Bondoró Utcaszínház Fesztivál 2020 Esemény

Bondoró Fesztivál 2020

Hirdetés

Itt a vakáció! Ezen felbuzdulva, szuper programokat és kikapcsolódási lehetőséget ajánl a Bondoró Fesztiválon, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a kedvére valót. Így nemcsak a kicsik, de az egész család közösen szerezhet felejthetetlen nyárvégi élményeket a Balaton-felvidéken!

A Bondoró kimondottan az utcaszínház színes, vidám kavalkádját szeretné népszerűsíteni a családok körében, így a rendezvény több különböző műfaj repertoárját is felöleli: bábok, marionettek, gólyalábas produkciók, masír bandák, cirkuszi és újcirkuszi performanszok, könnyűzenei és gyermek koncertek, valamint kiállítások is láthatók a fesztiválon.

Az augusztus 28-án nyitó Bondoró Fesztivál idén 6 különböző programhelyszínen mutatja meg nekünk az utcaszínház izgalmas világát. A MeseKert névre keresztelt bábos programhelyszínen fellép majd a MárkusSzínház, a Szamárfül Projekt, valamint az Évkerék Társulat és Fabók Mancsi is. Lesz továbbá világító bábokat felvonultató Ledpuppets előadás és érkezik Vándormuzsikus, valamint a Dobronka Cirkusz is.

Ezen felül fellép majd a Bab Társulat, akik elhozzák a Bondoró Fenevadjait, világjáró marionettjeivel érkezik Sarkadi Bence, de helyet kapott a programban a Langaléta Garabonciások gólyalábas mutatványa, a Kámfor Bábszínház és Boka Gábor Színháza is. A fesztiválon porondra lép majd Papito az argentin bohóc, a Kajárpéci Vízirevü nevetőizmainkat próbára tevő utcaszínházi társulata, a Tűzmadarak cirkusz csoport, valamint a Mágustones masír banda és a program része a Kreatív Kráter Kör is. A Babra Műhelyben Boráros Milada mindhárom nap bábkészítő workshopokkal várja a kicsiket.

Szabó Balázs és zenekarának tagjai zenés mesemondó délutánt tartanak majd, de koncerttel készül a Veronaki zenekar és a Kultúrpart Társulat is. A Tintaló Cirkusz aprócska porondját is megcsodálhatják a gyerekek ezen a hétvégén.

Mindeközben a család többi tagját hangulatos Bordűr (Bor- és Művészeti Páholy), valamint kis- és nagykoncertek sora várja a Bondoró Színpadon és a Torkolat Sörkertben.

 

Bondoró Fesztivál 2020 infók és jegyek >>>

 

Bondoró Utcaszínház Fesztivál

Kapcsolat

Kapcsolódó

UH Fest 2021 (dátum hamarosan) Esemény

Az UH Fest eddig sem arról volt híres, hogy bármiféle vélt vagy valós műfaji korlát akadályt jelentene neki, és ez 2021-ben sem lesz másképp! A rendezvény ezúttal is megmutatja, hogy akad hely az underground sűrűjében halászó, konvencionális zenéken és a beszűkült gondolkozáson bátran túllépő fesz

Alpárfeszt 2021 (dátum hamarosan) Esemény

Tudod van az a baromi jó kis baráti fesztivál ott Tiszaalpáron, az az Alpárfeszt? Na, szóval a rendezvény 2021-ben is összetoboroz egy rakás underground bandát, baromi jó hangulatot, és az egészet ráadásul a lehető legkörnyezetbarátabb módon, ami miatt meg pláne nagyon bírni fogod!  Az elkerülhet

Közgáz Évzáró Fesztivál 2021 (dátum hamarosan) Esemény

Egy év kihagyás után, 2021-ben ismét felveszi a szemeszterzáró szerepét az Évzáró Fesztivál is, és a már megszokott nyárindító időpontban kezdi el a fesztiválozók évszakra hangolását a Balaton mellett, elűzve a tanév utolsó emlékét is! A rendezvény június derekán érkezik a már bejáratott, és a ’f

Paloznaki Jazzpiknik 2021 (dátum hamarosan) Esemény

A Paloznaki Jazzpiknik már jó ideje egy kellemes és nívós fesztiválélményt jelent a nyárban, és bár ezt sajnos 2020-ban nélkülöznünk kellett, 2021-ben már ismét megtaláljuk a nyári hangulatcsomagunk a Homola Pincészet fövenyén. A rendezvény a megszokott, július eleji időpontban lakja majd be a na