10 koncert és buli az évszakváltáshoz: Papa Roach, X Ambassadors, Tycho, Kelis, Boiler Room, ... Cikk

Hirdetés

Nyilván a télből tavaszba átnyergelés mindenképp megtörténik, de abból baj nem lehet hogyha pár zenei-rituáléval emlékeztetjük az időjárást, hogy ideje enyhébe fordulni, rügyeket pattintani és szép lassan szabadtéri helyszíneket nyitni.

Eme nemes feladathoz szerencsére a ’kenőanyag’ is adott, ugyanis a  koncert-  és bulifrontom már nyomokban sem elveszett hazai felhozatal bőven kínál lehetőséget a február-március váltáshoz. Ebbe az élménygyűjteménybe túrtunk bele, és listáztunk pár remek eseményt, amivel biztos átállunk majd a tavaszi üzemmódra!

02.24: Tycho – Akvárium Klub

Belassult, ütemes légzéssel alapozhatunk a kikelethez, hiszen 2020. február 24-én ismét a Budapesten játszik a nemzetközi downtempo szcéna egyik legnagyobb neve, Tycho! A formáció az Akvárium Klub falai közé érkezik majd, az A38 Hajó szervezésében.

Tycho koncert további infók és jegyek >>>

 

02.28: Seafret – Dürer Kert

A legutóbbi, teltházas koncertje és a debreceni Campus Fesztivál meghódítása után a Seafret a ’Most Of Us Are Strangers’ című új lemezével tér vissza a magyar közönség színe elé, hogy lírai világukkal ne csaka  testet de a lelket is átmelegítsék a tél legvégén a Dürer Kertben.

Seafret koncert további infók és jegyek >>>

 

02.29: Innellea, Guy Mantzur – Cinema Hall

A február utolsó és a március első óráira egyesíti erőit az izraeli Guy Mantzur és a német Innellea duó, hogy az underground elektronikus zene mélységeibe kalandozó estével oldják meg az évszakváltást a Cinema Hallban. a hazai támogatásról Chriss Ronson, Kühl és Metha gondoskodik majd.

Innellea, Guy Mantzur @ Cinema Hall további infók és jegyek >>>

 

03.03: Kelis – Akvárium Klub

Forró R&B, hip hop és soul ütemekkel is indíthatjuk a tavaszt a fővárosban, mégpedig a 'Milkshake' és a 'Trick me' című slágereket jegyző amerikai énekesnő, Kelis tolmácsolásában, aki debütáló, Kaleidoscope című albumának 20. évfordulóját ünnepli majd március 3-án az Akvárium Klubban.

Kelis koncert további infók és jegyek >>>

 

03.04: Papa Roach, Hollywood Undead – Sportaréna

Már nagyon lógott a levegőben, és 2020 tavaszán végre megkapjuk: közös turnéra indul a Papa Roach és a Hollywood Undead, ráadásul a körút a magyar fővárosba is elkanyarodik, úgyhogy március 4-én vitán felül a Sportarénában kapjuk meg a tavaszi szezon egyik legdögösebb koncertélményét, amihez ráadásul még egy Ice Nine Kills-felfűtés is jár majd!

Papa Roach, Hollywood Undead koncert további infók és jegyek >>>

 

03.05: Boiler Room – Akvárium Klub

Valószínűleg nem sokat kell magyarázni egy Boiler Room esemény mibenlétét és rangját a house és techno vonalon jártasak, az viszont már mindenképp külön említést érdemel, hogy e szcéna legkedveltebb rendezvénye március 5-én Budapesten is tető alá hoz egy szeánszot! Fellépők: AIWA, Club Fitness, DJ Seinfeld, Hodge b2b Mor Elian, Minor Science, Nyxa, Tom Trago, Willow, Yinna

Boiler Room @ Akvárium Klub infók és jegyek >>>

 

03.06: Lola Marsh – Akvárium Klub

Izrael legnépszerűbb indie-pop együttese, a Lola Marsh a 2019-es Veszprémi Utcazene Fesztivál fellépése után ismét visszatér Magyarországra, és 2020. március 6-án az Akvárium Klubban indítják majd a rajongók tavaszát, sok fülbemászó dallammal, és egy borítékolhatóan nívós koncertélménnyel.

Lola Marsh koncert további infók és jegyek >>>

 

03.08: X Ambassadors – Barba Negra

2020 tavaszán először Magyarországon az X Ambassadors!  Az amerikai rock csapat érkezésére már jó pár éve várnak a hazai rajongók és március 8-án a Barba Negra klubban a trió végre élőben zenél a magyaroknak! Ha egy slágerekkel és egy nagyon kedves, közvetlen zenekarral lendítenétek neki a szezont, itt az alkalom! 

X Ambassadors koncert további infók és jegyek >>>

 

03.08: Dope D.O.D. – Dürer Kert

Az új albumával felfegyverkezve tér vissza Budapestre a Dope D.O.D.! Az utóbbi években az európai hip hop színtér egyik legkarakánabb jelenségéve felnőtt csapat 2020. március 8-án kapja majd szét a Dürer Kert színpadát és rugdalja majd ki a tél maradékának az írmagját is a városból!  

Dope D.O.D. koncert további infók és jegyek >>>

 

03.11: Kakkmaddafakka – Dürer Kert

A norvég pop fenomén, a Kakkmaddafakka március 11-én végre visszatér Budapestre! A zenekar az első márciusi napsugarak öklelésében pótolja a tavaly elmaradt klubkoncertjét, ráadásul az élményt a vadonatúj, Diplomacy című új lemezük anyagával is megtolják még a Dürer Kertben.

Kakkmaddafakka koncert további infók és jegyek >>>

 

_______

További tavaszi koncertek >>>>

Kapcsolódó

Filmes robotok kiállítása nyílt a Savoya Parkban Cikk

A Karib-tenger kalózai, az Avatar, a Transformers vagy éppen a Hellboy karaktereivel találkozhatnak és fotózkodhatnak egy látványos kiállításon a Savoya Park látogatói. Egy lengyel művészcsoport újrahasznosított anyagokból alkotta meg a filmes tematikájú, több mint 2 méter magas robotokat, amelyek

Amerika 6 év után újra az Utazás kiállításon Cikk

Hosszú idő után ismét saját standdal jelenik meg az idei Utazás kiállításon az Amerikai Egyesült Államokat mint úticélt promotáló Discover America Hungary. 2020 február 27. és március 1. között az egyesület szakemberei segítenek megválaszolni az USA-ba való beutazással kapcsolatos felmerülő kérdés

Amiért látni akarjuk: Papa Roach és Hollywood Undead a Sportarénában Cikk

Lesz pár intenzív és sanszosan látványos koncert a tavasz és pláné a nyár folyamán, épp ezért úgy döntöttünk hogy rendre kipécézünk egyet-egyet, és körbejárjuk az esemény élmény-faktorát, azaz hogy a zenei rész mellett – amit nyilván eszünk ágában sincs háttérbe szorítani – mit adhat még az élő vi

Jazztavasz 2020: Rebekka Bakken, Roy Ayers, Kamasi Washington, Lee Ritenour & Dave Grusin és Wynton Marsalis is érkezik! Cikk

A jazz élő legendáit hozza el a közönségnek az évad folytatásában a Müpa. A Jazztavasz sorozat legújabb előadójaként május 9-én Rebekka Bakken norvég énekesnő lép színpadra, míg a világ első számú vibrafonistája, Roy Ayers május 22-én zenél először Magyarországon. A 21. századi modern jazz fejedel