The Color Run 2019 Esemény

Hirdetés

Idén ötödik alkalommal hozza el Magyarországra A The Color Run szervezői csapata a futófesztivált, amit bárki lefuthat, ha időben nevez a thecolorrun.hu weboldalon.

2012-ben Travis Snyder rendezte meg először Amerikában a The Color Run futást, ami pár év alatt olyan sikeressé vált, hogy 2018-ban a résztvevők száma már meghaladta az évi 7 millió főt. A The Color Run a világ egyik legnagyobb 5K futó fesztiválja, ahol nem az időre megtett kilométerek emléke számít, hanem a közös élmény. Ez nem egy verseny, hanem egy közösségi program, fesztivál, ahol a színeké a főszerep.

A résztvevők legalább fele, életében először futja le a távot, de akad olyan is, akinek ez meg sem kottyan. Ami biztos, hogy az eseményen használt poroknak is köszönhetően biztosan színes élményekkel térhetünk majd haza. És hogy a fesztiválhangulat teljes legyen a futást megelőző közös bemelegítés előtt, a rendezvény teljes ideje alatt zenekarok, fellépők, TV2 sztárvendégek, és tánccsoportok is bemutatkoznak a színpadon. Ráadásul május 25-én nem csak magunkért, a felejthetetlen színes élményért, de egy jó ügyért is futhatunk.

Mint minden évben, idén is nagy figyelmet szentelnek a szervezők a környezettudatosság mellett a jótékonyságnak, ugyanis minden eladott nevezés egy részét a Semmelweis Egyetem I.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika támogatására létrehozott, Tenyérnyi Gyerekek Koraszülött Gyermekekért Alapítványnak ajánlják fel.

Helyszín: ELTE lágymányosi Campusa, mely azért is szerencsés, mert könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, az autóval érkezőknek biztosít elég parkolóhelyet, és kellő mértékben elzárt a nyugodt futáshoz, de mégis városi a pezsgő, színes hangulathoz. Reggel 11:00-kor startolhatnak el az első futók, majd 10 perces indítási különbségekkel lódulhatnak neki a következő csoportokban azok, akik jelentkeztek erre az élménydús eseményre, hogy tetőtől talpig színes poroktól pompázva, adrenalin mámorban fussák le a Bolygó legboldogabb 5 kilométerét.

Felmerül a kérdés, hogy a por káros e az egészségre, környezetre, és egyáltalán, hogy lesz a Campuson újra rend és tisztaság? A por - apró szemű púder - természetes összetevőkből áll, ami nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot, tűz-, és robbanás biztos. Élénk színei a kukoricakeményítő, a szódabikarbóna és az FD&C (élelmiszer-biztonságos) színezékek kombinációja, bőrről és ruháról lemosható és az ELTE-s diákoknak sem kell izgulniuk, mert “lezuhanyzik” majd a Campus is a rendezvény után.

Aki pedig valamiért nem tudna részt venni a budapesti eseményen, az megnyugodhat, mert kilátásban van még idén egy újabb Color Run, egy vidéki nagyvárosban. Ennek részletiről is beszámolunk hamarosan.

The Color Run 2019 regisztráció >>>

 

The Color Run

 

Kapcsolat

Kapcsolódó

Szabihíd 2019: júliusban 4 hétvégére ismét közterület lesz a Szabadság híd! Esemény

Szabihíd 2019 negyedik hétvége

2019 Jul 27
2019 nyarán négy hétvégére ismét a gyalogoséké, és a hidas lazulásra vágyóké lesz a Szabadság híd! A szervező Valyo - Város és Folyó Egyesület célja, hogy a híd közterület legyen, ezért a közterület szabályai szerint olyan programokat szervezhessen ide bárki, amilyet csak szeretne. A híd ilyen fo

dead_can_dance_koncert_2019_cover

Dead Can Dance koncert 2019, Budapest Esemény

Dead Can Dance koncert 2019, Budapest időpont

2019 Jun 26
A kultikus dark wave és art rock csapat, Dead Can Dance 2019-ben ismét turnéra indul, és az 'A Celebration – Life & Works 1980 -2019' névre keresztelt körút 2019. június 26-án Budapestre is elér, amikor egy valódi életműkoncertet hallhatunk majd a Sportarénában! A stílusilag nehezen kategorizál

TOTO koncert 2019, Budapest - vendég: ZFG Esemény

TOTO koncert 2019, Budapest időpont

2019 Jun 27
A TOTO már javában tartó, 40 Trips Around The Sun elnevezésű turnéja a banda leghosszabb koncertkörútja évek óta, amelyet most kiterjesztenek 2019-re, és az egész világra, ennek keretében pedig ez a fantasztikus együttes 2019. június 27-én a Budapest Arénában is látható lesz! A könnyűzene történe

Lithium Night 4. születésnap, Budapest Park Esemény

Lithium Night 4. születésnap, Budapest Park időpont

2019 Jun 28
Június 28-án zsúrt tart a modern rock bulik legfontosabb hazai képviselője a Lithium Night, egy masszív stílusválogatással dúsítva a Budapest Park 8. szezonjában ünneplők sorát! Az este különlegessége, hogy ezúttal nem lesz koncert a buli előtt, úgyhogy már este 9-től berezonálnak a hangszórók és