Gyermeknapi szimultán a Szamosban! Cikk

Hirdetés

Gyermeknapi szimultán játékkal várja a Szamos a gyermekeket május 27-én vasárnap, 11:00 és 14:00 óra között a Vörösmarty téri Szamos Gourmet Házban. A rendezvény során a gyerekek egy igazi nagymestertől leshetik el a sakk fortélyait, miközben megtanulhatnak logikusan gondolkodni.

A játékos kedvű gyerekek az eseményen a nemzetközi nagymesterrel, Krizsán Edittel játszhatnak együtt, természetesen a szülők és nagyszülők is bátran adhatnak tanácsot a csemetéiknek a legjobb lépés megtalálásához. Az eredménytől függetlenül egyik gyermek sem fog üres kézzel hazatérni, minden résztvevő egy édes finomságot, Szamos Sakkpalota Kockát kap ajándékba.

Szintén vasárnap veheti át a sakktábla alakú Szamos tortát a Szeretem a Szamost facebook oldal háromnapos nyereményjátékának nyertese, akit azok közül sorsolnak ki, akik mind a három nap jól feleltek a sakkal kapcsolatos kérdésekre.

A Szamos a Kultúráért Alapítvány fő támogatója a Polgár Judit által létrehozott sakk alapítványnak. Polgár Juditnak köszönhető, hogy ma már a sakk felvehető tantárgy az EU iskoláin belül.

 

Sajtóanyag: Szamos Gourmet Házban

Kapcsolódó

Decemberben egy szelíd medve jön Magyarországra Cikk

A napokban felröppent a hír, hogy több medve is szabadon kószálhat Magyarországon, akiket jobb elkerülni. Az év végén azonban érkezik többszázezer gyermek kedvenc medvéje, akivel érdemes lesz találkozni. A Masha és a Medve állathősére nem kell nyomkövetőt rakni, pontosan tudjuk, hol fog felbukkanni.

A hétvégén idén utoljára mulathatunk a Gyerek Szigeten! Cikk

Utolsó hétvégéjére készül idén a Gyerek Sziget, éppen ezért most még június 23-24-én érdemes kinézni a Hajógyári-szigetre és elmerülni a seregnyi ingyenes programban. A búcsúhétvége is bőven tartogat meglepetéseket: itt lesz Rutkai Bori és bandája, Radványi Balázs és Varró Dániel és ingyenes sétalov

Ingyenes Családi Egészségnappal érkezik Óbudára a Danone Focikupa döntője Cikk

Sass Dani gasztroarccal is találkozhatnak a gyerekek Óbudán, a TVE sporttelepen (III., Kalap u. 1.) a Danone és az MLSZ Grassroots Program által szervezett Danone Focikupa a Gyermekekért labdarúgó torna magyarországi döntőjén és a Családi Egészségnapon június 17-én, azaz most vasárnap. Az ingyenes p

Gyerek Sziget 2018 - az Apák napja jegyében a harmadik hétvége! Cikk

A Gyerek Sziget harmadik hétvégéjén az apukáknak kedveskednek a szervezők, csupa apa-gyerek programmal: lesz rajzverseny, Foci Sziget, a gyerekek a világ legjobb apukáinak készíthetnek szemüveget, nyakkendőt, vagy éppen bajuszt, majd az ünnepeltek és csemetéik együtt indulhatnak el PASO koncertre