WAMP Design vásár – Adni jó, de nem mindegy mit! Cikk

Advent második vasárnapján ismét rengeteg kiállítóval és programmal várja a látogatókat a WAMP, Budapest legkedveltebb design vására. Ezúttal már a Millenáris legnagyobb csarnokának földszintjén és emeletén is válogathatnak mindazok, akik egyedi karácsonyi ajándékot és inspirációt keresnek, vagy saját részre szeretnének vásárolni egy-egy különleges darabot.

Hirdetés

Ezüstvasárnap ismét nagyszabású - több mint 200 hazai tervezőt felvonultató - design vásárral készül a WAMP. A karácsonyi készülődéshez sok-sok inspirációt és ajándékötletet találnak mindazok, akik számára fontos, hogy a szeretteiket személyes és valódi értéket képviselő darabokkal lepjék meg.

A minőségi darabok elkötelezettjei ezúttal is több elismert hazai táskatervező egyedi darabjai közül válogathatnak. Ács Ilona és férje Pápai Gábor 1998-ban alapította a mára már egyik legismertebb bőrtáskákra- és kiegészítőkre szakosodott márkát, a LAONI-t, amely 2017-ben elnyerte a legrangosabb hazai iparművészeti elismerést, a Ferenczy Noémi díjat. Kollekcióikat az időtlen elegancia, a letisztult formavilág, és a merész szín-és anyagkombinációk jellemzik. A LAONI kínálatában egyaránt megtalálhatóak a különböző funkciókra – a mindennapi és üzleti használatra vagy az esti, alkalmi megjelenésekhez – tervezett táskák, tokok, tárcák és bőrékszerek is.

A különleges ékszerek kedvelőinek ajánljuk Sarkadi Fanni, az Ooh my deer tervezőjének új ékszerkollekcióját. Fannit - aki eredetileg ékszertervezést tanult - mindezidáig ruhatervezőként ismerhette a közönség, az ékszerkollekcióval a designer egy régi nagy álma valósult meg. Az OPIA by Ooh my deer a minimalizmus és az időtálló elegancia jegyében született, gyűrűi, fülbevalói és különleges ruhaékjei ezüst, arany és rosé arany árnyalatokban kaphatóak.

A karácsonyi menü elkészítéséhez adhat jó ötleteket Bezzegh Éva 12 - Tizenkét hónap címet viselő első receptkönyve, amely az Artbeet könyvkiadó gondozásában jelent meg.  A szépséges képi világú kötet a világ számos konyhájának ízét felvonultató, szezonális saláták témáját járja körbe. Egyedi, letisztult látványvilága Laki Eszter munkáját dicséri, az oldalakat Török-Bognár Renáta bámulatos ételfotói, évszakokon átívelő táj- és életképei illusztrálják.

A designer darabok mellett minőségi alapanyagokból készült elvihető- és helyben fogyasztható gasztro termékekkel is várjuk a látogatókat. Lakatos Márk stylist már egy jó ideje a gasztronómia területén is nagyobb sikereket tudhat magáénak a Hold utcai Piacon található Lakatos Műhely gastropubbal. A minőségi streetfood ételeket kínáló foodtruck első alkalommal lesz a WAMP vendége, házi receptek alapján, frissen készült ételekkel és sok-sok finomsággal készülnek.

Karácsonyra hangolódva több workshopon is részt vehetnek a látogatók. Franta Ági, a frantaagi lámpamanufaktúra tervezőjének vezetésével a workshop résztvevői saját csillag égősort készíthetnek, ünnepi és klasszikus színekben, csillogó és matt papírokból 11:00-12:00 és 14:00-15:00 óra között. A részvételhez előzetes regisztráció ajánlott a franta.agi@gmail.com e-mail címre, a helyszínen már csak a szabad helyekre lehet jelentkezni. A workshop ára 5900 Ft, amely minden alapanyagot (10-es izzósor, csillagok) és eszközt tartalmaz.

Mindezek mellett a Recreativityval közösen újrahasznosított eljárással készült irattartókat, pénztárcákat, ötletes kiegészítőket alkothatunk, a Furagura kreatív játszótér workshopján pedig egyedi ajándékokat készíthetnek az érdeklődők.

 

Sajtóanyag: WAMP

Kapcsolódó

Vasárnap indul a WAMP 2019-es szezonja! Cikk

Március 10-én több mint száz hazai tervezővel és rengeteg programmal indul a WAMP 2019-es szezonja a Millenárison. A hangsúly ezúttal a tudatos, egészséges életmódon és a slow gondolkodáson lesz, izgalmas workshopokkal, játékos programokkal és egy jótékonysági kampánnyal is készülnek a szervezők.

Még nem késő: vasárnap jön a harmadik ünnepváró WAMP! Cikk

Semmi pánik, december 23-án is várnak kedvenc hazai tervezőitek a WAMP harmadik karácsonyi vásárán a Millenáris B csarnokában, így még biztosan minőségi ajándékokat tudtok beszerezni az utolsó pillanatban is! Az egyedülálló és széles kínálatnak köszönhetően nem lesz nehéz megtalálni a személyre s

Az ajándék már megvan, csak el kell menni érte - a hétvégén ünnepi WAMP a Millenárison! Cikk

Decemberben három alkalommal is várja Magyarország kedvenc design vására azokat, akik valóban minőségi ajándékokat szeretnének a fa alá válogatni, legyen szó ötletes gyerekjátékokról, igényes print termékekről, hazai tervezők által megálmodott különleges ruhákról vagy kiegészítőkről. Az egyedüláll

Ingyenes programok a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban Cikk

Gasztro- és Budapest-mesék, kóstolók, irodalmi estek, és hagyományőrző programok várják a látogatókat a Vörösmarty téri Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásárban. A Hütte Bisztró és a vásár a város igazi közösségi tere, ahol a hagyományőrzés és a szellemi értékek kéz a kézben járnak. Minden héten