10 éves a One Direction Cikk

One Direction

Hirdetés

2020. július 23. világszerte nagyon fontos dátum a One Direction rajongói számára: erre a napra esik a zenekar megalakulásának évfordulója, ráadásul az első igazi jubileum e fronton, ugyanis kereken 10 éves a csapat.

Ennek a különleges napnak a megünneplésére, és a rajongók legnagyobb örömére, megjelent egy vadonatúj, csak és kizárólag az évfordulóról szóló webhely, és egy 10 éves ünnepi videó, amelyet a csapattagok kifejezetten rajongóik számára készítettek. Ezen kívül lehetőség van különleges lejátszási listákat létrehozni, a világ legnagyobb streamingszolgáltatóinak felületein.

Július 23-án elindult egy speciális „10 Years of One Direction” nevű weboldal, amely magával ragadó, izgalmas, interaktív élményt biztosít a csapat rajongóinak. A webhely egy idővonal formájában jelenik meg, amely bemutatja a csapat történetét, az első meghallgatástól egészen addig, amíg a srácok úgy döntöttek, szünetet tartanak. Az oldalon megtalálhatóak a zenei videók, albumborítók, TV-előadások, és a színfalak mögötti, ritkán látott jelenetek is.

A rajongók lehetőséget kapnak saját megosztható „mixtape” lejátszási listát létrehozni a webhelyen, amely személyre szabható, és az idővonal azon szekciója alapján ajánl tartalmat, melynek felfedezésével a legtöbb időt töltik.

Július 23-án egy vadonatúj, az évfordulóra készült videó is megjelent. A videó dokumentálja a zenekar karrierjének legfontosabb eseményeit, az X-Faktor-os megalakulásától kezdve egészen a „History” kislemez kiadásáig, beleértve a videoklipeket, az előadásokat, és a színfalak mögötti őszinte videókat.

Az esemény tiszteletére, különleges, átalakított EP-k jelentek meg a streaming platformokon, b-oldalakkal és ritka dalokkal, remixekkel, élő felvételekkel és a dalok akusztikus változataival, egyben – ahogy előtte még soha – arra várva, hogy a rajongók újra felfedezzék őket.

A One Direction közel 200 millió lemezt adott el világszerte, hallgatottsága pedig a legnagyobb streaming oldalakon már túllépte a 21 milliárdot. Youtube csatornájuk 31 millió feliratkozóval büszkélkedhet, nézettsége pedig több mint 10 milliárd, míg social média oldalaik összesített követése közel 90 millió (Facebook – 38 millió, Twitter – 30,3 millió, Instagram – 17,6 millió).

Az együttes közel 200 díj tulajdonosa, többek között 7 BRIT Awards, 4 MTV Music Awards, 6 Billboard Music Awards, 7 American Music Awards és 28 Kids Choice Awards díj. “FOUR” címre keresztelt albumuk megjelenését követően, a One Direction lett az első csapat a történelemben, akinek mind a négy albuma első helyen debütált a Billboard 200 listáján.

 

Sony Music Hungary

Kapcsolódó

Prince: itt a 'Sign o' the Times' deluxe újrakiadása, a hazai kiadó nyereményjátékkal ünnepel! Cikk

Prince: Sign O' The Times A zenész, az énekes, a legendaA! Prince drágakövekkel írta be nevét a zenetörténelembe. Három évtizedes munkássága alapjaiban rengette meg a szakmát, szinte nem létezett díj, amit ne zsebelt volna be. 1985-ben Oscar-díjat kapott, 2007-ben hazavitte Golden Globe-ot, és 7 Grammy-díjat is nyert. Az

Megérkezett Tom Gregory első albuma Cikk

Tom Gregory - What Love Is Megjelent Tom Gregory első stúdióalbuma, a „Heaven in a World so Cold”! A brit énekes-dalszerző 2017-ben tette le névjegyét a köztudatban a „Run To You” című nagysikerű dalával, azóta pedig sorra jelentkezik jobbnál jobb felvételekkel. Év elején megjelent „Fingertips” című trackje is több nemzetk

A Komfortzóna börtönén mereng új dalában Audiopoeta Cikk

Audiopoeta - Konfortzóna A magyar könnyűzenei szcéna egyik legkiemelkedőbb feltörekvő alakja, Belényi Mihály, alias Audiopoeta most sem okoz csalódást! A tőle már megszokott izgalmas zenei alap, kiemelkedő dalszöveg és persze tartalom állt össze egy újabb alkotássá a "Komfortzóna' című friss dalban.  Átlépni a határoka

Olvasnivalóvá változott a 'Tompa kések' - megjelent az albumhoz készült Kiscsillag-könyv! Cikk

Lovasi András és Vetlényi Zsolt: Tompa kések A tavasszal megjelent Tompa kések című lemezhez készített kiadvány egészen különleges a magyar könnyűzene történetében. A könyvet Lovasi András és Vetlényi Zsolt festőművész-grafikus szeptember 30-án 17.00-től dedikálja Budapesten, az Írók Boltjában. Láttunk már verseskötetet cd-melléklettel, cd-