Adj S Eight! - jótékonysági punkünnep az S8-ban S8 Underground Club, Budapest

Rendhagyó jótékonysági punkünnep a fővárosi S8 Underground Clubban! A rendezvény keretein belül nem csak hatalmasat bulizhatsz január 13-án, hanem te is részese lehetsz annak az országszintű mozgalomnak, ami a bajbajutott állatokon segít. Az este során a RED teremben az Ingerküszöb, a Sidol, a The DIY és a szombat egyetlen hardcore fellépője: a Septic Pain jóvoltából tör ki a káosz. A BLACK színpad leamortizálásáról pedig a Gumicsizma Punk Zenekar, a FlegmA, a Végállomás és a Míg-29 gondoskodik. Az eseményből befolyt pénzt a „Szurkolók az állatkínzás ellen” kezdeményezésnek ajánljuk fel, akik a felelőtlen állattartás ellen küzdenek, és nap mint nap mentik a sorsára hagyott kutyákat, macskákat. Bulizz velünk te is a jó ügy érdekében, hiszen összefogással elérhetjük a változást!

Hirdetés

A szombat esti koncertsorozatot az Ingerküszöb nyitja, a RED teremben. A 2015 őszén alakult budapesti zenekar a punk-rock vonalat erősíti. A háromfős felállás KVLT-beli koncertvideóit ti is megnézhetitek, hangolódásként a bulira!

A Gumicsizma Punk Zenekar 2010-ben alakult, veterán zenészekből. Koncertjeiken nem csak saját számokat, hanem feldolgozásokat is játszanak: terítékre kerülhet egy kis Exploited, Ramones és Sex Pistols is. A gumicsizmás srácokat egy női tag is segíti énekes-fronton. Nincsenek komolyabb ambíciók, egyszerűen szeretnék jól érezni magukat, barátokkal zenélni, barátoknak.

Székesfehérvárról érkezik a Sidol. A zenekartagoknak nem ez az első bandájuk, viszont 2012-ben összefújta őket a szél, hogy egy kis garázsban összerakják az első számokat. A szövegek általában a hétköznapok kilátástalanságáról, a „csoportban hőbörgésről” vagy társadalmi eseményekről szólnak, de vannak vicces szövegű dalok is, főként a koncertekre.

„Punkos is, rockos is, de leginkább FlegmA”- jellemzi magát a komlói banda. 2015 nyarán, előző zenekarukból kilépve szinte pár nap alatt ütőképes formációt hoztak össze. Nyersen, őszintén tartják az emberek arcába a tükröt, nem céljuk megfelelni mások elvárásainak. 2016-os nagylemezük a „Kapj a fejedhez!” címet kapta, ami elérhető a nagyérdemű számára is, a zenekar hivatalos oldaláról.

’96-ban alakult a The DIY. A zenekar megalakulása óta rengeteg tagcserén esett át, de a lendület a régi maradt. Sokféle zenei stílust vegyítenek, többek között a nyers punkot, punk-rockot, ska-elemeket. Az Ercsitől Budapestig tartó útjuk során számos demo, EP és nagylemez látott napvilágot. Inspirációjukat az élet, a nagy magyar valóság adja.

A várpalotai Végállomás zenekar története 1998 nyarán indult. Az aktív koncertezés 2002-től indult, majd két évre rá rögzítésre került az első lemez, „Szerencse Forgandó” címmel. A saját számok csak úgy pattantak ki a tollból: további albumok, demok és válogatáslemezek jelentek meg, hatalmas dalválasztékot biztosítva a koncertekhez.

Szintén nem ma kezdte az ipart a Septic Pain. A zenekar 1996-os alakulása után minden poszton tagcsere történt, majd 2001-ben egy időre jegelték is a működést. A szünet alatt sem állt meg a zenélés, de mindig akadtak olyanok, akik a koncerten a Septic Pain után kérdezősködtek. Az érdeklődés olyan szinten megmaradt, hogy idejének érezték a nagy visszatérést!

Debrecenből érkezik a Mig-29 Zenekar. A lázadó, ’80-as évek hangzását idéző első lemez után a vidámabb, dallamos punk-rock stílus felé kezdtek húzni. „A hangsebességen is túl” című albumukat a „Mesedélután” követte 2001-ben, szintén kazettán. A zenekar még több bulit, egy új lemezt és egy hatalmas, 20 éves szülinapi koncertet is tervez a jövőre nézve.

  • Belépés: becsületkassza, legalább 500 Ft a kívánatos!
  • Fellépők: Mig-29, Végállomás, FlegmA, Gumicsizma, Septic Pain, The DIY, Sidol, Ingerküszöb

 

Sajtóanyag: MusicON

 

Kapcsolat

Kapcsolódó

[ÚJ DÁTUM] Seafret koncert 2024, Budapest Esemény

Seafret koncert 2024, Budapest dátum

2024 Apr 25
A brit akusztikus-folk duó áprilisban megjelent albumával tér vissza Budapestre. A Wonderland dalai egy érzelmes, álmokkal teli világba repítenek, ahová 2024. április 25-én mi is elutazhatunk a Dürer Kert Nagytermében. A reményhez bátorság kell. A zenekar új albuma, a Wonderland mindkét tulaj

Wellhello10 születésnapi koncert 2024, Sportaréna Esemény

Wellhello10 születésnapi koncert 2024, Sportaréna dátum

2024 Apr 27
Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is robbant a legnagyobb tömegeket vonzó zenekarok sorába. Április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.  A srácok teltházas bulikkal zenéltek végig egy

Lara Fabian koncert 2024, Budapest Esemény

Lara Fabian koncert 2024, Budapest dátum

2024 Apr 30
Különleges élményt ígér a világhírű énekesnő, Lara Fabian show-ja 2024. április 30-án Budapesten, az MVM Dome-ban. "Je T’aime" turné keretében egy lenyűgözően látványos koncerten hallgathatjuk az énekesnő időtlen klasszikusait. A nemzetközi szintér ünnepelt művésze, Lara Fabian túllép egy tipikus

Glenn Hughes koncert 2024, Budapest [Classic Deep Purple Live] Esemény

Glenn Hughes koncert 2024, Budapest dátum

2024 Apr 30
Glenn Hughes, a Deep Purple egykori basszusgitárosa és énekese - akit millióan a ‘Voice of Rock’ és a Rock and Roll Hall of Fame csillagaként ismernek -  örömmel jelenti be, hogy 2024-ben méltó módon ünnepli meg a 1974-es Burn lemez 50. születésnapját. A 'Glenn Hughes Performs Classic Deep Purple