Táncos gyermeknap és flashmob a Rex Állatszigeten Cikk

Közös táncra hív mindenkit a Rex Alapítvány június 10-én, akár 1 akár 99 éves. Az alapítvány gyermeknapi rendezvényét ugyanis idén pörgős ritmusok színesítik, a finálé pedig egy közös táncos flashmob lesz, melyben felnőtteknek és gyerekeknek is jut tánclépés. A vidám állatos koreográfia célja, hogy erősítse az ember-állat barátságot és az állatokért való felelősségvállalást.

Hirdetés

A Rex Kutyaotthon Alapítvány immár hagyománnyá vált gyermeknapi rendezvényén, az „Állati jó gyermeknapon” évről évre több mint 2000 látogató vesz részt. Ami nem is csoda, hiszen az Újpest Központtól 10 perc autóútra található Rex Állatsziget igazi menedék a betontengerben, hatalmas zöld mezővel, védett madaraknak otthont adó kis tóval, rengeteg kutyával, cicával, lóval, kiskecskével és nyuszival.

Idén az örök kedvenc állatsimogatós programokat nyári ritmusok dobják fel: a Rex Tanoda show elemekkel gazdagított kutyás bemutatóval üdvözli a közönséget, majd a Dog Dancing Hungary mutatja be az új kutyás sportot, a kutyakiképzés és a tánc látványos ötvözeteként született dog dancinget.

Kovács Katalin bábelőadása után fellép és a közönséggel együtt táncol a Tamburica Horvát Tánccsoport és a Salsa Mojito Tánciskola, virágbotos zsonglőr show-val lép színpadra a Graviy stix, majd akrobatikus rock and rollt táncol a Négy Muskétás Sporttánc Egyesület.

A bulizni vágyók kedvéért fellép Oláh Gergő, az X-Faktor harmadik szériájának győztese, a Brillantin Rock and Roll zenekar és Gregus Anikó. Fináléként pedig közös táncos flashmobra várják a szervezők a gyerekeket és a gyerek lelkű felnőtteket! A flashmob célja, hogy erősítse az ember-állat barátságot és az állatokért való felelősségvállalást. A korhatár nélküli koreográfiáról érdekességek a Facebookon!

A rendezvény fő támogatója az Inecto Magyarország, akik állatkísérlet-mentes kozmetikumokkal képviselik a felelős állattartás ügyét.

 

Sajtóanyag: Rex Állatsziget

Kapcsolódó

Lackfi János és a Kaláka közös családi koncert a MOMkultban 2017.04.09, MOMkult, Budapest

A közkedvelt kortárs költő, Lackfi János és a Kaláka zenekar közös családi koncertet ad a Költészet Napja alkalmából, április 9-én a MOMkultban. Ezen a vidám délutánon régi és új versekkel, zenékkel, többek között a nemrég megjelent Lackfi-Kaláka kiadvány, a Kutyából szalonna című lemez dalaival h

Kicsengettek Kalandnap Tatabányán Cikk

Kezdd a nyarat élménygyűjtéssel! Zökkenj ki a hétköznapok szürkeségéből és szerezz felejthetetlen emlékeket az izgalmakat rejtő Kicsengettek Kalandnapon barátaiddal, családoddal, munkatársaiddal, ismerőseiddel vagy akár egyedül! Napsütés, jókedv, kihívások, társaság, mozgás, lazulás, természet… Mi k

Szombaton indul a Gyerek Sziget harmadik hétvégéje Cikk

Ismét eltelt egy tanév, így már a hétvégi házi feladatok nyomasztása nélkül örülhetünk önfeledten a Generali Gyerek Sziget programjainak, amiből június harmadik hétvégéjén, 17-én és 18-án is lesz bőven. Az ország legnagyobb és legsokszínűbb ingyenes gyerekrendezvénye hétvégén ismét kinyitja kapuit.

Gyerek Sziget 2017 - A hétvégén finálé! Cikk

Ezen a hétvégén idén utoljára tobzódhatunk a Generali Gyerek Sziget ingyenes programjaiban, érdemes tehát a Hajógyári-sziget felé venni az irányt a hétvégén. Lesz Gryllus-koncert, Nemzetközi Duna Nap, Karaván Színház, kézműveskedés, sportprogramok és az összes népszerű elfoglaltság. Idén utoljára, j