Fesztiválutazás: 50%-os MÁV kedvezmények Cikk

Hirdetés

Már jó ideje, hogy a MÁV a maga módján támogatja a nyári belföldi fesztivál-kiruccanásainkat, és egy csokor nagyrendezvényre féláron utazhatunk. Ennek a menete szinte mindig a következő: a jegypénztárban a 2. kocsiosztályra kérünk egy 50%-os alkalmi kedvezményes jegyet a fesztivál nevét is elbúgva, és az adott rendezvény erre kijelölt pontján – ezt legtöbbször már a jegypénztárban is, de a fesztivál helyszínén az infópultban biztos el tudják mondani – nyomnak erre a jegyre egy plecsnit, amivel érvényessé válik a dolog.

Nyilván ha ezt elmulasztjuk, akkor a hazakóválygás mellé kapunk egy kis macerát és némi büntit, úgyhogy érdemes rögtön az elején elintézni, még az első pánikszerűen legurított fröccs vagy sör előtt. Ezt elkerülendő az alább összeszedtük a már ismert kedvezményes rendezvényeket és a kapcsolatos pecsételési infókat:

Fishing on Orfű 2018 - június 20-23., Orfű

 • 50%-os alkalmi menettérti kedvezmény bármely belföldi állomásról Pécs állomásra.
 • Az utazás legkorábban június 19-én 00.00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, június 24-én 24.00 óráig kell befejezni.
 • Bélyegzés:
  • A rendezvény ideje alatt a helyszínen június 20.-23. között  naponta folyamatosan (0-24 óráig)

 

Múzeumok éjszakája 2018 – június 23., országszerte

 • 50%-os alkalmi menettérti kedvezmény az ország bármely belföldi állomásáról Budapestre, Debrecenbe, Miskolcra, Szegedre, Szolnokra, Nagykanizsára, Püspökladányra, Vámosgyörkre, Sopronba, Nagycenkre, Győrbe, Szombathelyre, valamint Pécsre
 • Az utazás legkorábban a rendezvény napját megelőző napon, június 22-én, pénteken, 0.00-tól kezdhető meg. A visszautazást legkésőbb a rendezvény zárását követő napon, június 25-én, hétfőn, 24.00-ig kell befejezni.
 • Érvényesítés: Budapestre látogatók esetében a kedvezmény a látogatást igazoló karszalag és az 50%-os alkalmi menettérti jegy visszautazáskor történő felmutatása mellett érvényes. A vidéki városokba utazók esetében az 50%-os alkalmi menettérti jegyet az érvényesítéshez a rendezvény helyszínén – a programban részt vevő múzeumok valamelyikében – le kell bélyegeztetni.

 

Rockmaraton 2018 – július 9-14, Dunaújváros

 • 50%-os alkalmi menettérti kedvezmény bármely belföldi állomásról Dunaújváros állomásra.
 • Az utazás legkorábban július 8-án 00.00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 15-én 24.00 óráig kell befejezni.
 • Bélyegzés:
  • A fesztivál helyszíni jegypénztárában

 

Campus Fesztivál 2018 - július 18-22., Debrecen

 • 50%-os alkalmi menettérti kedvezmény bármely belföldi állomásról Debrecen állomásra.
 • Az utazás legkorábban július 17-én 00.00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, július 23-án 24.00 óráig kell befejezni.
 • Bélyegzés:
  • 2018. július 18 - 21. között a rendezvény ideje alatt a helyszínen működő mobilpénztárban 16.00 – 22.00-ig
  • 2018. július 22-én a rendezvény ideje alatt a helyszínen működő mobilpénztárban 07:00 – 12.00-ig

 

Sziget 2018 – augusztus 8-14., Budapest

 • Bár még nincs hivatalosan kihirdetve, de már jó ideje a Sziget Fesztiválra is féláron utazhatunk belföldről, és teljesen biztos, hogy ez idén sem lesz másképp.
 • Bélyegzés:
  • A fesztivál ideje alatt folyamatosan, a MÁV ide kitelepült konténerénél.

 

További kedvezményes utazások: Volt Fesztivál vonat (33%-os kedvezmény) 

 

További részletek a MÁV honlapján >>>

Kapcsolódó

Campus Fesztivál: 500 gyermek álmát váltotta valóra a rendezvény Cikk

A Campus Fesztivál szervezői minden évben bebizonyítják, hogy nem csak a szórakozásról és a szórakoztatásról szól az immár több mint 108 ezer látogatót vonzó debreceni nagyrendezvény, hanem a jótékony célok megvalósítása is. Idén egy nagyszabású, világszerte hagyományokkal rendelkező kezdeményezés

ZZ Top, Foreigner és Richie Kotzen közös koncert a szomszédban! Cikk

Az osztrák Clam live már évek óta egy biztos helye a nívós nyári koncertemének begyűjtésének, amire a jelek szerint 2019-ben is minden esélyünk meglesz! A látványos helyszín nyári programasorának egyik csúcspontját élhetjük át június 29-én, amikor az amerikai rocklegenda ZZ Top lép majd fel, olyan

Sziget 2019: Ed Sheeran a csúcson, hónap végén újabb nevek Cikk

Sziget 2019 diákjegy akció részletek és csatlakozás >>> Ed Sheeran ma már a világ leggazdagabb előadóművésze, lekörözve Adele-t is. A Perfect énekesének cége tavaly 27 millió font nyereséggel zárt és a művész több adót fizet, mint a Facebook – írja a The Sun online oldala. A nagy bevétel

Tenacious D: június elején Németországban Cikk

Kaptunk már korábban egy jó adag Rock Am Ring 2019 és Rock Im Park 2019 névsort, amelyben olyan érkezők sorakoztak, mint a Slipknot, a Tool, Slash, az Alice In Chains, a Foals, vagy a Godsmack, amire ma ráfejelt a német iker-rendezvény, és bedobott bő féltucat további érvet a nyárindító német fesz