Hétvégén indul a WAMP nyár! Cikk

Végre indul a nyári szezon a WAMP-on, júniusban pedig kétszer is találkozhattok a kedvenc tervezőitekkel.  Június 11-én és 18-án is várunk titeket az Erzsébet téren, a város legnépszerűbb sétányán, ahol igazi strand hangulatban élvezhetitek a napütést akár a medence partján lábat lógatva vagy a füvön barátokkal piknikezve.

Hirdetés

A nyári élmény összes kellékét megtalálhatjátok a WAMP-on legyen az egy könnyű nyári ruha vagy egy különleges kiegészítő. A június 11-i WAMP-on debütál az ezsubegz márka kisszériás hátizsákokkal és gymbagekkel. A táskák egyedisége a minimalista és feltűnőbb elemek egyensúlyában rejlik, a visszafogottabb pasztellszíneket mindig kiegészíti egy-egy markánsabb díszítőelem vagy merészebb anyagpárosítás. A táskák a laza hétköznapi szettektől kezdve az egészen elegáns darabokhoz is jól illenek, fesztiválokra, városnézéshez vagy különlegesebb alkalmakra is tökéletes kiegészítők.

A nyári ruhatár frissítésére is több ruhatervező öltözékei közül válogathattok. A Wildpastel nyári kollekciójában az erősebb sárgák, narancsok találkoznak a könnyed anyagokkal, az öltözékeket a légiesség és a letisztultság jellemzi egy kis játékossággal fűszerezve. A ruhák kellemes, fesztelen érzést, ugyanakkor igényes és csinos megjelenést kínálnak.

Győri Eszter és Varga Gyöngyi közös márkája, a NISE Design ékszerei minden nyári öltözéket feldobnak élénk színeikkel és anyagaikkal.  A fülbevalók és nyakláncok az ezüst, a műgyanta és a fa párosításából jönnek létre geometrikus és organikus formák párosításával. A geometrikus elemeket az art deco, illetve az art nouveau vonalvezetése, az organikus vonalat pedig a víz és a szárazföld kapcsolata ihlette. A különleges ékszerek szinte minden alkalomhoz jól illenek, a hétköznapi és az ünnepi viselethez is jól passzolnak.

A júniusi WAMP-okon ezúttal egy izgalmas kutatásban is részt tudtok venni. Góg Angélát már sokan ismerhetik az Emlékek cukrászdája projekt kapcsán, amelyben több száz személyes történetből alkotta meg azt a süteménysort, melynek kóstolásakor visszaidéződnek gyermekkorunk meghatározó emlékei. Aktuális kutatásának középpontjában a vasárnapi ebéd áll, amelyhez mindkét júniusi WAMP-on  gyűjti a történeteket, így bárki elmesélheti, hogy milyen érzés volt osztozkodni a legjobb falatokon vagy hogy milyen családi történetek hangzottak el a leveses tál fölött. 

A nyári hőségben jól esik egy könnyű édesség. Ezúttal a Say Cheese standjánál lesz lehetőségetek valami igazán finomat kóstolni, ahol isteni sajttortákból válogathattok a gyümölcsös verziótól kezdve az Oreos, Nutellás vagy cukormentes változatokig.  A Say Cheese nem a hagyományos torta alapú sajttortákkal dolgozik, hanem kisebb befőttesüvegekbe rétegzik a süteményt, így az könnyen szállítható, tárolható, már ha valaki kibírja, hogy hazáig ne egye meg.

További információ:

 

Sajtóanyag: WAMP

Kapcsolódó

WAMP design vásár - Májusban kétszer is! Cikk

Májusban dupláz Magyarország kedvenc design vására, így a tavaszi napsütésben két alkalommal is, május 14-én és 28-án találkozhatunk a hazai tervezők legválogatottabb termékeivel az Erzsébet téren! Ezúttal a kiegészítőkön lesz a hangsúly, de nem lesz hiány a kisszériás tavaszi-nyári kollekciók legúj

Vasárnap tavaszbúcsúztató WAMP az Erzsébet téren! Cikk

Napjainkban az urbánus életforma egyre nagyobb figyelmet fordít környezetünk megóvására, kímélésére és a fenntarthatóságra, hiszen ahogy szűkül az életterünk, úgy igyekszünk saját környezetünket is élhetőbbé tenni! Legyen szó mindennapi viseletünkről, melyben a környezettudatos alapanyagok kiválaszt

WAMP augusztus az Erzsébet téren és a Szigeten! Cikk

Tombol a kánikula, pezseg a város, a legforróbb nyári hónapban pedig két helyszínen - a belvárosi Erzsébet téren és a Sziget Fesztiválon - is találkozhattok a WAMP kiállítóival. Érdemes most beszerezni egy-két egyedi nyári darabot akár a vízpartra, akár egy forró belvárosi estére, vagy a nyár legnag

Az egészségtudatos szülőknek és gyerekeknek is kínál alternatívát a Magyar Ízek Őszi Vására Cikk

Vissza az iskolába! programnéven uzsonnásdoboz összeállításokkal, szakértők által javasolt menükkel is várja a szülőket a Magyar Ízek Őszi Vására a hétvégén a Várkert Bazárban. A mintegy 70 kistermelőt és csak ellenőrzött forrásból származó magyar élelmiszereket felvonultató mustrán a hagyományos kí