A Főpróba - jótékonysági kézilabda gálával és Punnany-koncerttel tesztel a kézilabda aréna Cikk

A Főpróba

Hirdetés

Szűk egy hónappal a férfi kézilabda Európa-bajnokság rajtja előtt, december 16-án a torna hazai szervezőbizottsága nagyszabású teszteseményt rendez a budapesti kézilabda arénában. Az eseményen fellép a Punnany Massif, részt vesznek rajta a magyar kézilabdasport elmúlt évtizedeinek meghatározó szereplői, valamint a Kabalák csatáján is újra szurkolhat a közönség. A jegyek eladásából befolyó összeget a szervezők a közmédia Jónak lenni jó! adománygyűjtő kampányának ajánlják fel.  

A könnyűzenei koncerttel, All-Star mérkőzéssel, szurkolói aktivitásokkal zajló egész estés program megrendezését több cél és szándék hívta életre.

„Szeretnénk, ha az Európa-bajnokság minél biztonságosabban és zökkenőmentesebben zajlana, különösen tekintettel igaz ez sportágunk új ékszerdobozának, az Eb központi helyszínének, a budapesti kézilabda aréna eseményeire” – mondta a rendezvényről Kovács Barbara, az EHB 2022 Kft. ügyvezető igazgatója. – Nagy kihívás egy ekkora létesítményt szolgálatba állítani, így a bevett protokoll és az Európai Kézilabda Szövetség elvárásainak megfelelően minden helyszínen teszteseményt kell szerveznünk, ahol modelleznünk kell a szurkolók érkezését, beengedését, a csarnokon belül történő mozgásukat, valamint az ott zajló események technikai működését. Úgy gondoltuk, legyen ez a főpróba egy kicsit színesebb, élménygazdagabb, így kiegészítő programokat szerveztünk. Természetesen az aktuális járványügyi szabályokat betartva rendezzük meg az eseményt, hogy mindenki biztonságos körülmények között érezhesse jól magát a budapesti kézilabda arénában. Örülünk annak, hogy segíthetünk is a rendezvénnyel, csatlakozunk a közmédia Jónak lenni jó! adománygyűjtő kampányához, amelynek idei kedvezményezettje a Regőczi István Alapítvány.”

A Főpróba hangulatáért tehát a Punnany Massif felel, látványos programmal készülnek az estére.

 „Nagyon örülünk ennek a lehetőségnek, úgy gondolom ez a buli tényleg fel tudja tenni arra a bizonyos i-re a pontot most az év végén! Már közhely, de sajnos persze igaz is, hogy nehéz időszak ez mindenkinek, és kellenek az ilyen alkalmak, hogy kicsit feltöltődjünk pozitív energiával” – mondta a Főpróba kapcsán Farkas Roland „Wolfie”, a zenekar alapító tagja, frontembere, míg alapítótársa, a Punnany Massif énekese, Felcser Máté hasonló lelkesedéssel várja a koncertet: „Hogy egy ilyen léptékű rendezvényen, egy ilyen színvonalú helyszín főpróbáján zárhatjuk az évet, az tényleg bomba!”

A Magyar Kézilabda Szövetség ezen az estén iktatja be új tagjait a Kézilabda Hírességek Csarnokába, majd hamisítatlan All-Star pillanatokat élvezhet a közönség. Előbb a női válogatott korábbi legendáié, lesz a főszerep, majd az elmúlt évtizedek meghatározó férfijátékosai vívnak gálamérkőzést. Többek között Kökény Beatrix, Pádár Ildikó, Farkas Ágnes, Farkas Andrea, Simics Judit, Pálinger Katalin, Kántor Anikó, Tóth Beatrix, Éles József, Nagy László, Mocsai Tamás, Kotormán Attila, Putics Barna, Ilyés Ferenc, Vadkerti Attila, Rosta István, Ivo Diaz, Iváncsik Gergő és Pásztor István lépnek pályára az arénában. A férfi All-Star mérkőzés szünetében az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott tagjaival találkozhat a közönség.

A budapesti kézilabda arénában rendezendő Főpróbára december 8-án indul a jegyértékesítés. Az Európa-bajnokság mérkőzéseire korábban jegyet vásárló szurkolók ingyenes belépőjegyet igényelhetnek az eseményre, így részesei lehetnek a budapesti kézilabda aréna első nagyszabású programjának. Az igénylés pontos folyamatával kapcsolatban a jegyértékesítő külön e-mailt küld az Eb-jegy tulajdonosok számára.

A tervezett program:

  • 16:00 – Kapunyitás
  • 17:30 – Felvezetés, a Magyar Kézilabda Hírességek Csarnoka tagjainak beiktatása, Kabalák csatája
  • 18:30 – Punnany Massif koncertshow
  • 19:15 – Női All-Star ügyességi verseny
  • 19:30 – Férfi All-Star mérkőzés (a szünetben: a magyar férfiválogatott köszöntése),
  • 21:00 – A program vége

A Főpróba jegyvásárlás >>>

 

Eurohandball 2022

 

Kapcsolódó

Idén áprilisban is versenyezhetünk a Fogaskerekűvel! Cikk

Előzd meg a Fogaskerekűt! családi terepverseny Tizennyolcadik alkalommal rendezi meg április 15-én a főváros és a Hegyvidéki Önkormányzat a már hagyománnyá vált kihívást, ahol nem csak futva és két keréken, de túrázva is lehet teljesíteni a távot. Az egyedülálló családi sportnapon minden évben sok száz fitt városlakó méri össze az erejét a pir

Bach-ot is kínál mindenkinek a Fény Utcai Piac Cikk

Fény Utcai Piac Új arculattal és izgalmas programok sorával várja látogatóit egész évben a Fény Utcai Piac. Buda legkedveltebb piacán a hétvégi események közt  - mások mellett - gasztronómiai események, zenei előadások, design vásár teszi teljessé a programot, de lesz bringa- és pecabörze is – kinek, mihez van ke

Március 15-i családi programok a Budavári Palotanegyedben Cikk

Várkert Bazár - március 15. Szabadtéri kiállítás, múzeumpedagógiai foglalkozás, rajzfilm vetítés, megelevenedő történelem, kézműves foglalkozások és interaktív gyerekjátékok, fegyverbemutató és lovas huszárok, valamint a huszárzenekar fúvósai várják a kikapcsolódni vágyó családokat a nemzeti ünnepen a megújuló Budavári Palot

Ingyenes családi programok március 15-én a Magyar Nemzeti Múzeumban Cikk

Magyar Nemzeti Múzeum - Március 15. A Magyar Nemzeti Múzeum idén is sok szeretettel vár minden kedves látogatót március 15-én az 1848/49-es forradalom és szabadságharchoz kapcsolódó egész napos ünnepi eseménysorozatán az elmúlt évekhez hasonlóan. A családi,  gyermek és felnőtt programok ingyenesen látogathatók, kézműves foglalkozáso