Majka, a Kowalsky meg a Vega és Fenyő Miklós is fellép a hosszú hétvégén a Plázson Cikk

Majka, a Kowalsky meg a Vega és Fenyő Miklós is fellép ezen a hétvégén a Plázson

Hirdetés

Majka, a Kowalsky meg a Vega és Fenyő Miklós is fellép ezen a hétvégén a Plázson, élőben bulizhatunk a Pedro Pedro Pedro gigaslágerre Agatino Romero fellépésén, valamint jubilál a WeLove Balaton fesztivál is. Mindez és sok más is vár augusztus 15. és 19. között Siófokon. 

Már csütörtöktől dübörög a party Siófok homokos tengerpartján, a hosszú hétvége ugyanis DR BRS ingyenes Szerelemcsütörtökével indul a Plázs Music Teraszon, de a másnapi WeLove Balaton Festival is elmaradhatatlan kelléke a balatoni nyárnak. Az idén 10. születésnapját ünneplő fesztivál az eddigi legnagyobb showt ígéri. A line up-ban a legtrendibb hazai előadók sorakoznak, a nagyszínpadon Bárány Attila, Bréda Bia, Bruno X Spacc, KKevin, Lmen Prala, Moriones és a Tits Gang játszanak, majd az éjszaka folyamán öt zenei helyszínből válogathatunk kedvünkre. Többek között fellép majd Chrstphr, Droplex, Gabriel Dancer, Purebeat, R92, SzecseiAdam Ajkay, Elektra, Pixa, Regán Lili, Koósz Milán, StadiumX, Sterbinszky x MyneaAndrewboy, Newik és Stephanie is.

Szombaton az ózdi fenegyerek, az ország egyik legnépszerűbb rappere, Majka dörrenti be a Plázs nagyszínpadát. Majka igazi visszatérője a Plázsnak, aki vad bulijaival, látványos show-jával és dalaival garantáltan megmozgatja Siófok partját. A koncert után a Plázs Arénában a Wannabe XXL repít vissza a szivárványos 90-es évekbe. 

Mivel a következő két nap munkaszüneti nap lesz, ezért vasárnap és hétfőn sem unatkozunk majd! Vasárnap már déltől hangolódhatunk az estére a medence partján Steve Judge buliján, akivel éjszaka az Arénában duplázhatnak a rajongók, ahol Chriss Jay, Bruno, Nikovics és Blue Blood is pult mögé állnak majd.

Vasárnap este a Kowalsky meg a Vega hozza el szívhez szóló slágereit a balatoni naplementébe, augusztus 19-én hétfőn pedig a Puskás Aréna felejthetetlen Hungária koncertje után Fenyő Miklós nagykoncertjét élvezhetjük a parton. Egy igazi őrült, forró rock and roll bulira készülhetünk nagyzenekarral, táncosokkal, ahol a csillagos ég alatt „csavarhatjuk a szőnyeget” és a csípőnket az örökzöld slágerekre.

És még itt nincs megállás! Az éjszaka ismét több buli közül válogathatunk: az Arénában csendül fel a nyár egyik legnagyobb slágere a Pedro Pedro, ugyanis a TikTok-on híressé vált Agatino Romero debütál a siófoki éjszakába.

A Beach-en pedig Innellea, a melodic techno műfaj egyik legelőremutatóbb és legkeresettebb producere lép fel a Truesounds Music legénysége, Peter Makto, Gregory S, Justrice és Davko társaságában, hogy átpörgessen bennünket a hajnalba. 

Plázs 2024-es programok, jegyek >>>

 

Plázs 

Kapcsolódó

A JusTeenTime 2024-ben is várja a 12-15 év közötti fiatalokat Cikk

JusTeenTime 2024 @ Budapest Park Idén szeptember 15-én második alkalommal rendezi meg a Budapest Park a JusTeenTime nevű eseményét, amelynek középpontjában most is a 12-15 éves korosztály áll. A rendezvény nem titkolt célja, hogy kimozdítsa ennek a generációnak a tagjait az online világból, és lehetőséget adjon nekik, hogy számo

Lupa szezonzáró a Budapest Bárral Cikk

Lupa szezonzáró a Budapest Bárral Egy különleges szezonzáró élményt ígér egy különleges helyszínen a Budapest Bár zenekar szeptember 21-én. Ezúttal a Dunakanyar kapujában, a türkizkék Lupa tó és a homokos beach adja a díszletét egy feledhetetlen, közel kétórás koncertnek, ahol stílusok, dallamok, korok, hangok és egyéniségek kaval

Rendkívüli látványosság, sok kihívással - Szeptember 8-tól Hőlégballon Világbajnokság Szegeden! Cikk

Hőlégballon Világbajnokság 2024 Szeptember 8-14. között Szegedre érkezik a világ legnagyobb hőlégballon megmérettetése, a 25. FAI Hőlégballon Világbajnokság. Több, mint 120 versenyző méri majd össze tudását, de vajon tudjuk-e, milyen kihívásokkal kell megküzdeniük? Már feltűntek Szeged egén a levegőben úszó hatalmas, színes hől

Minőségi kézműves sörökkel elindult a 8. Belvárosi Sörfesztivál Cikk

Minőségi kézműves sörökkel elindult a 8. Belvárosi Sörfesztivál Nyolcadik alkalommal tölti meg sörrel mától szeptember 8-ig a budapesti Szabadság teret a Belvárosi Sörfesztivál. A több mint 300-féle sör, köztük 20 százalékban kézműves söröket forgalmazó SPAR Magyarország támogatásával megvalósuló fesztivál látogatói idén is megkóstolhatják a hazai és nemzetköz