Nincs több elveszett játékmackó az Air France-nál! Cikk

Hirdetés

Évente közel 1.5 millió gyerek utazik az Air France járatain, közülük pedig 300 ezren egyedül teszik meg a távokat. A légitársaság célja, hogy a gyermekeknek szórakoztató, szüleiknek pedig pihentető repülési élményt nyújtson, ezért különböző programokkal színesíti a kicsik utazását a bűvészmutatványok tanulásától kezdve az applikációval életre kelthető rajzokon át a meditációs programokig, és még arra is figyel, hogy a gyerekek ne veszítsék el a játékmackóikat. Azok a gyerekek, akik egyedül utaznak sem maradnak felügyelet nélkül: rájuk az Air France munkatársai vigyáznak egészen a reptérre érkezésüktől az úticéljuk eléréséig, szüleik pedig egy applikáció segítségével valós időben követhetik gyermekük útját.

Az a szülő, aki repült már kisgyerekkel, tudja, hogy ez nagy türelmet és odafigyelést igényel, hiszen a reptéri várakozás, az utazással járó adminisztráció, a poggyászok kezelése és a landolás után a szállás elérése még a legtürelmesebb gyerek energiatartalékait is felemésztheti. Az Air France elkötelezett annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebb repülési élményt biztosítsa a gyerekek és szüleik számára is, ezért különböző programokat és szolgáltatásokat tesz elérhetővé a repülés ideje alatt, amik szórakoztató módon kötik le a kicsik figyelmét. Így amíg ők jól érzik magukat, szüleik nyugodtan pihenhetnek!

Hogyan akadályozzuk meg a maci-katasztrófát?

Kevés borzasztóbb dolog fordulhat elő egy kisgyermekkel, mintha elveszíti a maciját. Az Air France pontosan tudja ezt, ezért vezette be a „My Teddy” címkét. A címkére a szülő felírhatja a tulajdonos nevét, elérhetőségeit, a járatszámot, és egy gumiszalaggal a macihoz erősítheti. Így, ha el is veszik a szeretett plüss, könnyű újra egyesíteni őt a boldog tulajdonosával. A „My Teddy” címkék az Air France check-in pultjainál érhetőek el.

Keltsd életre a rajzokat!

A 3 és 8 év közötti gyermekek a hosszú távú járatokon egy szórakoztató csomagot kapnak, ami többek között rajzfüzetet, kiszínezhető képeslapot, színes ceruzákat, mágneses fotókeretet, stresszlabdát és apró, gyűjthető műanyagállatkákat tartalmaz. Ha a felszállás előtt a gyermekek szülei letöltik telefonjukra az „Air France Kids” applikációt, ennek segítségével a kicsik rajzait életre is kelthetik 3D-ben. Az Air France Kids applikáció letölthető a Google Play és az iTunes internetes áruházakból.

Abrakadabra !

Azok a gyerekek, akik szívesen repülnek el az Air France varázsvilágába, különböző bűvészmutatványokat tanulhatnak a repülőútjuk alatt a szórakoztató csomag kellékeinek használatával. A trükköket az Air France egyik légiutas-kísérője állította össze, aki maga is bűvészkedik. Az utazás végére a gyerekek képesek lesznek lenyűgözni a szüleiket az új trükkökkel…Varázslat!

Meditációs programok minden korosztály számára

Az Air France saját meditációs programjainak köszönhetően a család minden tagja könnyedén lazíthat a fedélzeten. A repülőkön összesen tizenkét meditációs program érhető el négy nyelven: hat a négy évnél idősebb gyermekek számára Eline Snel Ülj figyelmesen, mint egy béka című bestsellere alapján, hat vezetett meditációs program pedig a felnőttek számára.

Kids Solo – Gyerekek, akik egyedül utaznak

Évente többszázezer gyermek utazik egyedül az Air France járatain – nekik kiemelkedő figyelmet biztosít a légitársaság. Attól a pillanattól, hogy a gyerekek megérkeznek a reptérre, az Air France munkatársai figyelnek rájuk, egészen addig, míg el nem érik úticéljukat. A szülők az Air France applikáció segítségével valós időben kísérhetik végig gyermeküket utazása során egészen a beszállástól a biztonságos megérkezésig - erről a kísérők fényképet is küldenek a szülőnek.

A párizsi Charles de Gaulle reptéren azoknak a gyerekeknek, akiknek az átszállásnál több mint 2.5 órát kell várniuk a csatlakozáshoz, különálló, csak az ő kényelmüket szolgáló területet különített el a légitársaság, ahol az Air France munkatársainak felügyelete mellett kényelmesen, szórakozva tölthetik el az időt. A kisebb gyerekek a játékszobában (5-9 éves korosztály számára), a nagyobbak pedig a TV-vel, USB-kkel, Sony Playstationokkel, érintőképernyős játékasztalokkal, asztali focival és ingyen wifivel felszerelt szobában szórakozhatnak a repülő indulásáig. Az „Air France Play” alkalmazás segítségével a gyermekek különböző, az életkorukhoz és nyelvükhöz illő tartalmakat tölthetnek le. 

És a babák?

Az Air France a legfiatalabb kis utasokra is gondolt: a La Première, Business és Prémium Economy osztályán megújult komfortkészlet segíti a babák nyugalmas utazását, ami egy játékot, előkét, kiskanalat, pelenkát, törlőkendőt és hidratáló krémet tartalmaz.

6 és 24 hónap közötti csecsemők számára az Air France speciális menüt kínál ízletes sós bébiétellel, desszerttel, tejjel és keksszel. A menüt a szülők rendelhetik meg maximum 24 órával a felszállás előtt. A kisgyermekek számára szintén elérhető a könnyen fogyasztható (pl. apró darabokra vágott hús és gyümölcs) speciális menü, ami friss salátából, meleg ételből, gyümölcsből, bio narancsléből, valamint egy csokoládészeletből áll.

 

Sajtóanyag: Air France

 

Kapcsolódó

Blinkee.city: tovább bővül az elektromos robogómegosztó rendszer Cikk

  A nyáron indult blinkee.city alkalmazás, az E.ON támogatásával működő környezetbarát, állomások nélküli budapesti elektromos robogómegosztó rendszer rendkívül népszerű. A nyáron 50 robogóval indult környezetkímélő és trendi közlekedési lehetőség olyannyira kedveltté vált, hogy október 1-től továb

Új Air France és JOON járatok: Mostantól Dallasba és Quitóba is repülhet! Cikk

Az Air France 2019. március 31-től a nyári időszakban heti öt járatot indít Dallasba a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről Dallas-Fort Worth repterére, míg a JOON 2019 május 14-től az ecuadori Quitóba repül. Az Air France az új járatot a legújabb Airbus A330 típusú repülőgéppel üzemelteti majd

Veszélyes üzem a városi kerékpározás! Cikk

Ahogy az időjárás megengedi megjelennek a biciklisták az utakon és egészen a téli szezonig számottevő szereplői a városi közlekedésnek - valamint a baleseti ügyeleteknek. A KSH országos közlekedési baleseti adatai alapján 2017-ben minden tizedik sérüléssel járó baleset írható a kerékpárosok száml

#figyeldazebrát - kampány a biztonságos közlekedésért Cikk

Minden család életében eljön az a pillanat, amikor felmerül a fontos és sorsdöntő kérdés, mikor menjen először egyedül a gyerek az iskolába. Szeptember közeledtével nemcsak ez a kérdés kerül előtérbe, hanem az is, hogy mennyire veszélyes a közlekedés a legforgalmasabb kereszteződések, gyalogátkelő