WAMP Design vásár – Adni jó, de nem mindegy mit! Cikk

Advent második vasárnapján ismét rengeteg kiállítóval és programmal várja a látogatókat a WAMP, Budapest legkedveltebb design vására. Ezúttal már a Millenáris legnagyobb csarnokának földszintjén és emeletén is válogathatnak mindazok, akik egyedi karácsonyi ajándékot és inspirációt keresnek, vagy saját részre szeretnének vásárolni egy-egy különleges darabot.

Hirdetés

Ezüstvasárnap ismét nagyszabású - több mint 200 hazai tervezőt felvonultató - design vásárral készül a WAMP. A karácsonyi készülődéshez sok-sok inspirációt és ajándékötletet találnak mindazok, akik számára fontos, hogy a szeretteiket személyes és valódi értéket képviselő darabokkal lepjék meg.

A minőségi darabok elkötelezettjei ezúttal is több elismert hazai táskatervező egyedi darabjai közül válogathatnak. Ács Ilona és férje Pápai Gábor 1998-ban alapította a mára már egyik legismertebb bőrtáskákra- és kiegészítőkre szakosodott márkát, a LAONI-t, amely 2017-ben elnyerte a legrangosabb hazai iparművészeti elismerést, a Ferenczy Noémi díjat. Kollekcióikat az időtlen elegancia, a letisztult formavilág, és a merész szín-és anyagkombinációk jellemzik. A LAONI kínálatában egyaránt megtalálhatóak a különböző funkciókra – a mindennapi és üzleti használatra vagy az esti, alkalmi megjelenésekhez – tervezett táskák, tokok, tárcák és bőrékszerek is.

A különleges ékszerek kedvelőinek ajánljuk Sarkadi Fanni, az Ooh my deer tervezőjének új ékszerkollekcióját. Fannit - aki eredetileg ékszertervezést tanult - mindezidáig ruhatervezőként ismerhette a közönség, az ékszerkollekcióval a designer egy régi nagy álma valósult meg. Az OPIA by Ooh my deer a minimalizmus és az időtálló elegancia jegyében született, gyűrűi, fülbevalói és különleges ruhaékjei ezüst, arany és rosé arany árnyalatokban kaphatóak.

A karácsonyi menü elkészítéséhez adhat jó ötleteket Bezzegh Éva 12 - Tizenkét hónap címet viselő első receptkönyve, amely az Artbeet könyvkiadó gondozásában jelent meg.  A szépséges képi világú kötet a világ számos konyhájának ízét felvonultató, szezonális saláták témáját járja körbe. Egyedi, letisztult látványvilága Laki Eszter munkáját dicséri, az oldalakat Török-Bognár Renáta bámulatos ételfotói, évszakokon átívelő táj- és életképei illusztrálják.

A designer darabok mellett minőségi alapanyagokból készült elvihető- és helyben fogyasztható gasztro termékekkel is várjuk a látogatókat. Lakatos Márk stylist már egy jó ideje a gasztronómia területén is nagyobb sikereket tudhat magáénak a Hold utcai Piacon található Lakatos Műhely gastropubbal. A minőségi streetfood ételeket kínáló foodtruck első alkalommal lesz a WAMP vendége, házi receptek alapján, frissen készült ételekkel és sok-sok finomsággal készülnek.

Karácsonyra hangolódva több workshopon is részt vehetnek a látogatók. Franta Ági, a frantaagi lámpamanufaktúra tervezőjének vezetésével a workshop résztvevői saját csillag égősort készíthetnek, ünnepi és klasszikus színekben, csillogó és matt papírokból 11:00-12:00 és 14:00-15:00 óra között. A részvételhez előzetes regisztráció ajánlott a franta.agi@gmail.com e-mail címre, a helyszínen már csak a szabad helyekre lehet jelentkezni. A workshop ára 5900 Ft, amely minden alapanyagot (10-es izzósor, csillagok) és eszközt tartalmaz.

Mindezek mellett a Recreativityval közösen újrahasznosított eljárással készült irattartókat, pénztárcákat, ötletes kiegészítőket alkothatunk, a Furagura kreatív játszótér workshopján pedig egyedi ajándékokat készíthetnek az érdeklődők.

 

Sajtóanyag: WAMP

Kapcsolódó

125 milliós kistermelői forgalom a Magyar Ízek Vásárán Cikk

A cudar idő ellenére is mintegy 7500 látogató volt kíváncsi a hétvégén megszervezett Magyar Ízek Tavaszi Vásárára, ahol több mint ezer hamisítatlan hazai élelmiszer termékből tudtak válogatni az érdeklődők, emellett színes gasztronómiai és kulturális programok várták őket. A helyszínen árusító kis-

DIY nap a vasárnapi WAMP Design vásáron Cikk

Novemberben már a télre hangolódunk, készülünk az ünnepekre, ezért megtartjuk a nagy WAMP DIY napot, és egy egész napos közös alkotásra várunk titeket! Ha neked fontos, hogy saját kézzel készült, személyes tárgyakkal díszítsd otthonodat, vagy szeretnéd elkészíteni egyedi ékszereidet, kiegészítőidet,

Karácsonyi vásárt tart a Csak a Mentes csapata! Cikk

A Csak a Mentes csapata  sok éves tapasztalattal a háta mögött, elérkezettnek érezte az időt arra, hogy egy karácsonyi vásár keretein belül egy helyen vonultassa fel a hazánkban megtalálható mentes termékek legjavát, bemutatva azokat a  vállalkozásokat, akik a műfaj legfinomabb mentes termékeit

WAMP design vásár a Design Hét Budapest jegyében Cikk

A WAMP design vásár már több mint 10 éve képviseli a magas minőségű design termékeket, nemcsak itthon, hanem külföldön is megjelenést biztosítva a több mint ezer hazai és külföldi tervezőnek. Számtalan fiatal alkotó számára tette lehetővé a bemutatkozást, akik azóta már külföldön is ismert és elisme