10 koncert és buli az évszakváltáshoz: Papa Roach, X Ambassadors, Tycho, Kelis, Boiler Room, ... Cikk

Hirdetés

Nyilván a télből tavaszba átnyergelés mindenképp megtörténik, de abból baj nem lehet hogyha pár zenei-rituáléval emlékeztetjük az időjárást, hogy ideje enyhébe fordulni, rügyeket pattintani és szép lassan szabadtéri helyszíneket nyitni.

Eme nemes feladathoz szerencsére a ’kenőanyag’ is adott, ugyanis a  koncert-  és bulifrontom már nyomokban sem elveszett hazai felhozatal bőven kínál lehetőséget a február-március váltáshoz. Ebbe az élménygyűjteménybe túrtunk bele, és listáztunk pár remek eseményt, amivel biztos átállunk majd a tavaszi üzemmódra!

02.24: Tycho – Akvárium Klub

Belassult, ütemes légzéssel alapozhatunk a kikelethez, hiszen 2020. február 24-én ismét a Budapesten játszik a nemzetközi downtempo szcéna egyik legnagyobb neve, Tycho! A formáció az Akvárium Klub falai közé érkezik majd, az A38 Hajó szervezésében.

Tycho koncert további infók és jegyek >>>

 

02.28: Seafret – Dürer Kert

A legutóbbi, teltházas koncertje és a debreceni Campus Fesztivál meghódítása után a Seafret a ’Most Of Us Are Strangers’ című új lemezével tér vissza a magyar közönség színe elé, hogy lírai világukkal ne csaka  testet de a lelket is átmelegítsék a tél legvégén a Dürer Kertben.

Seafret koncert további infók és jegyek >>>

 

02.29: Innellea, Guy Mantzur – Cinema Hall

A február utolsó és a március első óráira egyesíti erőit az izraeli Guy Mantzur és a német Innellea duó, hogy az underground elektronikus zene mélységeibe kalandozó estével oldják meg az évszakváltást a Cinema Hallban. a hazai támogatásról Chriss Ronson, Kühl és Metha gondoskodik majd.

Innellea, Guy Mantzur @ Cinema Hall további infók és jegyek >>>

 

03.03: Kelis – Akvárium Klub

Forró R&B, hip hop és soul ütemekkel is indíthatjuk a tavaszt a fővárosban, mégpedig a 'Milkshake' és a 'Trick me' című slágereket jegyző amerikai énekesnő, Kelis tolmácsolásában, aki debütáló, Kaleidoscope című albumának 20. évfordulóját ünnepli majd március 3-án az Akvárium Klubban.

Kelis koncert további infók és jegyek >>>

 

03.04: Papa Roach, Hollywood Undead – Sportaréna

Már nagyon lógott a levegőben, és 2020 tavaszán végre megkapjuk: közös turnéra indul a Papa Roach és a Hollywood Undead, ráadásul a körút a magyar fővárosba is elkanyarodik, úgyhogy március 4-én vitán felül a Sportarénában kapjuk meg a tavaszi szezon egyik legdögösebb koncertélményét, amihez ráadásul még egy Ice Nine Kills-felfűtés is jár majd!

Papa Roach, Hollywood Undead koncert további infók és jegyek >>>

 

03.05: Boiler Room – Akvárium Klub

Valószínűleg nem sokat kell magyarázni egy Boiler Room esemény mibenlétét és rangját a house és techno vonalon jártasak, az viszont már mindenképp külön említést érdemel, hogy e szcéna legkedveltebb rendezvénye március 5-én Budapesten is tető alá hoz egy szeánszot! Fellépők: AIWA, Club Fitness, DJ Seinfeld, Hodge b2b Mor Elian, Minor Science, Nyxa, Tom Trago, Willow, Yinna

Boiler Room @ Akvárium Klub infók és jegyek >>>

 

03.06: Lola Marsh – Akvárium Klub

Izrael legnépszerűbb indie-pop együttese, a Lola Marsh a 2019-es Veszprémi Utcazene Fesztivál fellépése után ismét visszatér Magyarországra, és 2020. március 6-án az Akvárium Klubban indítják majd a rajongók tavaszát, sok fülbemászó dallammal, és egy borítékolhatóan nívós koncertélménnyel.

Lola Marsh koncert további infók és jegyek >>>

 

03.08: X Ambassadors – Barba Negra

2020 tavaszán először Magyarországon az X Ambassadors!  Az amerikai rock csapat érkezésére már jó pár éve várnak a hazai rajongók és március 8-án a Barba Negra klubban a trió végre élőben zenél a magyaroknak! Ha egy slágerekkel és egy nagyon kedves, közvetlen zenekarral lendítenétek neki a szezont, itt az alkalom! 

X Ambassadors koncert további infók és jegyek >>>

 

03.08: Dope D.O.D. – Dürer Kert

Az új albumával felfegyverkezve tér vissza Budapestre a Dope D.O.D.! Az utóbbi években az európai hip hop színtér egyik legkarakánabb jelenségéve felnőtt csapat 2020. március 8-án kapja majd szét a Dürer Kert színpadát és rugdalja majd ki a tél maradékának az írmagját is a városból!  

Dope D.O.D. koncert további infók és jegyek >>>

 

03.11: Kakkmaddafakka – Dürer Kert

A norvég pop fenomén, a Kakkmaddafakka március 11-én végre visszatér Budapestre! A zenekar az első márciusi napsugarak öklelésében pótolja a tavaly elmaradt klubkoncertjét, ráadásul az élményt a vadonatúj, Diplomacy című új lemezük anyagával is megtolják még a Dürer Kertben.

Kakkmaddafakka koncert további infók és jegyek >>>

 

_______

További tavaszi koncertek >>>>

Kapcsolódó

Virtuálisan azért lesz Download Festival idén is: jön a Download TV! Cikk

Nem lesz könnyű nyara sem a szervezőknek, sem a rajongóknak az idei fesztiválszezonban, de azért sokan igyekeznek tenni azért, hogy legalább részben jusson valami az élményekre már most vaskosan kiéhezett közönségnek.  Így tesz majd a brit  gigász, a Download Festival is, és 2020-ban a virtuális t

Joe Satriani: 'Shapeshifting' - április 10-én érkezik az új album Cikk

Joe Satriani, a modern gitározás egyik legnagyobb alakja, nem is adhatott volna találóbb címet vadonatúj albumának. A „Shapeshifting” (alakváltás) cím, Satriani egész karrierjét jellemezi, hiszen 35 év, és 17 album után sem találhat a hallgató, 2 hasonló stílusú lemezt a zenész diszkográfiájában.

Wacken 2019 Re-Live: Bullet For My Valentine, Prophets Of Rage, Powerwolf, ... Cikk

A Wacken Open Air folytatja a visszaemlékezést a 2019-es etapra, ennek jegyében pedig ma délután és este olyan zenekarok mozgatnak majd át minket a szobáink rejtekében, mint a Prophets Of Rage, a Bullet For My Valentine, a Powerwolf vagy a Rage! Az április 7-i közvetítés az előző naphoz haszonlóa

Új online platform indult a hazai folkzene és a jazz szféra segítésére Cikk

A jelenlegi járványügyi helyzet hívta életre a Karanténból szól a nóta elnevezésű Facebook oldalt, melynek elsődleges célja, hogy naponta élő produkciókat közvetítsen a magyar népzenei, cigányzenei és jazz szférából. A hiánypótló kezdeményezés a zene szeretete és a zenészek elhivatottsága mellett