Fesztiválutazás: 50%-os MÁV kedvezmények Cikk

Hirdetés

Már jó ideje, hogy a MÁV a maga módján támogatja a nyári belföldi fesztivál-kiruccanásainkat, és egy csokor nagyrendezvényre féláron utazhatunk. Ennek a menete szinte mindig a következő: a jegypénztárban a 2. kocsiosztályra kérünk egy 50%-os alkalmi kedvezményes jegyet a fesztivál nevét is elbúgva, és az adott rendezvény erre kijelölt pontján – ezt legtöbbször már a jegypénztárban is, de a fesztivál helyszínén az infópultban biztos el tudják mondani – nyomnak erre a jegyre egy plecsnit, amivel érvényessé válik a dolog.

Nyilván ha ezt elmulasztjuk, akkor a hazakóválygás mellé kapunk egy kis macerát és némi büntit, úgyhogy érdemes rögtön az elején elintézni, még az első pánikszerűen legurított fröccs vagy sör előtt. Ezt elkerülendő az alább összeszedtük a már ismert kedvezményes rendezvényeket és a kapcsolatos pecsételési infókat:

Fishing on Orfű 2018 - június 20-23., Orfű

 • 50%-os alkalmi menettérti kedvezmény bármely belföldi állomásról Pécs állomásra.
 • Az utazás legkorábban június 19-én 00.00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, június 24-én 24.00 óráig kell befejezni.
 • Bélyegzés:
  • A rendezvény ideje alatt a helyszínen június 20.-23. között  naponta folyamatosan (0-24 óráig)

 

Múzeumok éjszakája 2018 – június 23., országszerte

 • 50%-os alkalmi menettérti kedvezmény az ország bármely belföldi állomásáról Budapestre, Debrecenbe, Miskolcra, Szegedre, Szolnokra, Nagykanizsára, Püspökladányra, Vámosgyörkre, Sopronba, Nagycenkre, Győrbe, Szombathelyre, valamint Pécsre
 • Az utazás legkorábban a rendezvény napját megelőző napon, június 22-én, pénteken, 0.00-tól kezdhető meg. A visszautazást legkésőbb a rendezvény zárását követő napon, június 25-én, hétfőn, 24.00-ig kell befejezni.
 • Érvényesítés: Budapestre látogatók esetében a kedvezmény a látogatást igazoló karszalag és az 50%-os alkalmi menettérti jegy visszautazáskor történő felmutatása mellett érvényes. A vidéki városokba utazók esetében az 50%-os alkalmi menettérti jegyet az érvényesítéshez a rendezvény helyszínén – a programban részt vevő múzeumok valamelyikében – le kell bélyegeztetni.

 

Rockmaraton 2018 – július 9-14, Dunaújváros

 • 50%-os alkalmi menettérti kedvezmény bármely belföldi állomásról Dunaújváros állomásra.
 • Az utazás legkorábban július 8-án 00.00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 15-én 24.00 óráig kell befejezni.
 • Bélyegzés:
  • A fesztivál helyszíni jegypénztárában

 

Campus Fesztivál 2018 - július 18-22., Debrecen

 • 50%-os alkalmi menettérti kedvezmény bármely belföldi állomásról Debrecen állomásra.
 • Az utazás legkorábban július 17-én 00.00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 23-án 24.00 óráig kell befejezni.
 • Bélyegzés:
  • 2018. július 18 - 21. között a rendezvény ideje alatt a helyszínen működő mobilpénztárban 16.00 – 22.00-ig
  • 2018. július 22-én a rendezvény ideje alatt a helyszínen működő mobilpénztárban 07:00 – 12.00-ig

 

Sziget 2018 – augusztus 8-14., Budapest

 • Bár még nincs hivatalosan kihirdetve, de már jó ideje a Sziget Fesztiválra is féláron utazhatunk belföldről, és teljesen biztos, hogy ez idén sem lesz másképp.
 • Bélyegzés:
  • A fesztivál ideje alatt folyamatosan, a MÁV ide kitelepült konténerénél.

 

További kedvezményes utazások: Volt Fesztivál vonat (33%-os kedvezmény) 

 

További részletek a MÁV honlapján >>>

Kapcsolódó

Budapest i Tavaszi Fesztivál 2019: fókuszban az orosz kultúra Cikk

Európa egyik legfontosabb összművészeti seregszemléje, a Budapesti Tavaszi Fesztivál minden esztendőben meghatározott tematika köré épül, kiemelt figyelmet szentelve világhírű zenei géniuszunk, Liszt Ferenc életművének, és minden évben reflektorfénybe helyezve egy-egy ország kulturális gazdagságát

HelloMentor 2019 - önkéntesség határok nélkül Cikk

A 2017 szeptembere és 2019 áprilisa közt megvalósított HelloMentor projekt célja az egyének és az önkénteseket foglalkoztató szervezetek - mint a magyarországi Fesztivál Önkéntes Körpont - közti határon átívelő együttműködések fejlesztése. A Fesztivál Önkéntes Körpont 2011-ben kezdte működését 18

FESZT!Eger: Zene mértéktelenül, fröccs mértékkel Cikk

Hagyományosan a fesztiválévadot a Feszt!Eger nyitja, idén május 30-án. A három napon át tartó bulifolyam Magyarország legizgalmasabb fesztivál-helyszínén, a boráról és a látványos, löszfalba vájt pincéiről híres egri Bolyki-völgybe várja a fesztiválra szomjas látogatókat. Zene mértéktelenül, fröcc

Balaton Sound 2019: tippek a keddi bejelentéshez Cikk

A hazai fesztiválpaletta egyik első komolyabb 2019-es bejelentését kapjuk majd meg január 22-én a Balaton Sound csapatától. Ennek kapcsán, és mert időközben a merítés is jóval nagyobb lett, pedig ismét merengünk egyet a szóba jöhető neveken, aminek eredményét alább meg is lelitek! Mint mindig a l