Rekordot döntött a harmadik Kerekdomb Fesztivál! Hír

Megháromszorozta látogatóinak számát a harmadik alkalommal megrendezett Kerekdomb Fesztivál. Számos borospince társult a hétvégén a szüret jegyében zajló fesztiválhoz, a bortúrákra jogosító borútlevelekből pedig ezúttal hatszor annyit értékesítettek, mint júniusban.

Hirdetés

Vasárnap este a 30Y koncertjével zárta kapuit a szeptember 8-10. között megrendezett harmadik Kerekdomb Fesztivál. A tokaji hegyvidék ékszerdoboza, Tállya először 2016 őszén, majd 2017 júniusát követően idén szeptemberben már harmadik alkalommal nyitotta meg kapuit a látogatók előtt.

Szeptemberben háromszor annyian voltak kíváncsiak a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatásával megvalósuló összművészeti fesztiválra, mint júniusban. A hónap második hétvégéjén, a szüret jegyében megrendezett fesztivál könnyű-és komolyzenei koncertekkel, színházi előadásokkal, gyerekprogramokkal és borpiknikkel várta a látogatókat. Az összművészeti programkavalkádhoz egyre több helyi borászat is társult, amelyek a fesztivál alatt megnyitották pincéiket a nagyközönség előtt; a bortúrákra jogosító borútlevelekből ezúttal hatszor annyit értékesítettek, mint júniusban.

„A boros programok mellett egyre többen érkeztek kifejezetten a kulturális programkínálat miatt Tállyára. Egyre több a visszatérő vendégünk, akiknek ezúttal közel 100 programmal készültünk” – mondta el Szabó Réka, a fesztivál produkciós vezetője. „Egyre többen jöttek családdal, hiszen fontos pillére a fesztiválnak, hogy egész napos gyerekprogramokkal készültünk, ami nagyon vonzó a kicsikkel érkezők számára” – tette hozzá.

A Kerekdomb Fesztivál alatt hat környező település nyújtott a látogatóknak szálláshelyet, Tállyán pedig most először volt lehetőség a fesztiválozók körében népszerű sátrazásra.

A szeptemberi Kerekdomb Fesztiválon legtöbben a Bohemian Betyars, az Irie Maffia, a Tóth Verával kiegészült Random Trip, a Honeybeast és a Belmondo Akusztik koncertjén buliztak. A komolyzenei koncerteknek otthont adó Maillot-kastély leglátogatottabb programjait az Amadinda és Szirtes Edina Mókus Quintetje adta, és sokan voltak kíváncsiak Lackfi János előadásaira is.

 

Sajtóanyag: Kerekdomb Fesztivál

Kapcsolódó

Sziget 2024: újítások és vendégélmény Hír

Sziget 2024  újdonságok és vendégélmény Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a fesztivál újításait vette sorra. „Tavaly nagyot léptünk a Sziget vendégélmény fokozásában – a visszajelzések alapján – a látogatók nagy megelégedésére” „A higiénia terén az európai fesztiválok élvonalában is példaértékűek a szolgáltatásaink, ezt nem csak a l

Kylie Minogue is ott lesz a Sziget 2024-en! Hír

Kylie Minogue Sziget 2024 Hatalmas bejelentéssel indult a Sziget 2024-es programjait és újításait bemutató sajtótájékoztató. Eszerint a fesztivál első napján, augusztus 7-én a Sziget Nagyszínpadára érkezik a BRIT Awards-on idén „Global Icon” különdíjjal elismert, nem mellesleg tavaly évvégi, legújabb lemezének egyik daláér

A Piaf! The Show után érkezik a Paris! The Show Hír

paris, the show Ötven országban bemutatott, több mint 1 milliós közönséget vonzó, mintegy 400 előadás után a napokban Budapesten is színpadra került az Edith Piaf életműve előtt tisztelgő Piaf! The Show. A három előadás itthon is telt házat vonzott, a sanzonok szerelmesei azonban már készülhetnek, mert még idén,

2024-ben is várja az önkénteseket a Kolorádó Fesztivál Hír

Kolorádó Fesztivál 2024 önkéntesek 2024-ben is megnyílt a jelentkezés a Kolorádós önkéntes csapatba, hogy a fesztivál minden területén serény kezek segíthessék, hogy minél felszabadultabban tudjon bulizni, kikapcsolódni Kolorádó népe. "Ahhoz, hogy Kolorádóban minden rendben menjen, létfontosságú egy lelkes önkéntes csapat – ehhe