Ismét nyeregben a Nemzeti Vágta Sztárfutamának hősnője Hír

Puzsa Patríciát, a Vígszínház fiatal színésznőjét nem akármilyen fából faragták: bár a tavalyi Nemzeti Vágtán még a verseny előtt háromszor is ledobta a lova, így végül nem indult el a futamon, idén férfiakhoz méltó bátorsággal ismét egyedüli nőként áll rajthoz. A színésznő  bizonyítani akar és nem bízza a véletlenre a dolgot: hónapok óta heti 3-4 napot edz és mentálisan is trenírozza magát a nagy napra.

Hirdetés

A tavalyi Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamának kétségkívül Puzsa Patrícia volt a sztárja. Kaszkadőri ügyességgel esett le a lóról, ki is járt neki a 4000 néző vastapsa a Hősök terén. Patríciát mégis azóta is minden nap kísérti az akkor érzett veszteség, így idén új lóval és hatalmas elszántsággal készül a Nemzeti Vágtára.

„Abban hiszek, hogy a befektetett munka, mindig meghozza gyümölcsét. Tavaly ez sajnos nem így történt, de nem vette el a kedvemet. Szeretnék áttörni egy falat, amit részben én, részben a tavalyi vágtás események építettek fel körém.
Május óta nem csak a testemet trenírozzuk heti 3-4 alkalommal, hanem a lelkemet is. Abban az egy órában, amíg kiérek a pilisi Csilló Lovasiskolába, igyekszek csak a jelenre koncentrálni és a múltbéli képeket magam mögött hagyni.” – mondta Patrícia.

Ez az elképesztő céltudatosság a színészet területén már meghozta neki a sikert: annak ellenére, hogy a Színművészetit nem Budapesten, hanem Kolozsvárott végezte, hamar a Vígszínház színpadán találta magát. Idén ősszel Dragomán György Máglya című darabjában lép színre a Víg Házi Színpadán, melyet a nagy német színházi alkotó, Armin Petras rendez.

A 17 éve lovagló színésznőnek a tavalyi volt élete első esése, de mindent megtesz, hogy ez ne fordulhasson elő még egyszer:

Az új lovammal, Babettel nagyon nagy az összhang köztünk, igazi csodapaci! Az edzőim Csilló Rita és Salamon András nagyon sokat segítenek, minden nap újabb és újabb kihívások elé állítanak, ezzel segítve, hogy közelebb kerüljek magamhoz és a célomhoz. Nem a győzelem a legfontosabb, ahogy tavaly sem az volt az elsődleges szempont, hanem szeretnék Babettal jó helyen célba érni, amire örömmel gondolhatok vissza. Ezen túl odafigyelek az étrendemre is: főként zöldségeket és fehérjét fogyasztok, az edzések alatt és után pedig vitaminporokkal bombázom a testem. Az edzéseknek és az étrendnek köszönhetően nagyon jó kondiban vagyok.” – árulta el a színésznő.

Az OTP Bank Jótékonysági Sztárfutam résztvevői minden évben egy-egy választott alapítványért versenyeznek, Patrícia idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálatért fog vágtázni. Az első helyezett 500.000 forinttal, míg a többi vágtázó 200.000 - 200.000 forinttal segítheti a választott alapítványát.

További információk >>>

 

Sajtóanyag: Nemzeti Vágta 

Kapcsolódó

Hétvégén dübörgött a Budapest Motor Fesztivál! Hír

Egy hétvége, egy rendezvény, egy találkozó, amely évek óta több ezer látogatót vonz, ahová belépsz, és egyből megcsap a szabadság, a nyár, és természetesen a motorozás szele. A hétvégén nagy erőkkel dübörgött a Budapest Motor Fesztivál, ahol a kétkerekű motorcsodáknál már csak a hölgyek voltak vonzó

Március 25-én Red Bull Mind Gamers szabadulószoba-VB! Hír

Indul a visszaszámlálás a szabadulószoba világbajnokságig, amelyet hagyományteremtő jelleggel idén először rendez meg a Red Bull Mind Gamers. A játékban részt vevő 22 ország legjobbjait megmérkőztető VB otthona Budapest lesz, így a világ top „szabadulóművészei” – Amerikától Ázsiáig – egyenesen fővár

Április 11-ig látogatható a 'The Champion' élményexpó Hír

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítják a The Champion – A Bajnok című élményexpót. A családi kalandpark így április 11-ig várja az érdeklődőket a Millenáris D épületében. Aztán elindul világot látni… Eddig több mint harmincezren látogatták már a  legmodernebb technológiákat alkalma

Víz Világnapja 2017 - Vizes programok és kedvezmények országszerte! Hír

A víz minden élet forrása. Földünk felszínének csaknem 70 %-át víz borítja, sőt testünk kétharmad része is ebből a nélkülözhetetlen vegyületből áll. Nem véletlen tehát, ha az emberiség ősidők óta tisztelettel tekint erre a természeti csodára, s hamar felismerte, hogy óvni, védeni kell bolygónk áttet