Az ajándék már megvan, csak el kell menni érte - a hétvégén ünnepi WAMP a Millenárison! Cikk

Hirdetés

Decemberben három alkalommal is várja Magyarország kedvenc design vására azokat, akik valóban minőségi ajándékokat szeretnének a fa alá válogatni, legyen szó ötletes gyerekjátékokról, igényes print termékekről, hazai tervezők által megálmodott különleges ruhákról vagy kiegészítőkről. Az egyedülálló és széles kínálatnak köszönhetően nem lesz nehéz megtalálni a személyre szóló meglepetést. A beszerzést még személyesebbé teszi, hogy közvetlenül az alkotóktól kérhetünk tanácsot, de a többféle workshopon tervezők iránymutatásával magunk is elkészíthetjük egyedi ajándékainkat.

December 9-én még épp időben vagyunk, hogy kényelmesen felmérjük a választékot, vagy akár már be is szerezzük a fa alá szánt meglepetéseket, hogy utána már csak kényelmesen szürcsölgessük a forró csokinkat karácsonyig.

Idén a CAMOU téli kollekciója nagyon személyes indíttatásból született. Fehér Beatrix tervező gyermekkorának nyári helyszínei, édesanyjának szülőhazája, Svájc hegyes vidéke, alpesi tájai, növény és állatvilága jelenik meg a színekben gazdag ruhákon és táskákon, melyek mind nagyon kedves emlékek számára. A grafikák most is kizárólag saját fotók alapján készültek. A TELJES kollekció kizárólag a WAMP-on látható és vásárolható meg.

Légies ékszerkollekcióval repít minket távoli kalandok felé az Inventino ékszermárka legújabb, 2018-as őszi-téli kollekciója a Birdy, melyet a madarak világa inspirált. A fülbevalókat és nyakláncokat egzotikus vidékek díszmadarainak tollaiból alkotta meg a tervező, az afrikai sisakos gyöngytyúk, a kínai ezüstfácán vagy India nemzeti madara, a kék páva karakteres, fémes hatású részleteiből építkezett. A finom kontrasztok, játékos mintázatok, puha felületek minden egyes ékszernek sajátos hangulatot kölcsönöznek, amelyek közül könnyeden választhatnak a klasszikus eleganciától a könnyed bohémságot kedvelők egyaránt.

Lantos Juditot mindenki jól ismeri már kifinomult porcelán- és kerámiakészleteiről, melynek tálai, tálkái egyszerű lapokból készülnek, amelyek később különleges felületű, pasztelltónusú matt vagy fényes mázat kapnak, így engedve tárgyainak gyönyörű faktúráját érvényesülni. Most karácsonykor viszont egy különleges kerámia ékszerkollekcióval is készül a tervező, melyeket 12%-os arannyal díszített, így igaz ünnepi hangulatba öltöztetve a tőle megszokott minimalista designt.

BIRULES - Ünnepi kollaboráció

Ha unod már a kliséket, akkor az idei ünnepekre egy különleges ajándékkal lepheted meg szeretteidet egy magyar tervezői összefogás által! A Bibe ékszer/Bibe Jewelry, a Rulied by casa d'oro és az ESKA ünnepi kollaborációjának eredményeként olyan ajándékcsomagot alkottak meg, melyben színben és stílusban egymással harmonizáló, különleges kiegészítőket válogattak össze, hogy neked már csak az a kérdés maradjon, melyik összeállítást válaszd!

3 márka, 3 termék együtt, 3 meglepetés ajándékkal, 3 színkombinációban.

  • A csomag tartalma:
  • 1 db Bibe ékszer/Bibe Jewelry dodekaéder beton nyaklánc + ajándék beton mézeskalács figura
  • 1 db Rulied by casa d'oro bőr karkötő + ajándék táskatartó
  • 1 db ESKA Midi textilbőr övtáska + ajándék kulcstartó

Közben elmerülhetünk a gasztro szekció által kínált válogatott finomságok között, vagy a Trafó smART programsorozatának részeként az Arany Nyúl sátrában Holy Olga képzőművész vezetésével izgalmas utazást tehetünk a jövőben, melyről absztrakt képlenyomatot is készíthetünk. A kisebbeket ötletes foglalkozásokkal és játékokkal várják a ReCreativity standjánál, míg a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum és a Magyar Nemzeti Galéria standjánál tartott kreatív foglalkozásokba a nagyobbak is bekapcsolódhatnak. Aki pedig több információra is vágyik a vásárral és a kiállítókkal kapcsolatban, kipróbálhatja az ARcity Budapest kiterjesztett valóság applikációját.

További információ >>>

 

WAMP

Kapcsolódó

WAMP augusztus: irány a Sziget 2019! Cikk

Augusztusban a WAMP-os tervezők dupla sebességbe kapcsolnak, így két helyen is találkozhattok velük! A hónap első vasárnapján a szokott helyen, az Erzsébet téren a hűsítő medence partján várják a városban maradókat, azt követően pedig kiköltöznek Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális r

Jut WAMP a nyár derekára is! Cikk

Végre itt a nyár, pezseg a város, júliusban pedig ismét találkozhattok a WAMP kiállítóival az Erzsébet téren! Érdemes most beszerezni egy-két egyedi nyári darabot akár a vízpartra, akár egy forró belvárosi estére, vagy kedvenc fesztiváljaidra. A Norubag vízálló, újrahasznosított ipari textilekből

Kínában járt a WAMP Cikk

Magyarország Sanghaji Főkonzulátusának meghívására öt magyar alkotó mutatkozhatott be június első hétvégéjén a kínai közönségnek a kelet-kínai Hangzhouban megrendezett BudapestFest programjának részeként. Az idén második alkalommal, június 1-2. között megrendezett, kétnapos esemény színhelyéül a

Vasárnap indul a WAMP 2019-es szezonja! Cikk

Március 10-én több mint száz hazai tervezővel és rengeteg programmal indul a WAMP 2019-es szezonja a Millenárison. A hangsúly ezúttal a tudatos, egészséges életmódon és a slow gondolkodáson lesz, izgalmas workshopokkal, játékos programokkal és egy jótékonysági kampánnyal is készülnek a szervezők.