Big Data – avagy a Tünet Együttes évadja a számok tükrében Cikk

Hirdetés

A Tünet Együttes évadértékelőjében idén a számoké a főszerep, ami nem is csoda, hiszen a műfaji szabadosságáról ismert társulat művészeti vezetője, Szabó Réka mellékállásban matematikus. Jöjjenek hát a 2016 / 2017-es évadra leginkább jellemző adatok!

  • 560 gyerek mászott át a hátamon a Kucok című előadásainkon. (Gőz István, színész)
  • 16-szor masszíroztam meg Tünet tagot és 5-ször mosogattam el az irodában véletlenül, beszélgetés közben.
    (Lakos Fanni, színész)
  • 214-szer mentem be az irodába, és 208-szor jöttem csak ki. (Valcz Péter, rendező)
  • 103 méter szigetelőszalagot használtam el az ablakok besötétítésére a Tünet Doku Filmklubhoz.
    (Czakó Máté, színész)
  • 23 kg grillcsirkét vettem a Négy fal között című előadásunkhoz és mindössze 1 alkalommal kellett Facebook kommentet moderálnom! (Mihály Edina, online marketinges)
  • Egyetlen 1-szer, először és utoljára táncoltam kamerák előtt, Szabó Réka kedvéért. (Mezei Ildikó, grafikusművész)
  • A 20 perces Lomtalanítás című szólómra 300 percet készülök aznap semmittevéssel. 4 db kellék grillcsirkét adtam oda hajléktalanoknak a Négy fal között előadások után. (Furulyás Dóra, táncművész)
  • Átlagosan 3-szor sírom el magam a Sóvirág előadásokon. (Ötvös Veronika, sajtóreferens)
  • Másfél év alatt 50-szer áltam színpadra a Sóvirággal, de 90 évig készülődtem rá. (Fahidi Éva)
  • 5-ször élesztett fel néző a színpadon az Apropó 2.0 előadásunkon. 720 kis kobrát csináltam és csináltattam a Reggeli Tornákon. 147-szer hallgattam meg Furulyás Dóri szájából a saját mondatomat, hogy "Úgy suhan el mellettem az életem, mint rutinos vezető mellett a táj." (Szabó Réka, művészeti vezető)
  • 315 óra a próbateremben, 32 óra 15 perc a szinpadon, 144 perc taps összesen, 864 db meghajlás (Szász Dániel, táncművész)
  • 1052 db számlát rögzítettem a számlanaplóban, 25 569 db Excel cellát töltöttem ki izgalmas (!) adatokkal és 2-szer ittam munkaidőben a büfében hirtelen felindulásból Unicumot. (Papp Éva, irodavezető)
  • 3600 kWh-t fogyasztottam , míg én egy kilót sem fogytam. 17-szer beszélt rá Flóra olyanra amit nem is akartam. (Szirtes Attila, fénytechnikus)
  • 49 órát utaztam a társulattal, ebből 9 órát vezettem, 1 gyorshajtási bírságot kaptam. 1-szer hívtak fel azzal, hogy eladó-e a Tünet Nonprofit Kft. (Kovács Flóra, menedzser)
  • A következő évadban 1 táncszínházi- és 1 filmpremierünk, 1 darabfelújításunk és 6 repertoáron tartott előadásunk lesz. Találkozunk szeptemberben! (Kónya Klára, sajtóreferens)

 

Sajtóanyag: Tűnet  Együttes

Kapcsolódó

Petőfi x Szendrey: szabadakarat>>>> - Rendhagyó pop-up előadás októberben az Erkel Színházban Cikk

Petőfi x Szendrey: szabadakarat>>>> A reformkor első „celeb párja”, Petőfi Sándor x Szendrey Júlia különc szokásait, egymásnak jutott két évük felfokozott érzelemvilágát, a véleményformáló szerepük jelentőségét húzza meg tengelyül és mesél köré egy térben és időben is szabadon mozgó, koncerthangulatú történetet, a hamarosan sz

Budapesten kerül megrendezésre a IX. Országos Playback Találkozó Cikk

IX. Országos Playback Találkozó Ismét egy helyen a hazai playback közösség tagjai - előadásmaraton - műhelymunkák a műfajjal most ismerkedőknek és nagymestereknek - sőt, idén először külön programok az 5-12 éves korosztálynak és szüleiknek, valamint kamaszoknak - és persze PlayJAM - ahol bárki előtt nyitva áll a játék lehetősége

Hétindító reggeli és improszínház a Momentán Társulattal Cikk

Momentán Társulat: Nulladik Óra Ki mondta, hogy színházba járni csak délután vagy este lehet? Magyarország legnépszerűbb improvizációs társulata, a Momentán Társulat Nulladik Óra című előadásával most azokhoz szól, akik garantált nevetéssel indítanák a reggelüket és nem riadnak vissza attól sem, hogy már hétfő reggel 7-kor szính

Őrült utazásra hív a Radnóti Színház új kísérleti produkciója Cikk

Roberto Bolaño Vad nyomozók Egy őrült utazásra invitálja a nézőket - szeptember 7-én a Radnóti Tesla Laborba - a Radnóti Színház most induló évadának első premierje, amely a latin-amerikai irodalom sztárjának kikiáltott Roberto Bolaño Vad nyomozók című regényét viszi színpadra. A hatszáz oldalas könyv színpadi adaptációja és