lelki_egeszseg_ejszakaja_2017_logo

Lelki Egészség Éjszakája 2017 2017.11.11, több helyszín, Budapest

A rendezvény témája a lelki egészség megőrzése, megkeresése, visszaállítása. A programsorozat alatt előadásokon, workshopokban, kerekasztal beszélgetéseken mélyíthetik el ismereteiket, vagy éppen szerezhetnek új ismereteket a résztvevők a lélekgyógyászat, egészségmegőrzés területén. Betekintést kapnak a harmónia, az elmélyült önvizsgálat világába, ismereteket szerezhetnek a lélek és a külvilág, a mindennapi élet filozófiájáról, a művészetek és a lélek kapcsolatáról.

Hirdetés

Az esten, az öt helyszínen, összesen 10 teremben 40 program, illetve konzultációs helyiségekben villámtanácsadások várják az érdeklőket. A rendezvényközpont a H13, ahonnan kényelmes sétával bármely más helyszín 10 percen belül elérhető, s természetesen a helyszínek is ugyanígy, egymástól 5-10 perces sétával bejárhatók.

Az esten hallhatunk előadásokat többek között a virtuális terek pszichológiájáról, a nehezített gyermekáldás lelki hátteréről, párkapcsolati és szexuális kérdésekről, a mesék és a gyász kapcsolatáról. Részt vehetünk workshopokon, ahol megismerhetjük többek között a fókuszolás, a zeneterápia, az erőszakmentes kommunikáció, a szupervízió technikáit. Dr. Antalfai Márta előadásán az alkotás és lelki egészség kapcsolatáról, dr. Kapitány Föveny Máté a szermentességről lesz szó, Polus Enikő az online társkeresés világáról ad elő, Gerlóczy Márton és Karafiát Orsolya „Szirén az Elvonókúrán” címmel beszélgetnek a függőségekről.

Lelki Egészség Éjszakája 2017 helyszínek:

  • H13, VIII. Horánszky utca 13.
  • DocuArt Mozi, XI. Erkel utca 15.
  • Józsefvárosi Galéria, VIII. József krt. 70.
  • Adna Café, XI. Török Pál utca 6.
  • Lelki Egészségvédő Alapítvány (LEA), XI. Ráday utca 33/b. VI. emelet


További részletek és hivatalos esemény >>>

 

Sajtóanyag: Lelki Egészség Éjszakája

Kapcsolódó

vegetarianus_fesztival_2017_fejlec

Vegetáriánus Fesztivál 2017 2017.08.26 - 2018.08.27, Kőrösi Kulturális Központ, Budapest

Idén is megrendezésre kerül a Vegetáriánus Fesztivál, immár 21. alkalommal. Augusztus 26-án szombaton, és augusztus 27-én vasárnap is a rendezvény a hagyományainhoz híven sok színes és érdekes programmal, fellépőkkel, kiállítókkal, és finomságokkal vár minden kedves érdeklődőt. Ebben az évben a fes

WAMP Design Vásár– Mutasd magad Esemény

Esemény ideje

2018 Feb 25
Február 25-én, a Millenárison indul a WAMP 2018-as szezonja, ahol ezúttal a tavaszi stílus-és gardróbfrissítés kapja a főszerepet.  A már ismert designerek munkái mellett több új tervezővel is megismerkedhetnek a látogatók, a vásárlás élményét pedig nagyszabású programkínálat is színesíti.   Stílu