Magazint a 650 budapesti lelőhely egyikén vagy lapozd online >>>

 

Sajtóanyag: Rockstar Magazin

Kapcsolódó

Megjelent a Rockstar Magazin X. évfolyamának 13. száma! Hír

Itt a friss ROCKSTAR MAGAZIN! Hol vannak már azok az idők, amikor a súlyos gitárzenék rajongói azon letargiáztak (jogosan), hogy a fesztiválszervezők évről évre módszeresen „gettósítják” kedvenc műfajukat, miközben az adott rendezvény egyre jobban hasonlít egy multicéges csapatépítő tréningjére?!

Színes Város 2018 - Több mint 300 négyzetméteres alkotás született Hír

A 300 m2-nél valamivel nagyobb alkotás a XI. Bertalan Lajos utca 16. szám alatt található társasház tűzfalára került fel, tervezője Zsuffa Zsanna Lídia. A projekt 2017-ben a MOME - Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen megvalósuló tűzfaltervezési kurzuson, iskolai óra keretében indult. A cél az volt, h

Átadták a Müpa Karc kritikaíró pályázatának díjait Hír

A Müpa a 2017/2018-as évadában másodjára hirdette meg a Karc kritikaíró pályázatot, ahova fiatal szerzők szövegeit várták. A beérkezett pályamunkákat szakmai zsűri bírálta el, amelynek elnöke Radnóti Sándor esztéta, tagjai Bóka Gábor, az Opera-Világ újságírója, Dömötör Endre, a Recorder popzenei mag

Young Visegrad Photography címen mutatkoznak be Budapesten a V4 országok frissdiplomás fotográfusai Hír

A Budapesten június 1-30. között látható YOUNG VISEGRAD PHOTOGRAPHY közterületi fotókiállítás olyan egyedülálló kezdeményezés, amely a Visegrádi Csoport 2017/2018. évi magyar elnöksége alkalmából városszerte több mint 100 helyszínen nagyméretű plakátokon ad válogatást Csehország, Lengyelország, Magy