Ingyenes családi programokkal ünnepel a Premier Outlet Cikk

A Premier Outlet október 7-én és 8-án ingyenes programokkal várja látogatóit 13. születésnapja alkalmából. Gyerekprogramok, szépségprogramok, kisállat örökbefogadás, Street Food Fesztivál és további meglepetések!

Hirdetés

Október második hétvégéje immár hagyományosan egyet jelent egy kétnapos családi hétvégével. Ilyenkor ünnepli ugyanis születésnapját a biatorbágyi outletközpont, ez pedig egy egész hétvégén tartó ingyenes családi és gasztronómiai programkavalkádot jelent.

Az esemény évről évre több programot kínál, így mára már egyfajta saját fesztivállá nőtte ki magát. Mivel a központ látogatóinak nagy része családos, ilyenkor számos ingyenes program vár kicsiket és nagyokat. Az egész éven át nyitva tartó Playmobil játszóváros mellett szombaton és vasárnap arcfestők, lufibohóc, ugrálóvár szórakoztatják a kicsiket.

A felnőtteket Street Food Fesztivállal és szépség programokkal várjuk. Az outletközpont középső terén kialakított street food udvarban számos nemzet konyhája, étel és italkülönlegessége kínál kulináris élvezeteket, míg a SzépségPontban ingyenes sminktanácsadás, hajápolási és formázási tanácsok, géllakkozás és kézápolást várja az érdeklődőket.

A születésnapi rendezvénysorozathoz immár több éve egy jótékonysági programpont is tartozik. Mint a korábbiakban, így az esemény első napján, október 7-én, szombaton több állatmenhely kis lakóival találkozhatnak a látogatók. Gyermekek és felnőttek közvetlenül barátkozhatnak – talán – leendő kedvencükkel, akit később a menhelyek segítségével akár örökbe is fogadhatnak. Mivel a központ adottságai lehetővé teszik ezt, a szervezők szeretnének segíteni abban, hogy minél több gazdátlan állat találjon új otthonra.

A Premier Outlet születésnapja azonban nem hagyományos, hiszen ilyenkor is a központ ad ajándékot vásárlóinak. Az apró figyelmességek mellett nem hiányozhatnak a szülinapi muffinok, a korántsem kis kedvezmények és a széles választék sem.

 

Sajtóanyag: Premier Outlet 

 

Kapcsolódó

Lackfi János és a Kaláka közös családi koncert a MOMkultban 2017.04.09, MOMkult, Budapest

A közkedvelt kortárs költő, Lackfi János és a Kaláka zenekar közös családi koncertet ad a Költészet Napja alkalmából, április 9-én a MOMkultban. Ezen a vidám délutánon régi és új versekkel, zenékkel, többek között a nemrég megjelent Lackfi-Kaláka kiadvány, a Kutyából szalonna című lemez dalaival h

Táncos gyermeknap és flashmob a Rex Állatszigeten Cikk

Közös táncra hív mindenkit a Rex Alapítvány június 10-én, akár 1 akár 99 éves. Az alapítvány gyermeknapi rendezvényét ugyanis idén pörgős ritmusok színesítik, a finálé pedig egy közös táncos flashmob lesz, melyben felnőtteknek és gyerekeknek is jut tánclépés. A vidám állatos koreográfia célja, hogy

Kicsengettek Kalandnap Tatabányán Cikk

Kezdd a nyarat élménygyűjtéssel! Zökkenj ki a hétköznapok szürkeségéből és szerezz felejthetetlen emlékeket az izgalmakat rejtő Kicsengettek Kalandnapon barátaiddal, családoddal, munkatársaiddal, ismerőseiddel vagy akár egyedül! Napsütés, jókedv, kihívások, társaság, mozgás, lazulás, természet… Mi k

Szombaton indul a Gyerek Sziget harmadik hétvégéje Cikk

Ismét eltelt egy tanév, így már a hétvégi házi feladatok nyomasztása nélkül örülhetünk önfeledten a Generali Gyerek Sziget programjainak, amiből június harmadik hétvégéjén, 17-én és 18-án is lesz bőven. Az ország legnagyobb és legsokszínűbb ingyenes gyerekrendezvénye hétvégén ismét kinyitja kapuit.