utazas_kiallitas_2018_logo

Utazás kiállítás 2018 Hungexpo, Budapest

utazas_kiallitas_2018_fejlec

Aktívan szereted eltölteni nyaralásod? Kempingezés, természetjárás, vízi túrázás, kerékpározás vagy akár mindez együtt? Szeretnél a tengerparton napozni, élvezni a tenger zubogását vagy érdekes városokat felfedezni? De még nem tudod, mi alapján dönts? Szeretnél érdekes, izgalmas, hiteles úti élményeket meghallgatni esetleg szeretnél egy színes eseményt a családod részére? Ha igen, akkor látogass ki az Utazás kiállítás 2018-ra, ahol mindenki megtalálhatja az igényének megfelelő utazás-élményt!  

Hirdetés

Az Utazás 2018 kiállítás tavasz elején, március 1-4. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban kerül megrendezésre. Az esemény újragondolásakor a szervezők nagy figyelmet fordítottak a kiállítók szakmai programjára, azzal a céllal, hogy az esemény hasznos, minőségi előadásokat, gyakorlati szakmai tanácsokat, ötleteket adhasson a szakmai közönségnek.

Utazás 2018 kiállítás első napja kizárólag a turisztikai szakembereknek szól. A digitális turizmus köré épülnek fel a témák, melyek lehetőséget biztosítanak magyar digitális start up-ok bemutatkozására, a közösségi média eszközök eddigi tapasztalatainak az összegzésére, de külön hangsúlyt kap a turizmusban lévő munkaerő helyzettel is.

 

Forrás: Utazás kiállítás

Kapcsolat

Nyitva tartás:

  • március 1., csütörtök: 10-18 óra
  • március 2., péntek: 10-18 óra
  • március 3., szombat: 10-18 óra
  • március 4., vasárnap: 10-17 óra

Jegyárak: 

  • napijegy, előregisztrációval: 2250 Ft
  • napijegy, regisztráció nélkül: 2500 Ft

 

 Utazás kiállítás 2018 jegyelővétel és regisztráció >>>