Duna Karnevál 2017 2017.06.03 - 2017.06.17, több helyszín, Budapest

duna_karneval_2017_fejlec

A Fesztivál célja alapítása óta emelkedő minőségű, művészi értékekben gazdag, változatos programokat kínálni, határok nélküli magyar kulturális örökségünk világ és európai szintű népszerűsítése mellett a kultúrák közötti párbeszéd elősegítése.

Hirdetés

A Duna Karnevál immár több mint két évtizede a minőségi kulturális turizmus kiemelt attrakciója.Idén kiemelt hangsúlyt fektetünk a legkiválóbb gyermek és felnőtt hazai amatőr néptáncegyüttesek és vezető hivatásos táncegyüttesek és zenekarok bemutatására. A Karnevál a Margitszigeten megrendezett gálaműsorával ” A Monarchia Bálja ” címen csatlakozik az 1867-es Kiegyezés 150 éves évfordulóját ünneplő emlékév eseményeihez.

A Duna Karnevál napjainkra Budapest fesztiválváros és Európa kulturális életében a nemzeti és nemzetközi hagyományok méltó képviselőjévé vált. Rendezvényünk a magyarországi fesztiválok minősítési rendszerében a legmagasabb fokozatú „Kiváló Fesztivál” címet nyerte el.

 

Szöveg: Duna Karnevál

XXII. Duna Karnevál Gála

  • június 16. péntek 20:00 óra
  • Margitszigeti Szabadtéri Színpad

VII. Lánchíd Nemzetközi Néptáncverseny

  • június 15. csütörtök 18:00 óra
  • Erzsébetligeti Színház, Mátyásföld

...

 

Hamarosan! 

Kapcsolódó

lord_of_the_dance_2018_turne

Lord of the Dance: Dangerous Games turné Magyarországon Esemény

Lord of the Dance előadás 2018 @ Veszprém Aréna időpont:

2018 Apr 05
Ismét hazánkba látogat a világ legnépszerűbb táncegyüttese, a Lord of the Dance! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált produkció 2014-ben teljes felújításon esett át. A Dangerous Games című új előadást 2018. április 3-án Budapesten a Sportaré