Momentán Társulat: Rendezők Viadala bemutató az Impróban 2017.09.28, Impró, Budapest

momentán_tarsulat_fejlec

Puskaporos western, szerelmes-évődős-romantikus vígjáték, kardozós, indákon-csüngős kalandfilm vagy épp hátborzongató thriller? Bármelyiket megrendezik most neked, hiszen a Momentán színházában minden megtörténhet. Filmes műfajokkal játszó impróelőadással debütál az új évadban a társulat, mely ezúttal nem kevesebbre vállalkozik, mint a színpadon életre kelteni a közönség ötletei nyomán körvonalazott és inspirált filmeket. A Rendezők Viadala szeptember 28-án mutatkozik be a nagyközönségnek.

Hirdetés

A produkció - akárcsak a társulat összes előadása - színtiszta improvizáció. Minden a nézők szeme előtt, az ő ötleteik és inspirációjuk nyomán születik: csak éppen most filmes díszletek között. Western, művészfilm, romantikus komédia? A társulat sosemvolt filmeket improvizál a színpadra.

Az este 4 különböző stílusú, műfajú, hangulatú improvizált filmjelenettel kezdődik – 4 imprószínész rendezésében. A nézők ötletei által is inspirált történetek újabb és újabb körökben bontakoznak ki, de a közönség minden kör után szavaz, hogy melyik sztori folytatódjon és melyik essen ki. Az utolsó szavazás után csak egyetlen film maradhat, aminek így a végső, befejező nagyjelenete is színpadra kerül. Az előadás a világszerte népszerű Super Scene impróformátum – Momentános feldolgozásban.

Az idén 14 éves Momentán Társulat a sok éve sikerrel játszott előadások (pl. RögvEst, Fröccs) mellett mindig újakkal is előrukkol. A Rendezők Viadala budapesti bemutatója saját játszóhelyükön, a belvárosi IMPRÓ-ban lesz. Az előadás előbemutatója idén nyáron a Művészetek Völgyében több száz fős közönség előtt zajlott.  

A Momentán Társulat 2003-ban alakult, fennállása óta több mint 1800 előadást tartott. 2010 óta saját színházat üzemeltet IMPRÓ - kreatív töltőállomás néven Budapest szívében, az Ó utcában. Impróestjeik minden esetben a közönség bevonásával, a nézők ötletei alapján születnek, ezért minden este egyedi és megismételhetetlen.

Rendezők Viadala - Azoknak, akik imádják a történeteket...

 

Sajtóanyag: Momentán Társulat

Kapcsolat

 • Esemény ideje:
  Kezdete:
  2017 Sep 28 20:00
  Vége:
  2017 Sep 28 22:00
  Impró:
  Budapest ,
  Ó u. 4 ,
  1066 ,

Kapcsolódó

venegy_2018_fejlec
venegy_2018_logo

VéNégy Fesztivál 2018 2018.07.04 - 2018.07.08, Vác, Magyarország

VéNégy Fesztivál 2018 időpont

2018 Jul 04
2018-ban is érkezik a VéNégy Fesztivál és július 4. és július 8. között ismét összehozza határon belűről és határon túlról összehozza az országok művészeit és közönségeit, hogy egy őszművészeti fesztivál égisze alatt együtt alkossanak, cseréljenek tapasztalatot és tanuljanak egymástól. VéNégy Feszt