A Főpróba - jótékonysági kézilabda gálával és Punnany-koncerttel tesztel a kézilabda aréna Cikk

A Főpróba

Hirdetés

Szűk egy hónappal a férfi kézilabda Európa-bajnokság rajtja előtt, december 16-án a torna hazai szervezőbizottsága nagyszabású teszteseményt rendez a budapesti kézilabda arénában. Az eseményen fellép a Punnany Massif, részt vesznek rajta a magyar kézilabdasport elmúlt évtizedeinek meghatározó szereplői, valamint a Kabalák csatáján is újra szurkolhat a közönség. A jegyek eladásából befolyó összeget a szervezők a közmédia Jónak lenni jó! adománygyűjtő kampányának ajánlják fel.  

A könnyűzenei koncerttel, All-Star mérkőzéssel, szurkolói aktivitásokkal zajló egész estés program megrendezését több cél és szándék hívta életre.

„Szeretnénk, ha az Európa-bajnokság minél biztonságosabban és zökkenőmentesebben zajlana, különösen tekintettel igaz ez sportágunk új ékszerdobozának, az Eb központi helyszínének, a budapesti kézilabda aréna eseményeire” – mondta a rendezvényről Kovács Barbara, az EHB 2022 Kft. ügyvezető igazgatója. – Nagy kihívás egy ekkora létesítményt szolgálatba állítani, így a bevett protokoll és az Európai Kézilabda Szövetség elvárásainak megfelelően minden helyszínen teszteseményt kell szerveznünk, ahol modelleznünk kell a szurkolók érkezését, beengedését, a csarnokon belül történő mozgásukat, valamint az ott zajló események technikai működését. Úgy gondoltuk, legyen ez a főpróba egy kicsit színesebb, élménygazdagabb, így kiegészítő programokat szerveztünk. Természetesen az aktuális járványügyi szabályokat betartva rendezzük meg az eseményt, hogy mindenki biztonságos körülmények között érezhesse jól magát a budapesti kézilabda arénában. Örülünk annak, hogy segíthetünk is a rendezvénnyel, csatlakozunk a közmédia Jónak lenni jó! adománygyűjtő kampányához, amelynek idei kedvezményezettje a Regőczi István Alapítvány.”

A Főpróba hangulatáért tehát a Punnany Massif felel, látványos programmal készülnek az estére.

 „Nagyon örülünk ennek a lehetőségnek, úgy gondolom ez a buli tényleg fel tudja tenni arra a bizonyos i-re a pontot most az év végén! Már közhely, de sajnos persze igaz is, hogy nehéz időszak ez mindenkinek, és kellenek az ilyen alkalmak, hogy kicsit feltöltődjünk pozitív energiával” – mondta a Főpróba kapcsán Farkas Roland „Wolfie”, a zenekar alapító tagja, frontembere, míg alapítótársa, a Punnany Massif énekese, Felcser Máté hasonló lelkesedéssel várja a koncertet: „Hogy egy ilyen léptékű rendezvényen, egy ilyen színvonalú helyszín főpróbáján zárhatjuk az évet, az tényleg bomba!”

A Magyar Kézilabda Szövetség ezen az estén iktatja be új tagjait a Kézilabda Hírességek Csarnokába, majd hamisítatlan All-Star pillanatokat élvezhet a közönség. Előbb a női válogatott korábbi legendáié, lesz a főszerep, majd az elmúlt évtizedek meghatározó férfijátékosai vívnak gálamérkőzést. Többek között Kökény Beatrix, Pádár Ildikó, Farkas Ágnes, Farkas Andrea, Simics Judit, Pálinger Katalin, Kántor Anikó, Tóth Beatrix, Éles József, Nagy László, Mocsai Tamás, Kotormán Attila, Putics Barna, Ilyés Ferenc, Vadkerti Attila, Rosta István, Ivo Diaz, Iváncsik Gergő és Pásztor István lépnek pályára az arénában. A férfi All-Star mérkőzés szünetében az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott tagjaival találkozhat a közönség.

A budapesti kézilabda arénában rendezendő Főpróbára december 8-án indul a jegyértékesítés. Az Európa-bajnokság mérkőzéseire korábban jegyet vásárló szurkolók ingyenes belépőjegyet igényelhetnek az eseményre, így részesei lehetnek a budapesti kézilabda aréna első nagyszabású programjának. Az igénylés pontos folyamatával kapcsolatban a jegyértékesítő külön e-mailt küld az Eb-jegy tulajdonosok számára.

A tervezett program:

  • 16:00 – Kapunyitás
  • 17:30 – Felvezetés, a Magyar Kézilabda Hírességek Csarnoka tagjainak beiktatása, Kabalák csatája
  • 18:30 – Punnany Massif koncertshow
  • 19:15 – Női All-Star ügyességi verseny
  • 19:30 – Férfi All-Star mérkőzés (a szünetben: a magyar férfiválogatott köszöntése),
  • 21:00 – A program vége

A Főpróba jegyvásárlás >>>

 

Eurohandball 2022

 

Kapcsolódó

Jön az ország legnagyobb autó-és járműipari seregszemléje Cikk

Debrecen Drives 2022 Katonai járművek, egyedi kamionok, leopárd tank, erő- és munkagépek, valamint repülőmodell kiállítás és látványos showelemek színesítik majd az országban is egyedülálló autós eseményt, a Debrecen Drive-ot hétvégén a debreceni Nagyerdőn. A második Debrecen Drive mozgásba hozza az érdeklődőket az e

Babka, grissini, gyoza és sós kifli - Gyereknap a Gourmet Fesztiválon Cikk

Gourmet Fesztivál 2022 Túl azon, hogy végigkóstolhatjuk Magyarországot, ráadásul mindenből a legjobbat, az OTP Bank Gourmet fesztiválon a gasztronómia ismert alakjaitól is elleshetünk titkokat a Gourmet Akadémián, ahol a gyereknapon az apróságok is összekenhetik a kötényeiket. Mindezt május 27-29-ig, a Millenárison. A

Egész nyáron Várkert Bazár! Cikk

Várkert Bazár - nyár 2022 A Várkert Bazárban 2022. május 24-én tartott sajtótájékoztatón a programsorozatot és a Várkert Bazár nyári céljait Sikota Krisztina, a Várkapitányság Nonprofit Zrt. turisztikai és kulturális vezérigazgató-helyettese ismertette. Sorozatok rendhagyó szezonzárása Június 13-án Hirtling István szín

Gyerekekre hangolva – A hazai könnyűzenei élet színe-java a Müpával ünnepli a legkisebbeket Cikk

Müpa Gyereknap 2022 A gyermekközönség kedvenc sztárcsapatai mellett Csorba Lóci, Lábas Viki, Vitáris Iván mesehősök bőrébe bújva, a Búgócsiga Zenede, Rutkai Bori Bandája, Laposa Julcsi és zenekara, sőt még a Mörk együttese is gyerekekre hangolt produkciójával érkezik a Müpa óriási, ingyenes gyermeknapi rendezvényére,