WAMP – Vidd magaddal a nyarat! 2017.06.18, Erzsébet tér, Budapest

Nyáron nincs megállás, beindul az élet, városban vagy vízparton, esti beszélgetések alkalmával vagy kedvenc fesztiválodon, mindig stílusos lehetsz egy jól megválasztott kiegészítővel! A nyári melegben az egyedi design mellett természetesen a praktikum és kényelem is fontos szempont! Most vasárnap mindent megtaláltok az árnyas napernyők alatt a város legpezsgőbb pontján!

Hirdetés

A Ducsai.Leather.Goods márka ez alkalommal a férfiaknak szóló kínálatot erősíti. A márkára jellemző különleges anyagtársítások a nyári szezonban egy különösen strapabíró vízlepergető és UV álló vászonnal egészülnek ki. Így a könnyed nyári viselethez is illeszkednek a bőrrel kombinált táskák. A letisztult, praktikus és stílusos férfi aktatáskákat 3 színvariációban tudjátok beszerezni. A női vásárlókat továbbra is a variálható FOLDED táskával várják, ráadásul most új színekből válogathattok.

Delka Bag új kollekciójában a felnőtt fazonokat elkészítették minibe is, hogy a legkisebbek is stílusosan indíthassák a nyarat.  Az új fazonok mellett a régi kedvelt modelleket pedig új színekbe öltöztették, melyet a pasztellszínek uralnak. Jól kombinálva a színeket vidám, barátságos igazi nyárias hangulatot sikerült elérni.  Az új fazonú táskák szabásánál, megmaradtak a tervezők a nagy részleteknél, egyszerű, de a maximumra törekedő szabásnál. Az idei kollekció kiegészült magas minőségű marhabőrből készült férfi táskákkal is!

2017 nyarán néhány hétvégén újra birtokba vehetik a budapestiek a Szabadság hidat! A Szabihíd projekt, egy olyan urbanisztikai, köztérfejlesztési kísérlet, ahol a 2016-os frenetikus, önszerveződő és spontán hídfoglalást megpróbálják a városi mindennapok részévé tenni. A CAMOU digitális printekkel ellátott vonalának középpontjában az idei nyáron a víz, vízpartok, azok élővilága, tengerek, a Balaton, a Duna és persze az elmaradhatatlan budapesti szcénák jelennek meg. Természetesen a Szabihíd se maradhatott le! Emellett a természetes alapanyagokra épülő szitázott kollekció is szerepet kap.

Júniusban a Hónap tervezője a Macondo textil

A kézzel készült tárgyaknak egészen különleges ereje, varázsa van. Az egyszeri és megismételhetetlen tárgyak alkotójuk energiáját, rezgését is hordozzák, s különlegesé tesznek bármilyen enteriőrt, vagy öltözéket. Szőnyegi Zsófia textiltervezőként diplomázott, s bár alkalmazott műfajban dolgozik, hiszen használati tárgyakat és divatkiegészítőket készít, minden egyes munkáját egyedi alkotásként, önálló kompozícióként definiálja. Fontos számára a termékek egyedisége és a munka közben kialakuló személyes viszonyulása az adott textilhez. A tervezés mellett workshopkat is tart, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek az általa használt technikákkal, s saját kezűleg festett tárgyakat készíthetnek. A teljes interjú itt olvasható.

A júniusi WAMP-okon ezúttal egy izgalmas kutatásban is részt tudtok venni. Góg Angélát (Goga Food Design) már sokan ismerhetik az Emlékek cukrászdája projekt kapcsán, amelyben több száz személyes történetből alkotta meg azt a süteménysort, melynek kóstolásakor visszaidéződnek gyermekkorunk meghatározó emlékei. Aktuális kutatásának középpontjában a vasárnapi ebéd áll, amelyhez mindkét júniusi WAMP-on gyűjti a történeteket, így bárki elmesélheti, hogy milyen érzés volt osztozkodni a legjobb falatokon vagy hogy milyen családi történetek hangzottak el a leveses tál fölött.

 

Szöveg: WAMP

Kapcsolódó

szentrendei_szerb_bucsu_2017_fejlec

Szentendrei Szerb Búcsú 2017 2017.08.18 - 2017.08.19, Szentendre

Szentendre idén a Szerb Önkormányzattal karöltve rendez kétnapos Szerb Búcsút. Az egyházi ünnep mellett az új szőlő megszentelése is központi eseménye a rendezvénynek, hiszen ettől függ az évi bő termés. Az ünnepre gasztronómiai vásárral, koncertekkel -többek között a Kolo, a Guča Partyzans Brass Ba

magayr_izek_oszi_vasara_2017_fejlec

Magyar Ízek Őszi Vására 2017 2017.09.09 - 2017.09.10, Várkert Bazár , Budapest

Ismét itt az ősz, a közelgő hűvös időszakban pedig mindennapi kihívás, hogy a felnőttek és gyermekek asztalára továbbra is friss, megbízható forrásból származó, egészséges és finom ételek kerüljenek nap mint nap. A mintegy 70 kistermelő hamisítatlan hazai termékeit felvonultató Magyar Ízek Őszi Vásá

WAMP Design Vásár– Mutasd magad Esemény

Esemény ideje

2018 Feb 25
Február 25-én, a Millenárison indul a WAMP 2018-as szezonja, ahol ezúttal a tavaszi stílus-és gardróbfrissítés kapja a főszerepet.  A már ismert designerek munkái mellett több új tervezővel is megismerkedhetnek a látogatók, a vásárlás élményét pedig nagyszabású programkínálat is színesíti.   Stílu