Budapestről az USA-ba, pofonegyszerűen - Okos megoldást kínál az Air Canada Cikk

Nincs varázslat, csak egy okos megoldás, mely nem más, mint a torontói repülőtéren üzemelő pre-clearance rendszer, melynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen repülhetnek a magyar utasok az USA-ba az Air Canada Rouge járatain Torontón keresztül.

Hirdetés

Természetes, hogy senki sem szereti a reptéri macerát, pedig a hosszabb utazások során ebből többször is kijuthat, ezért jó hír az Egyesült Államokba készülőknek, hogy az Air Canada Rouge járatain Torontón keresztül, most nyáron is egyszerűbben repülhetnek a szabadság földjére, egyenesen Budapestről.

Miért is ilyen egyszerű az utazás az Air Canada Rouge-zsal? Akár maga az út, a válasz is nagyon egyszerű. Az utasok okmány- és biztonsági ellenőrzését, szűrését a Toronto Pearson repülőtéren végzik, és ezt követi ugyanitt a pre-clearance eljárás, így az Egyesült Államokba tartó átszálló utasok kényelmesen és gyorsan, a zöld folyosókon keresztül léphetnek be az USA repülőterein. Ennyi az egész.

Az Air Canada Rouge egyedülálló a Budapest Airport kínálatában, ugyanis a kanadai légitársaság az egyetlen hosszú távú észak-amerikai járatot üzemeltető cég, mely ráadásul gyors és kényelmes belépést biztosít az USA-ba. Világjárás, családlátogatás, vagy csak egy sima kikapcsolódás? Most már okot sem kell keresni, ha szeretnénk átruccanni és egy kicsit belekóstolni a híres amerikai álomba.

A közel 10 órás repülőúton, a gyermekek felhőtlen időtöltéséről az Air Canada Rouge „Rúzs Légikísérői” (Rouge Crew) gondoskodnak, akiket nem máshol, mint a Disney Institue-ban képeztek ki kifejezetten erre a feladatra. Közös arcfestés, az „első repülés” megünneplése, és megannyi szórakoztató pillanat várja a kicsiket, akik talán pont ezen élmények hatására szeretnének majd felnőttként is útra kelni a szelek szárnyán. A gyerekek mellett természetesen a felnőttek is kiváló szolgáltatokban részesülnek: a szokásos kényelmi megoldásokon túl iPadet kölcsönözhetnek, előre feltöltött extra tartalommal, és a repülést „Premium Rouge” ülésekben élvezhetik, hogy még kényelmesebben teljen az idő a finom borok és ízletes ételek társaságában.

Az Air Canada Rouge Toronto-Budapest között heti hat alkalommal közlekedő járata idén május 19-én kezdi meg üzemelését Boeing 767-300ER típusú repülőgépével.  A kizárólag nyári időszakban, szezonálisan üzemelő járat október 29-ig vár minden kedves utast, aki kényelmesen, reptéri maceráktól mentesen szeretne látogatást tenni Amerikába, továbbá a Karib-térségbe, Mexikóba vagy akár egész Latin-Amerikába is, ahová szintén kínál átszállásokat az Air Canada Rouge.

 

Sajtóanyag: NeoNoir

Kapcsolódó

Linkin Park koncert buszos út 2017.06.27 Linkin Park @ Volt Fesztivál 2017

Vitán felül a 2017-es hazai szezon egyik legnagyobb durranása Linkn Park befutója a Volt Fesztiválra, amit természetesen mi sem nézhetünk tétlenül, és a Todibusszal együtt, és buszos fesztiválutat szervezünk nektek június 27-re! Ráadásul az estének egy markáns hazai vonatkozása is van, ugyanis a 201

Zord és meseszép - Irány a smaragdzöld Skócia! Cikk

Az Egyesült Királysághoz tartozó második legnagyobb tagország Skócia, amely a Brit-sziget északi harmadát foglalja el. A festői szépségű, néhol zord tájakon járva az utazó úgy érzi, hogy egy olyan világba csöppent, ahol bármi megtörténhet, újraelevenedik szeme előtt a történelem. Ehhez az úticélhoz

Jegy + utazás csomag a Linkin Park koncertre 2017.06.27 Linkin Park @ Volt Fesztivál 2017

Alább foglalhatjátuk le a buszos út + belépő csomagjaitokat a Linkin Park fellépésenek a napjára a Volt Fesztivál 2017-re!    //

Először jelentkezik a Gay Travel Day az Utazási kiállításon Cikk

2017. március 2-án találkozhatnak a HUNGEXPO - Utazási kiállításra érkezők először a Humen Media Hungary által szervezett Gay Travel Day, az-az LMBTQ turizmusra irányuló témákat felvonultató programkínálattal. A nap fontos célkitűzése, hogy bemutassa ezen célcsoport gazdasági előnyeit, megismertesse