WAMP augusztus az Erzsébet téren és a Szigeten! Cikk

Tombol a kánikula, pezseg a város, a legforróbb nyári hónapban pedig két helyszínen - a belvárosi Erzsébet téren és a Sziget Fesztiválon - is találkozhattok a WAMP kiállítóival. Érdemes most beszerezni egy-két egyedi nyári darabot akár a vízpartra, akár egy forró belvárosi estére, vagy a nyár legnagyobb fesztiváljára.

Hirdetés

WAMP az Erzsébet téren

A WAMP minden hónapban közel száz tervező munkáit hozza el a belvárosba, a kínálatban a legkülönfélébb stílus és koncepció mentén tervezett és kivitelezett munkák szerepelnek. Új kiállítóként lesz a WAMP-on Bárdos Anna, aki idén szerezte meg a mester diplomáját a Metropolitan Egyetemen. Anna márkája, a BA Design játékos betonékszereket készít, minimalista formákban és vidám színekben. Az ékszereket fémérzékenyek is használhatják, mivel a medálok elasztikus szilikon láncra vannak felfűzve, amely nemcsak egyedi megjelenést nyújt, de a le-és felvétet is egyszerűbbé teszi.

A bringások egyik kedvenc táskamárkája, a Blind Chic is ott lesz az augusztusi WAMP-on. A brand alapvetően uniszex hátizsákokra és futárzsák ihlette táskákra fókuszál, de a termékek között övtáska és méretes utazótáska is szerepel. A márka korántsem csupán a városi kerékpárosokhoz szól, hanem azokhoz is, akik értékelik a minimalista stílust, ugyanakkor szeretnének időtálló táskákat hordani. 

Seres Edina divattervező kollekcióit már számtalan hazai és külföldi kiállításon is megcsodálhatták a divatrajongók. Augusztusban a WAMP-on is megvásárolhatóak lesznek a tervezőnő nyári darabjai és különleges formavilágú kiegészítői. Edina márkája a fenntarthatóság szemléletmódját és a magas minőséget ötvözi, izgalmas ruhakollekciói újrahasznosított technikákkal, nagyobb ruhagyárak kimaradt anyagaiból készülnek. A ruhákat az egyedi táskák egészítik ki, minden típusból csak egy-egy darab készül, melyeket a designer saját maga tervez és varr is.

A Hónap tervezője augusztusban: Ilyés Juli ékszerész

Lételeme a kreativitás, az alkotás, s legyen szó bármilyen feladatról, hatalmas lelkesedéssel és energiával veti bele magát a munkába. Márkája hihetetlen rövid idő alatt lett népszerű a hazai tervezésű ékszerekért rajongók körében, ami nem is csoda, hiszen karakteres, mégis finom és elegáns ékszerei bármilyen öltözéket egyedivé tesznek.

WAMP a Sziget Fesztiválon

Az ország legnagyobb zenei fesztiváljának már több éve törzsvendége a WAMP, idén pedig húsz designer márka várja a divatra és designra fogékony fesztiválozókat. Bulizáshoz alkalmas ruhákat hoz a Bosis, az Erikataylor, a Pamut Apparel, az indigo műhely és a Touch Me Not a Cydonia Tearoom & Vintage pedig vintázs kiegészítőkkel készül. Ékszereket a Giranelli, schalleszter és a The_BOSIGN, míg táskákat Budzsaklia és a Lamoppe márkák standján érdemes keresni. Izgalmas betontárgyakkal érkezik a MOHA Design, egyedi kiegészítőket, dísztárgyakat és grafikákat pedig a Bakelit Óra, a DeLuxe Dollz Design Circus, az Evelyn Illustrations, Agi Szolnoki és az Urban Sidewalker kínál. Valünk lesznek továbbá az Alternatív Közgazdasági Gimnázium diákvállalkozásai is. A WAMP tervezői a Hello Wood alkotóközösség által készített színes faházakban a fesztivál minden napján, reggeltől estig várják a Sziget látogatóit.

 

Sajtóanyag: WAMP

Kapcsolódó

WAMP design vásár - Májusban kétszer is! Cikk

Májusban dupláz Magyarország kedvenc design vására, így a tavaszi napsütésben két alkalommal is, május 14-én és 28-án találkozhatunk a hazai tervezők legválogatottabb termékeivel az Erzsébet téren! Ezúttal a kiegészítőkön lesz a hangsúly, de nem lesz hiány a kisszériás tavaszi-nyári kollekciók legúj

Vasárnap tavaszbúcsúztató WAMP az Erzsébet téren! Cikk

Napjainkban az urbánus életforma egyre nagyobb figyelmet fordít környezetünk megóvására, kímélésére és a fenntarthatóságra, hiszen ahogy szűkül az életterünk, úgy igyekszünk saját környezetünket is élhetőbbé tenni! Legyen szó mindennapi viseletünkről, melyben a környezettudatos alapanyagok kiválaszt

Hétvégén indul a WAMP nyár! Cikk

Végre indul a nyári szezon a WAMP-on, júniusban pedig kétszer is találkozhattok a kedvenc tervezőitekkel.  Június 11-én és 18-án is várunk titeket az Erzsébet téren, a város legnépszerűbb sétányán, ahol igazi strand hangulatban élvezhetitek a napütést akár a medence partján lábat lógatva vagy a füvö

Az egészségtudatos szülőknek és gyerekeknek is kínál alternatívát a Magyar Ízek Őszi Vására Cikk

Vissza az iskolába! programnéven uzsonnásdoboz összeállításokkal, szakértők által javasolt menükkel is várja a szülőket a Magyar Ízek Őszi Vására a hétvégén a Várkert Bazárban. A mintegy 70 kistermelőt és csak ellenőrzött forrásból származó magyar élelmiszereket felvonultató mustrán a hagyományos kí