Red Bull Can You Make It? - 9 magyar egyetemista vág neki az európai kalandtúrának Hír

Lezárult a Red Bull Can You Make It? szavazása, megvan az a 200 szerencsés egyetemi csapat, akik a világ 60 országából érkezve részt vehetnek egy hétnapos európai utazáson, ahol kizárólag az eszükre, talpraesettségükre és Red Bull dobozokra hagyatkozhatnak majd.

Hirdetés

A globális szavazás után a zsűri több mint 3.000 jelentkező közül választotta ki a világ legmerészebb egyetemistáit – köztük 9 magyar résztvevőt – akik 3 fős csapatokban vághatnak neki a Red Bull Can You Make It? kalandtúrának. A szerencsés triók április 10-én kezdik meg útjukat öt európai városból – Budapestről, Madridból, Manchesterből, Rómából és Stockholmból. Körútjuk során legalább hat ellenőrzőpontot kell érinteniük, mielőtt befutnak a célba Amszterdamban.

Európán belüli utazásuk során az egyetemisták számos akadállyal és kihívással szembesülnek majd – ezek megoldásában pedig kénytelek lesznek kedves idegenek segítségére hagyatkozni. A csapatok kizárólagos fizetőeszközeként a speciális kiadású Red Bull energiaitalok fognak szolgálni.  A #TravelBuddy dobozokból kell fedezniük különböző kalandok mellett az utazásukat, étkezésüket vagy éppen szállásukat is, de igazából bárkinek adhatnak belőle, aki valamiben segítséget nyújtott nekik. Nemcsak a csapatok profitálhatnak az idegenek kedvességéből: a nagylelkű ismeretlenek segítségükért cserébe különleges ajándékcsomagot nyerhetnek.

A szabályok egyszerűek:

  1. 18 év felettinek kell lenned.
  2. Segítsd valamelyik csapatot az útjukon, és zsebelj be egy #TravelBuddy dobozt.
  3. Posztolj egy képet vagy videót Instagramon, és meséld el, hogy miben segítetted a csapatot. Ahhoz, hogy a jelentkezésed érvényes legyen, a profilodnak nyilvánosnak kell lennie.
  4. Lásd el a posztot az alábbi hashtagekkel: #canyoumakeit18 és #travelbuddy123 (minden csapatnak lesz egy saját száma, amit be kell helyettesítened az 123 helyére)
  5. A játék április 10-től április 24-ig tart.

További információk:

 

Sajtóanyag: Red Bull

 

Kapcsolódó

Színes Város 2017 - Újabb falfestmény készült el! Hír

Christian Böhmer, - művésznevén „Mr. Trash” - a ’90-es években graffitisként kezdte pályáját Kölnben. Autodidakta módon, egy a klasszikus portrékon alapuló, saját művészeti formát fejlesztett ki. Böhmer német urban art művész leginkább figurális alkotásairól ismert. Legújabb, „papírzacskós” sorozatá

Színes Város 2017 - Kész a negyedik tűzfal is! Hír

Az ötödik nagyméretű tűzfal készült el a Színes Város Budapest Fesztiválon. A graffitis háttérből merítkező magyar alkotó, Balogh Attila a klasszikus ólomüveg-festés stílusából merített 200 m2 nagyságú falfestményéhez, amely a bulinegyed kellős közepén, a Nagydiófa utcában található, 8 napig készült

Színes Város 2017 - Kész a hatodik tűzfal is! Hír

Elkészült a hatodik tűzfal az augusztus végén kezdődött Színes Város Budapest Fesztiválon. A 170 m2-es alkotást Dan Ferrer spanyol művészjegyzi, és a budapesti Kertész utcában látható mától. Az 1980-ban Madrid környékén született művész gyerekként a graffiti, a gördeszka és a képregények világa i