WAMP Design Vásár– Mutasd magad Esemény

Február 25-én, a Millenárison indul a WAMP 2018-as szezonja, ahol ezúttal a tavaszi stílus-és gardróbfrissítés kapja a főszerepet.  A már ismert designerek munkái mellett több új tervezővel is megismerkedhetnek a látogatók, a vásárlás élményét pedig nagyszabású programkínálat is színesíti.

Hirdetés

 

Stílus-, smink és hajtanácsadás, idei öltözködési trendek Lakatos Márktól

Lakatos Márk neve megkerülhetetlen a hazai divatban. Az ország legismertebb stylistja 16:00 órától tart előadást 2018 meghatározó trendjeiről a WAMP közönségének. Márk előadásából kiderül, hogy milyen ruhák, színek és formák dominálnak idén a kifutókon és a hétköznapi viseletekben.

A vásáron egész nap személyre szabott stílus- és öltözködési tanácsadáson vehetnek részt a programra regisztrált látogatók, melyet Gyulai Natália a Nati 100%Pure Idea divattervezője, és Zsurki Teodóra, a Konsanszky divatmárka stylistja vezetnek a Mod’Art Hungary hallgatóinak közreműködésével. A tanácsadás során minden résztvevő megismerheti, a számára legelőnyösebb öltözködési trükköket, ruhafazonokat, színeket. A stylistok a WAMP-os tervezők kollekcióiból kész szetteket is ajánlanak, a vásáron berendezett nyílt showroomban, az egyes darabok pedig azonnal meg is vásárolhatóak közvetlenül a tervezőktől.

A megfelelő öltözék kiválasztása után, smink és hajformázási ötletekkel is várjuk a látogatókat. A profi smink elkészítésében a NYX Professional Makeup Hungary sminkesei, a megfelelő frizura kiválasztásában pedig a L’oréal Magyarország fodrászai állnak rendelkezésre. Az eredmény végül fotófal előtt örökíthető meg.

A vásáron az Alternatív Közgazdasági Gimnázium diákvállalkozásai is részt vesznek, összesen 5 diákcég mutatja be a nagyközönség előtt saját tervezésű és kivitelezésű termékeit. Idén a diákok is elsősorban a design és divat területére fókuszáltak márkáikkal, praktikus, multifunkcionális táskák, öltözék, kiegészítők szerepelnek a diákok munkái között.

Ha már stílusfrissítés, ezúttal arra is lesz lehetőség, hogy a látogatók egészen új szerepekben is kipróbálják magukat. Az Átváltozó Egyesület standjánál az egyesület korábbi előadásaiban és programjaiban használt, képzőművészek által tervezett jelmezeket próbálhattok fel, és különböző karakterek bőrébe bújhattok.

Új tervezők

A rengeteg program mellett több új tervező is bemutatkozik: először szerepel a WAMP-on a nemzetközileg is elismert divattervező Konsanszky Dóra, aki ez eddigi kollekcióiból készült válogatással debütál a WAMP-on. Az AGNESKOVACS prémium bőrtáskákkal, Király Fanni exkluzív ékszerekkel, az ESZKA pedig vadonatúj tavaszi kollekciójával készül az idei első vásárra.

A Hónap tervezője februárban Juhász Dóra táskatervező

Szupervagány unisex hátizsákok, mindennapos viseletre szánt váll- és oldaltáskák, esti alkalmakhoz is tökéletes borítéktáskák, férfiaknak szánt darabok, mindent elnyelő utazótáskák, s megannyi apró, ám annál vonzóbb kiegészítő alkotja a Juhaszdora „táska univerzumát”. A tervező sok-sok társától eltérően nem a fast fashion diktálta mintát követi, nem szezononként megújuló kollekciókban gondolkodik. Egy-egy fazon évekig szerepel nála a palettán, amely a vásárlói visszajelzések tükrében folyamatosan alakul, kisebb-nagyobb változtatásokat követően nyeri csak el végleges formáját. A táskák a vásáron berendezett showroomban egy-egy szett részeként is felpróbálhatóak, Dóra standjánál pedig rengeteg típus közül válogathatnak a látogatók.

Megújult gasztroszekció – vegán, húsevő, édes

Érdemes éhesen érkezik, mivel minden eddiginél több helyben fogyasztható finomsággal készül a gasztronómiai szekció. Lakatos Márk Hold utcai piacon található bisztrója, a Lakatos Műhely isteni kolbászokkal és vegetáriánus ínyencséggel készül. A Magyar Streetfood Egyesület színeiben pedig több igényes streetfood szolgáltató biztosít széles választékban finomságokat, a vegán ételektől kezdve az édességekig.

A látogatók részére a  kalaPP Művek ipari stílusú, ám finom kivitelezésű, kényelmes bútoraiból rendezünk be lounge részt. A márka munkatársai a helyszínen is ott lesznek és a raklap bútorokkal kapcsolatban szívesen segítenek az érdeklődőknek.

A stílus-, smink- és hajtanácsadás a WAMP látogatói számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szolgáltatások mindegyike maximum 15 percet vesz igénybe, regisztrálni a helyszínen, hostesseinknél lehetséges.

  • Jegyár: 500 Ft, amely levásárolható

 

Sajtóanyag: WAMP

Kapcsolat

Kapcsolódó

magayr_izek_oszi_vasara_2017_fejlec

Magyar Ízek Őszi Vására 2017 2017.09.09 - 2017.09.10, Várkert Bazár , Budapest

Ismét itt az ősz, a közelgő hűvös időszakban pedig mindennapi kihívás, hogy a felnőttek és gyermekek asztalára továbbra is friss, megbízható forrásból származó, egészséges és finom ételek kerüljenek nap mint nap. A mintegy 70 kistermelő hamisítatlan hazai termékeit felvonultató Magyar Ízek Őszi Vásá

lelki_egeszseg_ejszakaja_2017_logo

Lelki Egészség Éjszakája 2017 2017.11.11, több helyszín, Budapest

A rendezvény témája a lelki egészség megőrzése, megkeresése, visszaállítása. A programsorozat alatt előadásokon, workshopokban, kerekasztal beszélgetéseken mélyíthetik el ismereteiket, vagy éppen szerezhetnek új ismereteket a résztvevők a lélekgyógyászat, egészségmegőrzés területén. Betekintést kapn

everness_2018_fejlec
everness_2018_logo

Everness Fesztivál 2018 Esemény

Everness Fesztivál 2018 időpont

2018 Jun 20
Idén hatodik alkalommal várja a feltöltődni vágyókat az ország legnagyobb spirituális életmódfesztiváljára, az Everness. A június 20. és június 25. közötti, balati melletti rendezvény programja színesebb mint valaha, 20 színpadon mozgás, tánc és zenei programok váltják egymást, emellett pedig számta

Csak a Mentes tavaszi vásár Esemény

Csak a Mentes tavaszi vásár 2018 időpont

2018 Apr 14
A Csak a Mentes csapata sok éves tapasztalattal a háta mögött, elérkezettnek érezte az időt arra, hogy egy tavaszi vásár keretein belül egy helyen vonultassa fel a hazánkban megtalálható mentes termékek legjavát, bemutatva azokat a vállalkozásokat, akik a műfaj legfinomabb mentes termékeit gyártják,